Skandar KeynesI

Alexander Amin Casper Keynes

8,0
3 636 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Skandar Keynes

Nie chce mi się jeść chodze i płacze ... sama nie wiem czemu a to wszystko dlatego że w poniedziałek obejrzałam drugą część...Opowieści z narnii - Książe Kaspian...
I nie wiem co sie ze mna dzieje... myśle Ciągle o nim. Ale nie kocham go. Boje sie że jak w poniedziałek po feriach wróce do szkoły to w szkole bede płakać i wgl...
Prosze doradzcie mi coś

Kicia_10

No nie, ja aż tak nie zgłupiałam na jego punkcie:) To takie zauroczenie, Wiec po jakimś czasie ci przejdzie. Mi przeszło.

knatalia01

Tak, tak. To jest chwilowe. Zaraz Ci przejdzie. Ja też miałam niezłego doła po obejrzeniu OzN. Ale nie aż tak ;P Poza tym - on ma dziewczynę.Hej! Nadal ma? ;)

Lily214

Właśnie nie wiem, ale może ktoś sprawdzi i napisze. Ja go bardzo lubię ale nie jestem fanka xD

awesome

Oj, gdybym tylko wiedziala gdzie sprawdzic to bym sprawdziła:)

knatalia01

O, też tak miałam. No dobra, nie miałam. W znacznie mniejszym stopniu. ^^ Wysłałam do niego list z prośbą o autogram i jak już go dostałam, to mi jakoś przeszło. Przerzuciłam się na Toma Feltona. :D:D

jasna_cholera

ja nie miałam. ale też go lubie ^^ możesz mi podać adres na jaki wysłałaś???

edyta157

No właśnie! Ja wysłałam w sierpniu i do tej pory nie mam odpowiedzi więc zamierzam napisać drugi raz. Tylko właśnie podaj mi adres jesli Ci to nie sprawi problemu bo może na zły wysłałam. ;) A i załączałaś zdjęcie koperte zwrotną i kupon międzynarodowy?

Lily214

ja też tak miałam tzn mam za każdym razem po obejrzeniu OZN.
Natomiast mam nieprzechodzącego fioła na punkcie Juliana Casablancasa !

użytkownik usunięty
jasna_cholera

jaki ma adres?Mogłabyś mi podać? PROSZĘ bardzo mi sie podoba

Kicia_10

miałam dokładnie tak samo po premierze!
przejdzie za kilka miesięcy... ;)

engie963

A tam miesięcy. Jak dobrze pójdzie, to za parę dni. Tak to już jest niestety.

marquesa

Ja także : **

Jak mam lekkiego doła to włączam sobie OzN i od razu mi lepiej bo widzę Skandara ! : **
Tak, to zauroczenie Ci przejdzie, mi się ciągle śnił : ) W pozytywny sposób :))