Nie chce mi się jeść chodze i płacze ... sama nie wiem czemu a to wszystko dlatego że w poniedziałek obejrzałam drugą część...Opowieści z narnii - Książe Kaspian...
I nie wiem co sie ze mna dzieje... myśle Ciągle o nim. Ale nie kocham go. Boje sie że jak w poniedziałek po feriach wróce do szkoły to w szkole bede płakać i wgl...
Prosze doradzcie mi coś
No nie, ja aż tak nie zgłupiałam na jego punkcie:) To takie zauroczenie, Wiec po jakimś czasie ci przejdzie. Mi przeszło.
Tak, tak. To jest chwilowe. Zaraz Ci przejdzie. Ja też miałam niezłego doła po obejrzeniu OzN. Ale nie aż tak ;P Poza tym - on ma dziewczynę.Hej! Nadal ma? ;)
O, też tak miałam. No dobra, nie miałam. W znacznie mniejszym stopniu. ^^ Wysłałam do niego list z prośbą o autogram i jak już go dostałam, to mi jakoś przeszło. Przerzuciłam się na Toma Feltona. :D:D
No właśnie! Ja wysłałam w sierpniu i do tej pory nie mam odpowiedzi więc zamierzam napisać drugi raz. Tylko właśnie podaj mi adres jesli Ci to nie sprawi problemu bo może na zły wysłałam. ;) A i załączałaś zdjęcie koperte zwrotną i kupon międzynarodowy?
ja też tak miałam tzn mam za każdym razem po obejrzeniu OZN.
Natomiast mam nieprzechodzącego fioła na punkcie Juliana Casablancasa !