Robert Pattinson

Robert Douglas Thomas Pattinson

8,1
63 166 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Robert Pattinson

Ja nie mam pojęcia, jak i nie mogę sobie wyobrazić jak można go lubić, a nawet zakochać się nie wiedząc nic o tym kolesiu . Nawet nie jest przystojny, a już porównują go z takimi gwiazdami jak Johnny Depp, Orlando Bloom .! Nie jestem fanką ani jednego czy drugiego, ale twierdzę że przy nich Pattinson może się po prostu schować, i aktor też z niego nie jest wyśmienity.

Został po prostu rozsławiony, na podstawie książki i wszyscy utożsamiają go sobie z Edwardem. Przykro mi że rozwieję wasze erotyczne fantazję, ale to nie Edward, kotki . ; ]

gunn

Kotku:]
1. Generalizujesz, ale wybaczam Ci ;*
2. nie masz pojęcia? Nie możesz sobie wyobrazić?- nawet się do tego nie przyznaj, bo się pogrążasz! Interpretujemy bardzo proste zjawiska. Wyższa matematyka nie wymagana.
3. Przystojny/nieprzystojny- rzecz gustu, nie podlegająca dyskusji. Na ten argument proponuje się nie powoływać.
4. Aktorem wyśmienitym nie jest-fakt.
5. W jakiej relacji pozostają wobec siebie: pierwsze zdanie z 1 akapitu Twojego posta i pierwsze z 2? Sama sobie udzielasz odpowiedzi.

Z tym utożsamianiem oczywiście masz racje. Ale nie wiem po co zakladasz nowy temat. Czego oczekujesz od osob tu wypowiadających się? W koncu nie odkryłaś nie wiem czego, nikogo nie zaskoczyłas i niestety nic tu nie rozwiałaś. Zeby coś rozwiać, trzeba najpierw dobrze uzasadnić swoją opinię, kotku.