Robert Pattinson

Robert Douglas Thomas Pattinson

8,1
63 160 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Robert Pattinson

Czy będzie dobrym aktorem przekonamy się za kilka lat, jak na razie jednak ów szansa oddala się przez tysiące (miliony?) fanek urodzonych powiedzmy w 1990-1996, które konsekwentnie przypinają mu łatkę bożyszcza. Ale i tak dobrze...lepiej, żeby dzieciaki kochały się w nim, niż w tym pustostanie Efron'ie.

ElizaAnnaJulia

Szczerze powiedziawszy byłem sceptycznie początkowo nastawiony ale uważam go obecnie nie tyle za bardzo dobrego aktora a za człowieka kina który wie, co może z życiem zrobić sława. Cenię go za pewną wypowiedź:
"Nie czuję się gwiazdorem, ani trochę - oznajmił Pattinson. - Jeszcze w zeszłym roku narzekałem, że żadna dziewczyna nie chce się ze mną umówić. Dziś jestem symbolem seksu szesnastolatek, ale to chyba prowadzi mnie donikąd"
Uważam, że jeśli będzie pracował nad tym to może rzeczywiście odnieść sukces ;) Tego mu życzę bowiem jego role mi się podobały.
Pozdrawiam!

ElizaAnnaJulia

Mam nadzieję, że woda sodowa nie uderzy mu do głowy.Na razie nie gwiazdorzy, twardo stąpa po ziemi. Zobaczymy jak się dalej rozwinie jego kariera. Życzę mu jak najlepiej :)