W na stronie Empik.com pojawiła się biografia Roberta Pattinsona napisana przez Josie Rusher za 27,99 zł. Będzie dostępna od 26 sierpnia. Ciekawe czy jest intersująca i co też o zaledwie 23 letnim aktorze można jeszcze napisać? Ale zastanawiam się czy nie warto jej kupić, choćby dla zdjęć i plakatu Roberta :-). Oto oferta:
http://www.empik.com/robert-pattinson-ksiazka,prod13790089,p
SKOPIOWANY OPIS KSIĄŻKI:
"W Hollywood Robert Pattinson uchodzi za największą gwiazdę młodego pokolenia. Nastolatki pokochały go za rolę w Zmierzchu, choć już w filmie Harry Potter i Czara Ognia jako Cedric udowodnił, jaki ma talent. Dziś nikt nie ma wątpliwości, że czeka go świetlana przyszłość!
• ujawnia tajemnicę najprzystojniejszego wampira
• odkrywa przeszłość enigmatycznego idola - jego pierwsze role teatralne oraz wielką miłość do muzyki
• zawiera zdjęcia z planu filmowego Harrego Pottera oraz Zmierzchu
• przedstawia najnowsze fakty z życia Roberta Pattinsona,
• ujawnia co sądzą o nim jego przyjaciele z planu.
Do książki dołączony jest megaplakat ze zdjęciem Roberta!"
ja dzis w sopocie widzialam o wiele wiekszy plakat edzia za 39 zl :)
bardziej sie oplaca .. bo jest wiekszy .. normalnie az mnie kusilo, zeby sobie kupic xD ten jego `zły` edowy wzrok i w ogóle :D normalnie mnie zaczarował ..
`eee.... eeee.... eee.... nie pojęłam sensu stworzenia tego wątku... xD`
jak to nie pojęłaś?! jakby Eugenia (hahahaha ;d) nie napisała o tym że jest superhiperzajebistyczny plakat PeCiA ;* to bym go nie miał na ścianie.
PS. bardzo przystępna cena za kartkę papieru. ;d
biografia pff. ciekawe co o nim można ciekawego powiedzieć, zresztą w żadnym porządnym filmie jak na razie nie zagrał więc . . .
Ludzie, nie przesadzacie!!!!!!!!!!!!!! Od razu biografia .......
A z drugiej strony, skoro wiedzą, że wszystko, co wiąże się ze Robem sprzedaje się jak przysłowiowe ciepłe bułeczki, to starają się na tym zarobić :)
Tak, dokładnie dlatego wydano jego biografię. Wolałabym , aby w sprzedaży były filmy ,w których kiedyś zagrał jakąś większą rolę jak "Haunted Airman" czy "How to Be" albo "Little Ashes" zamiast książek z życiorysem 22 - latka :-).
spodziewają sie na niego Zamachu, może maja rację ;>
już pisze list do Osamy,
`Drogi Osamo,`
tak btw, Dogi Osamo to swoją drogą zajebisty film ;D
ja byłamm w empiku i to przejrzałam.
jak dla mnie BEZNADZIEJA. to wszystko mozna znaleźć w internecie!
Biedroncio 12,
dziękuję za informację. A są może jakieś ładne zdjęcia Roberta w tej książce?
Pozdrawiam:-)
powiem cie Eugenio że takie srednie. Ten plakat też mi sie za bardzo nie podoba. strony tej książki są takie śliskie, ale to co przeczytałam to już wiedziałam. a i więcej tam obrazków niż tekstu...
Ech, literatura upada coraz niżej, czekam jeszcze na książkę o niezwykle bogatym w głębokie przeżycia, pełnym refleksji, wzniosłych wydarzeń, wspaniałym żywocie zaca efrona.
Dziekuję za informacje. Nie wiedziałam, że ta książka jest już w "Emiku" na stronie internetowej tego sklepu pisze, że będzie dostępna dopiera od jutra.
nie sądziłam że ten aktorzyna już tyle zrobił w swoim życiu, by zaslużyć na biografię. i co w niej niby jest? ile ona ma kartek?
Nieważne ile kartek! Ważne, że dołaczony megaplakat i okładka ze zdjęciem!
ale tak na marginesie- żyjecie chyba nie od dziś w całkowicie skomercjalizowanym świecie, a nadal przy takich sytuacjach jesteście bardzo oburzeni. Przecież wiadomo o co chodzi.
eh eh eh.
Szukałam w internecie, bo na stronie "Empiku" nie było tej informacji: ta biografia ma, aż 63 strony(!)- :-).
Moze są jakies zdjęcia na co drugiej stronie :>
odliczając przypisy ;p, słowo wstępne, koncowe, spis treści, wyjdzie połowe mniej.
