Robert Pattinson

Robert Douglas Thomas Pattinson

8,1
63 160 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Robert Pattinson

jest naj lepszym aktorem zmierzchu ogladalam wszystkie 3 trzesci czekam za 4 pozdrowienia dla wszystkich

Zoska25

Zmierzch, 10/10? Najlepszy aktor? Sorry "bejbe", ale ten koleś nie ma za grosz talentu. :> A w "Zmierzchu" to już dał dupy po całości. No, ale czego można się spodziewać po osobie, która ocenia filmy pokroju "Głupi i głupszy" na 10/10 (właściwie to wszystkie tak ocenia)...

myszur

ok rozumiem

użytkownik usunięty
Zoska25

żal mi ciebie

Zoska25

jak to się nazywało.... hmmm, ACH TAK! Prowokacja. Ładna prowokacja. I ładne świeże konto.

platyna_2

niesamowite naprawde jest najlepszy? no coz... hah

Zoska25

Też go uwielbiam i oczywiście, że jest najlepszy. To dla niego oglądam te filmy :)

wilgotnenoce

ja tak samo dla niego ogladam filmy sa swietne
nie moge sie doczekac 4 czesci

Zoska25

Zmierzch to film dla niedopieszczonych dziewoj które wpatrują sie w Patyszona zamiast obracać się w wyrze z chłopakiem lub ewnetualnie użyć wibratora

giovanni50

Wątpię by dziewczyny przed miesiączką używały wibratora lub obracały się w wyrze z chłopakiem.
Dziewczyn po 20tce również Zmierzch nie razi mimo tego, że mają chłopaka, męża czy dziecko.
Swoje teorie z pamiętniczka zachowaj dla siebie zazdrośniku, bo najwyraźniej użalasz się nad sobą iż kobiety wolą się masturbować do zdjęć Pattinsona niż zrobić cokolwiek z Tobą. Wybacz, jednak żadna laska nie poleci na kolesia, który się ślini do tego stopnia.

platyna_2

poprostu lubie tego aktora i tyle

giovanni50

cos ci nie pasuje ja tylko lubie ten film i nie wpatruje sie w pattinsona :)

Zoska25

ciśniesz platyna_2 xd hahahahahha

platyna_2

nie lubię zmierzchu ale Roberta tak :)