Lubię Shakirę. I wkurza mnie to, że wpycha się ją do worka razem z pannami pokroju Britney Sears. Ma bardzo fajny głos i spory talent. Na temat aktorstwa się nie wypowiem, bo nigdzie poza teledyskami jej nie widziałam :)
W stu procentach się z tobą zgadzam! Mnie też wkurza to , że Shakirę porównują do takich plastikowych panienek jak B.Spears!
Shakira ma mnóstwo talentu i naprawdę piękny głos.
ja tez sie z Wami zgadzam w 100% rózowe lolitki typu panna spears nie dorównuja naszej Shakirce do pięt...
pozdro dla wielbicieli Shaki)))))))))))))
Nie umie tańczyć..?
To sam/a spróbuj tak powywijac biodrami xDD
Shakira jest naprawdę super, ma świetny głos, a niech wszystkie te Britnejki się schowają ^_^
Shakira dobrze śpiewa :) Ma orginalny głos :) Ale jakoś nie podoba mi się jak tańczy w teledysku 'Hips Don't Lie' :)
Pozdrowienia :)
Shakira dobrze śpiewa :) Ma orginalny głos ;) Ale niestety nie podoba mi się teledysk do 'Hips Don't Lie'. Wogóle nie podoba mi się to, iż moja ulubiona piosenka z Dirty Dancing 2, będzie odtąd i na zawsze kojarzyć mi się z Shakirą...
Pozdroiebia :)
hips don't lie udowadnia ze shakira jest MISTRZYNIA KOLUMBII w tancu brzuchem moze wam sie nie podoba bo nigdy nie wiedzieliscie na czym ten tanie cpolega widzicie a czasami glupie brazylijskie czy wenezuelskie telenowele czegos ucza pozdr
laurka racjię bo
1.DIRTY DANCING 2 HAVANA NIGHTS to najpiękniejsyz film pod słońcem
2. Shakira zniszczyła piosenkę Dance Like This ( ztego filmu ) tworząc o wiele gorszą wejrsje - Hips Dont Lie
3.Shakira mimo to ma ładny głos ( jej piosenka La Tortura jest świetna)
P.S.Wpadnijcie na www.dirty-dancing-2.mylog.pl
Dziękuję dziękuję dziękuję :) Nareszcie ktoś się ze mną zgodził :) Jestem bardzo wdzięczna...
Shakira zniszczyła moją ulubioną piosenkę z tego filmu i absolutnie nie mogę jej darować, teraz za każdym razem jak słucham oryginalnej wersji przypomina mi się ten teledysk Shakiry, w którym najlepszy moment to tańca z chustą i tyle... nic innego.
Pozdrawiam :)