Robert Pattinson

Robert Douglas Thomas Pattinson

8,1
63 160 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Robert Pattinson

Podobno Robert teraz ma grać Polaka w filmie 'Woda dla słoni' a tu cicho o tym...

TikiBar

To prawda, także o tym słyszałam. ;-) Widziałam także wywiad dla jednego z polskich programów, nie pamiętam czy był to onet, czy coś innego, lecz sam się tam wypowiadał, i złożył piękną prośbę, pod tytułem "podnieś nogę". xD
No cóż, pozostaje czekać, aż redaktorzy zajmujący się stroną Roberta zamieszczą takową informację.
W każdym razie owszem, jestem pewna, że w takowym filmie ma zagrać, lecz nie mam pewności czy Polaka. ;-D

użytkownik usunięty
lilinette

Tak to prawda ma zagrać polaka Jakuba, Robert wypowiadał się o tym w dzień dobry tvn w wywiadzie z Wendzikowską. Dziwnie że nikt na bieżąco nie uzupełnia informacji ;)

TikiBar

http://www.plejada.pl/3,34734,wideo,,184750,robert-pattinson-w-ddtvn,artykul.htm l#autoplay
"Podnieś nogę" ;p

kargra89

On tam będzie grał chłopaka bodajże pracującego w cyrku i zakochanego w Reese Witherspoon znanej m.in. z "Legalnej Blondynki".
Kilka zdań po polsku tam się pojawi :)
Ciekawi mnie bardzo data premiery filmu... a jak narazie wszędzie o tym cicho.

kamoaa

Tak bedzie gral z Reese Witherspoon nareszcie bo gdy grali w jakims jednym filmie to jednak sceny z Robem usuneli ; p -Targowisko próznosci ;)