Robert Pattinson

Robert Douglas Thomas Pattinson

8,1
63 160 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Robert Pattinson

zacznijmy od tego, że to cristiano ronaldo a nie jakiś tam pattinson dzierży miano
największego ciacha na świecie!! no dobra teraz możemy przejść do sedna.
robert ladnie wyglada na ekranie ale na tym jego udzial w filmach sie konczy. oceniajac jego
gre aktorska a w zasadzie jej brak warto wspomniec ze seria zmierzch rani moje gusta
artystyczne (patrz nominacje do malin).
ogolnie mowiac pattinson plasuje sie miedzy zaciem efronem i justinem bieberem.
dla wszystkich ktorzy porownuja go do jamesa deana - nie porownujcie go do jamesa
deana bo!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Dark666Lady

Łyhyhyhy]:->
Waryjot, co?:D

platyna_2

nie wiem czy waryjot...ale z główką to ma chyba coś nie halo... :)

Dark666Lady

pff nie udawajcie glupich i tak wiem ze sie slinicie do tego obrazka!!

krysia_cr7

No właśnie jakoś nie bardzo:-) Nie lubię tego typu urody.

platyna_2

"urody" [?] ... hihihihihihihi xD

Dark666Lady

Kaśka nie ma śmiania:P

Dark666Lady

Pattinson jest przystojniejszy , nie wiem co widzicie w tym Christiano

sonnenEW

czy przystojniejszy? nie mi to oceniać...jedno jest pewne ma w sobie więcej męskiego pierwiastka.

sonnenEW

święte słowa ;] Christiano ? buhehe ten du*pek co sie piz**drzy w lustrze zapewne dluzej niz baba...
<rzygi>

krysia_cr7

ja się nie znam ale widziałem lepsze tyłki niż ich twarze

cahirxxx

sa rozne gusty ale ja osobiscie wole Roba przynajmniej jest bardziej meski,

sonnenEW

bardziej męski od Cristiano?! wolne żarty, ten wysmarowany mąką, zniewieściały buc pattinson niech się lepiej schowa w cieniu bo zacznie świecić jak cekiny!

krysia_cr7

no prosze cie, trudno byc mniej meskim od tego wyżelowanego cristiano,

xizax95

chciałabym zobaczyć Twoje zdjęcie "męski mężczyzno"...............

krysia_cr7

chodzi i o Roberta a nie Edwarda, nie stroi się nie zeluje itd. a Christiano jest zniewiescialy no ale jak ktos lubi takich gosci to trudno

sonnenEW

no spoko że pousuwali połowę wpisów ;)

Amber_de_Lioncourt

poprostu bezczelność

sonnenEW

i ten i ten paskudny, ale ronaldo kokarzy mi się z metrosekusalistami także odpada, a robson nie jest wysportowany. dwie zupełnie różne osoby na tym samym poziomie intelektualnym, chociaż ronaldo wygląda na głupszego.

krysia_cr7

tak sie sklada ze jestem dziewczyną

krysia_cr7

bo co kotku?

mona_myszka

bot to znaczy ze jesteś niedorozwojem umysłowym i na gównie się znasz!!

krysia_cr7

koteczku, może się nie znam, ale trudno, jakoś mogę to przeżyć.... a co do nierozwiniętego umysłu, to cóż.... to nie ja go mam...

krysia_cr7

To ty masz raczej problem, bo się kochasz w homoseksualistach...

krysia_cr7

I chyba ktos usunał http://www.youtube.com/watch?v=6FVjYrjlUoQ

platyna_2

Filmik tylko potwierdza, orientacje Christiano, tak więc Krycha nie masz u niego szans, chyba, że jesteś chłopcem :)

krysia_cr7

no i chyba nie tylko ja uwazam ze jednak masz cos z garem hehe.

krysia_cr7

Ronaldo chyba jest gejem!!!
Wynajął surogatkę i to przez IN VITRO ją zapłodnili, żeby on miał syna, zresztą słyszałem że on co tydzień jest u kosmetyczki na depilacji CAŁEGO ciała!!! Czyli że chyba goli nogi, co jak wiemy jest bardzo męskie.
Zmień gust dziewczyno, albo dorośnij.

krysia_cr7

Patysiak ma włosy jak James Dean. Ponadto ostatnio jak oglądałam po raz tysięczny Zmierzch zauważyłam, że podobnie do Jamesa Deana porusza nozdrzami i mruży oczy.

platyna_2

hm, wiesz, chyba coś w tym jest.... ;)

krysia_cr7

krysiu, z uwagi na to, że coś się stało z naszym wątkiem, zachęcam do wypowiadania się tutaj ;D

cyca

Szatan czeka xD A dzisiaj niedziela:P

krysia_cr7

Haha, ta, Christiano 'ciachem', weź się schowaj lepiej. Tak samo z Pattinsonem. Oni nie posiadają uroku osobistego. Ronalda widujemy najczęściej ociekającego potem na boisku (hot, tak, wiem o tym) z tępym wyrazem twarzy, a Rob nie myje włosów i butów - cóż, może wiedząc, ile ma kasy na zakup środków czystości odkłada to na coraz później. No i znaki interpunkcyjne używane w nadmiarze świadczą o Twojej ułomności. Cóż, pozdrawiam.