Urodą nie grzeszy ale grać umie i to bardzo dobrze !!! ci ktorzy wystrawiają jej 1 za "Lśnienie" mylą się !!! jestem pod wielkim wrażeniem jej gry w "Złodzieje Jak My" ZAGRAŁA NAPRAWDE FANTASTYCZNIE. Znakomita była również w "Trzech kobietach". To w końcu ulubienica samego Altmana, w jego filmach jest znakomita
Hej zgadzam się z toba w 100% ;D a właśnie na TCM leci "Brewster McCloud" czyli jej debiut ;D..... filmik super i Shelley gra bardzo dobrze a i nie wygląda najgorzej ;D
Też oglądam ten filmik i musze przyznać że wygląda nieźle ;D to świetna aktorka i nie wiem czemu niektórzy tak ja krytykuja ;/ Oglądajcie więcej filmów :D
A czy ktoś wie skąd wytrzasnąć "Nashville" Altmana ;)
E tam.!! Nie widziałem rzadnego filmu z nio, ale tak patsząc na zdjencie to ona nie jest za dobro aktorką.!! Napewno Franczesko Toti lepiej gra nogami nisz ona twarzo.!!
To jak nie widzialeś to sie nie wypowiadaj ;/ i nie porównuj jej to jakiegoś piłkarza ;/ ile ty wogule masz lat ?? nie pisze sie Franczesko Toti tylko Francesco Totti ty wieśniaku..... więc nie urzalaj się na innych forach że nie morzesz go znaleść ............
Ale sie uśmiałam...... "wpisuje Franczesko Toti i mi nie znajduje" kazdy największy wsiok i maniek wie że w angielskim, włoskim i innych językach inaczej sie pisze niż słyszy ;/'
no nic się na to nie poradzi bo to są tzw. dzieci neostrady.
tak to znakomita aktorka i nie wyobrażam sobie żeby w "Lśnieniu" zagrała
inna aktorka. moim zdaniem bardzo dobrze zagrała i darujcie sobie te teksty
typu że ona jest brzydka! może najpierw spójrzcie w lustro a potem oceniajcie ją. A to jak wyglądała w "Lśnieniu" to była charakteryzacja
albo lepiej książkę przeczytajcie (polecam super się czyta).