W sumie nawet i te 63 strony...co to jest? Jestem niewiele od niego młodsza, w żadnym filmie nie grałam, a jakby się uprzeć to nawet 100 stron można by naskrobać, zwłaszcza jeśli byłaby to autobiografia ;>
Wszystko zależy od autora i umiejętnego pióra :]
Ta, 63 strony to rzeczywiście duuużo. Połowa to i tak zdjęcia. Czyli właściwie to jest "Ilustrowana biografia Roberta Pattinsona". "Ilustrowana" cholernie kojarzy mi się z książkami dla dzieci xD
Bardzo trafne skojarzenie! :D
Robert może i ma wsród fanów *nie-dzieci*, ale chyba oczywiste, ze na takie 'gadżety' za takie! pieniądze skuszą się tylko dzieci :]
Za 28 zł można naprawdę wiele ciekawych rzeczy nabyć ;>
Nawet jak ktoś jest zdesperowany i podjarany Pattinsonem to mógłby wiele inf- ciekawszych! na jego temat znaleźć w necie...tak jak pisałam, na taką biografie skuszą się dzieciaczki wyrzucając w błoto cięzko zarobione pieniądze rodziców.
jak Wam nie wstyd?! ojciec sobie w pracy żyły wypruwa, a Wy idziecie do empiku po biografię Pattinsona :<
"Za te 28 zł będę miała dwa kryminały Agaty Christie i jeszcze na zapiekankę mi starczy xD"
Wyjęłaś mi to z ust..:)
he he. no ba :) Ale naprawde musze powiedziedz że nie bardzo mi sie podobała. no ale cuż... jakoś muszą zarbić na ,,zmierzchu,, :/
Oni nie zarabiają na Zmierzchu, ale na głupoci ludzi, którzy lecą na takie oferty :]
Czytałas? Kupiłas? Skoro piszesz, ze nie bardzo Ci sie podobała?
BOŻE LUDZIE NIE WIERZE ŻE PISZECIE O KSIĄŻCE O PATTISONIE < KURNA PRZECIEŻ TO JAKA OGROMNA SPOŁECZNA SCHIZA.
o książce o Pattisonie, przepraszam biografii, nawet żal wspominać....
matko ale tak okładka jest paszteciarska no i plakat też...oto tak wygląda was boski Robert bez makijażu i wody...xD
,,Czytałas? Kupiłas? Skoro piszesz, ze nie bardzo Ci sie podobała?,,
Przejrzałam jak byłam w empiku.
co do okładki, racja. niezła tandeta xD
Przejrzałam tę książkę dziś w "Empiku" i wydaje mi się, że jest bardzo ładnie wydana. Papier jest gruby i lśniący. Na każdej stronie jest zdjęcie Roberta z filmów, prywatne fotografie, z premier i takie pozowane. Czcionka jest dosyć duża, a na każdej stronie jak pisałam jest zdjęcie więc na tekst pozostaje niewiele miejsca. Porównując tą biografię z biografią Johnnego Deppa, którą dwa lata temu kupiłam bez dłuższego zastanowienia za ok. 32 złote, książka o Robercie nie wypada blado. Ma mniej stron tylko 63(Johnnego ma 303), ale jest kolorowa i pewnie każdego fana spragnionego nowych informacji sprawdzonych i pewnych (nie jak w internecie i gazetach plotkarskich) oraz ładnych zdjęć swojego idola na pewno ucieszy. Wydaje mi się , że w przeciwieństwie do książki o Johnnym Deppie, biografia Roberta nie jest przeznaczona dla dorosłych i młodzieży, lecz głównie dla młodzieży.
Ale tak naprawde to co tu sie dziwic, że ta biografia ma tak mało stron?
Przecież robiert zagrał (fantastycznie :p) tylko w dwóch znanych filmach. Troche przesadzili z tym że już wydaja mu biografie. Powinna sie ukazać za jakieś 2, 3 lata jak bedzie znany z innych filmów...
Biedroncio 12,
Zgadzam się z Tobą.
Shelby 1630,
Młodzież to dla mnie oosby pomiędzy 13 a 18 rokiem życia.
Zabawną masz tę teorię, doprawdy, dzieciaczku xD
A jak ktoś ma 18 lat i jeden, dwa dni? Dwa tygodnie? Miesące? To już nie jest młodzieżą? o.O Cóż za ograniczone myślenie. Młodzież to po prostu młodzi ludzie, młodzieżą może być zarówno jedenastolatka jak i dwudziestopięciolatka, jeśli ktoś się czuje młody duchem(wybaczcie mi to określenie).