Robert Pattinson

Robert Douglas Thomas Pattinson

8,1
63 160 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Robert Pattinson

Osobiście jestem czytelnikiem Harryego Pottera - sagi o Zmierzchu nie czytałem - ale jak mówie kolezankom co nigdy z potterem nie miały do czynienia - hej wiesz że twój Edward ze Zmierzchu praktycznie zaczął karierę w Harrym Poterze to słyszę wielkie - JO ??!! Gdzie , kiedy , o której, w jakim filmie - a ja a w czazrze grał takiego ciapciaka :> ich mina ... bezcenne

Lodi

Wychodzi na to, że te Twoje koleżanki to raczej kiepskie fanki, skoro nawet nie wiedzą, gdzie oprócz Zmierzchu grał Pattinson. No chyba, że są fankami tylko i wyłacznie Edwarda...wtedy znowu Twoja opinia na temat Cedrick'a jest dla nich nieistotna, bo to nie Edward grał w HP tylko Robert.
Tak czy inaczej jego rola w HP była wyjątkowo głupia...może to nie jest dobre okreslenie, ale jakos nie moge znalezc lepszego w tym momencie. Postac bez specjalnego wyrazu, choc w całym HP nie ma wiekszego szalu z kreacją bohaterów.

Shelby1603

he bez urazy ale twoje koleżanki to pseudo fanki ... przecież prawie wszędzie piszą o tym że on grał w HP nawet jak piszą o Edwardzie praktycznie zawsze jest jakaś wzmianka

ines777

Bądźmy szczerzy, połowa a nawet ośmielę się powiedzieć 70 % fanek Pattinsona tak naprawdę to fanki Edwarda.Mylą postać fikcyjną z rzeczywistą.

arwena16

Nie przesadzajmy... aż 70%? Niee :D
Ja osobiście jestem fanką i Roberta, i Edwarda ;) Czekam z niecierpliwością na nowe filmy z udziałem Pattisona ('Little Ashes'), ale czytając sagę, myślę nie o nim lecz o Edwardzie... dziwne? xd Pozdrawiam ;)

kristen_twilight

a umiesz ty ich odróżnić chociaż?

diana6echo

no to chyba normalne ze jak sie czyta ksiazke to mysli sie o bohaterze ksiazki a nie o aktorze z filmu.!! przeciez ksiazka wyszla wczesniej niz film i wtedy jeszcze nie bylo wiadomo kto zagra edwarda.

diana6echo

Oczywiście. Zawsze, kiedy czytam książkę, kreuję sobie własnych bohaterów... Jako przykład dajmy Harry'ego Pottera (o dziwo, wszystkie 7 tomów przeczytałam) (;

kristen_twilight

Powyższy post skierowany jest do Diany, Malgorzatka - prawdę mówiąc, najpierw obejrzałam film ;)

Lodi

Ciapciaka!?
Grał Cedrika, a on nie był żadnym ciapciakiem, ani 'jakimś tam' uczniem tylko był bardzo lubiany w Gryffindorze. Laski za nim sikały a chłopaki chcieli być tacy jak on. W końcu Czara Ognia go wybrała do turnieju.. :D