Robert Pattinson

Robert Douglas Thomas Pattinson

8,1
63 160 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Robert Pattinson

http://images.movieplayer.it/2009/04/14/la-locandina-di-how-to-be-111624.jpg

more_than_a_woman

wręcz zajebisty. ;dd

Domish

kocham jego iście zmysłowy nos.

Domish

ale ty to zajebiście ujołeś. ;dd

more_than_a_woman

a mi sie tam na tym plakacie nie podoba.
Wole go na planie filmu zmierzch <3
Ciacho ;p

mycha9441

ciacho? -.-

najprawdopodobniej jestem jedną z niewielu osób, którym pan "ciacho" się nie podoba.

umyta

To spadaj z tąd i nie psuj ludziom humoru!!

ewa2507

ja? psuję ludziom humor?
ojej.
nie bierz tego tak do siebie.

umyta

stać was tylko na ironię...żal

Rose92

Wiecie co jest śmieszne wyganienie ludzi z tematu za to, że mają odmienne zdanie niż np Fani Roberta mnie osobiście również sie nie podoba nie widze w nim nic seksownego czy uroczego.
Pozdrawiam.

Dominisia_fw

Wiecie co jest śmieszne?
Zakładanie durnych tematów na temat jego urody, gdzie połowa pieje, ze jest piękny, a druga połowa, ze nie.
Upokarzacie sami siebie robaczki : )

Cmok ;*

Shelby1603

Dominisia fw, dobrze mówisz.

umyta

słyszysz tylko ją czy inne głosy też?

Shelby1603

słyszę dużo, ale nikt mi nie każde na to reagować. ;]

umyta

i dzięki bogu, bo Twoje reakcje są, hmmm, 'niecelne'?

Shelby1603

"Wiecie co jest śmieszne?
Zakładanie durnych tematów na temat jego urody, gdzie połowa pieje, ze jest piękny, a druga połowa, ze nie."

Właśnie, taka jest prawda. Co raz to nowsze tematy, jak np. ten, są wybitnie bez sensu.

Rose92

Rose jesteś bardzo mądrą dziewczynką : )

Shelby1603

Ale TY Shelby za to jakoś mądrością nie grzeszysz.

Niecelne? hmmm, straszne.

umyta

na czym oparłaś powyższe stwierdzenie?

Shelby1603

Ludzie, załóżcie 2 tematy - "fani Roberta" i "Antyfani Roberta'. Zwolennicy wypowiadają się na pierwszym, a pozostali na drugim. A kłócicie się jak przedszkolaki. Każdy ma prawo do swojego zdania. Nie widzę problemu ;)

Samantha_6

No fakt, da się zauważyć, że zdania są bardzo odmienne. Problem w tym, że niektórzy nie umieją kulturalnie się wypowiedzieć. Jak wiadomo zdania były i będą podzielone, a przekonań ludzi nie da się zmienić. Jak komuś zależy tylko na tym, aby upokarzać gwiazdy czy filmy to i tak nie powstrzymają się od swoich komentarzy i zakładania coraz to nowszych tematów, które za każdym razem są obraźliwe.

Samantha_6

Samantho- jeśli wcielilibyśmy w życie Twoja propozycje, jakiekolwiek wypowiedzi straciłyby resztki swojego i tak skąpego dość sensu. Dyskusja miedzy osobami o takich samych poglądach nie jest dyskusją a jedynie kółkiem wzajemnej adoracji :>
Ty nie widzisz problemu, co nie zmienia faktu, ze problem jest. Polega on na zakładaniu tępych wątków o urodzie aktora. Jednym sie podoba, drugim nie. I g*wno za przeproszeniem innym do indywidualnych gustów jego fanow badz antyfanów.
Kazdy ma prawo do swojego zdania. Ale wyrazanie go i powielanie w kolejnych postach w tego typu temacie jest głupotą samą w sobie ;*

Shelby1603

Pulpetinio czekam nadal na uzasadnienie Twojego stwierdzenia w nadziei, że bedzie ono tak błyskotliwe jak inne posty w Twoim wykonaniu ;*

Shelby1603

"i dzięki bogu, bo Twoje reakcje są, hmmm, 'niecelne'? "
to mi wystarczyło.

umyta

Mi za to taka odpowiedz nie wystarcza. Szerzej proszę. Skoro już wysuwasz takie 'drastyczne' stwierdzenia to w dobrym tonie byłoby ładnie je uargumentować ;*

Shelby1603

a ja zachowam dla siebie moje drastyczne spostrzeżenia. ;))

umyta

Najgorszy najbardziej sztywny aktor jakiego widziałem.

al113

wreszcie ktoś kto podziela moje zdanie!! ;D

umyta

to nie jesteś jodyna bo dla mnie to Pattinson jest brzydki w każdym względzie i wo gule nie rozumiem jak takie coś może grać Edwarda :/

more_than_a_woman

Nie wiem jak Wy, ale ja gdy patrzę na to zdjęcie to od razu się śmieję i nie mogę przestać ! XDD Przecież on tu wygląda jak jakiś wieśniak, no i te włosy ;p No nie mogę, hahh.

Kio_chan

Dziewczynki a czym tu sie tak goraczkowac....
po 1. Kazdy ma prawo miec inny gust i to wlasnie jest w tym wszystkim najlepsze
po 2. Nie mozna oceniac kogos tylko po tym kogo gra w filmie... wiadoma rzecza jest, ze wiekszosc dziewczyn patrzy na niego przez pryzmat Edwarda (odrazu zaznaczam ze nie wszystkie) i w duze mierze dzieki temu beda go uwazac za najprzystojniejszego faceta na calym swiecie....
po 3. Uwazwam, ze gdyby nie tworzono nowych tematow na jego profilu bylo by nudno i zainteresowanie zdecydowanie by spadlo a tak przynajmniej caly czas cos sie dzieje... :)

Ps. Slyszalyscie moze z Robcio i Kryska sie maja "chajtnac" bo w niektorych gazetach takie glupoty pisza.... w jednej pt."OK" napisali nawet, ze juz to zrobili.... az normalnie mialam kupic tego szmatlowca, ale uznalam, ze mimo wszystko szkoda mi tych 50 centow ;p

more_than_a_woman

ludzie ! ja ironizowałam pisząc, że jest przystojniaczkiem a już tym bardziej nie na tym plakacie, pomyślcie - to nie boli ! :) pozdrawiam.