TU możecie się zapisywać. Prosimy nie prowadzić tu żadnych dyskusji. Ten team służy nam tylko do zapisów :D hehe
No, ja jestem współzałożycielem :D hehe świetny pomysł no nie ?? xD
Ale myśle że Skandar ma tu na Filmwebie kilka wiernych fanek i fanów :) (wiecie że chodzi o was! :D) no więc wpisujcie się
A ja współzałożycielem (również). Wiesz coLoona? lepiej było prowadzic rozmowy tam , bo więcej postów będzie (ale ja pazerna na te postyjestem! ;)
Dobra, japrzynależe jako 50% szefostwa.
Wpisywać się!!!!
To ja się zapisuje. Ale razem z Christinka prosiłybyśmy o oficjalne zarejestroiwanie nas w odnodze AdSCZF ;)
No wiesz Lina!! To była Agencja do Spraw Chłodzenia Zapału Fanek! Kto jak kto ale Ty powinnaś pamiętać! Jesteś pomysłodawczynią!
Aslanie! Czemuż mamy Cię nie chcieć!! A czy wstępujesz do AdSCZF??? :D Czy będziesz wzorowym fanem i to Ciebie też będziemy musiały ściągać na ziemię? :P
powiem tak wstępuje we wszystko co jest związane z Narnią i Skandarem i Willem i Georgie i Anną i wogóle wszystkimi aktorami:DD:)
Tak jest, najważniejsza momentami jest ilość ;)) Też się wpisuję, a jakże, podobnie jak Lina i Chris z tym podpisem, co oczywiście skrót ciągle mi się myli ;))
Masz rację Chris. Jak mogłam zapomnieć :P Ale juz pamiętam! I nie zapomnę! ;)
To dziewczyny ilu mamy członków w AdSCZF?
(w kolejności alfabetycznej, bo jak to powiedziała kiedyś Veri: "Żeby nie było, że coś")
-Christinka
-Kot
-Lina
Czy Aslan też należy do naszej agencji?
(w kolejności alfabetycznej, bo jak to powiedziała kiedyś Veri: "Żeby nie było, że coś")
-Christinka
-Kot
-Lina
-Christinka
-Kot
-Lina
To zapraszam do mnie na forum!!! Założyłam oficjalny temacik :P :D Narazie jest nierozbudowany,,, ale to w swoim czasie... Dziś po prostu już padam...
Dość ciekawe określenie, Artemisowaty .. ale coś w tym chyba jest, masz rację! Mam nadzieję, że tak, bo uwielbiam Artemisa/
Serdecznie zapraszamy!! Zapisy u... Chyba Liny_16 albo Kotyliona (nie napisze Kota bo nasza nowa biedna koleżanka będzie się zastanawiać o kogo chodzi :P) chyba że u mnie, nie pamiętam :D Zresztą mogło mi się coś pomieszać, dziś o tej godzinie za siebie nie odpowiadam... :P Zwłaszcza po dwóch godz. wuefu z nowym nauczycielem...
Jasne, że można, tylko teraz wszyscy wszystko pomieszali, bo temat jest o zapisach do klubu Skandara, a potem mówimy o organizacji (do której na wiasę mówiąc zapisy głównie u mnie, choć najlepiej na tym forum ;)). Proszę, precyzujcie, w co się pakujecie ;))
Wszystko mi się juz merda... :P U Ciebie Kotku zapisy ale do AdSCZF... A do klubu SKandara tutaj... Tak, coś w tym stylu. Więc jeśli tylko chesz możemy Cię zapisać ;) Ale musisz tak jak my wpadać tu czasami ;) To może wprowadzimy okres próbny?? :D Np. tydzień :P
Trochę się zgubułam... Hmm.. zapisy są u Kota, to jest pewne, ale do AdSCZF, a tu do klubu Skandara. Tak, tak, tak...
Moje drogie, nie zachęcajcie tak bardzo, bo się kobieta speszy. A gdyby ktoś zaproponował mi okres próbny jak w pracy, chyba kazałabym mu się wyp ... iść sobie ;)) Sorki, Chris.
Nie ma sprawy, przyzwyczaiłam się że mniektóre moje pomnysły nie spotykają się z uznaniem :) Nie gniewam się :P
Veri, zdajsie, że będziesz miała z kim pogadać o Arsenalu ... bo ze mną to o tym nie ma rozmowy ;(( Trudno. Witamy w każdym razie kolejną Ewelinę, kolejną księżniczkę i kolejną fankę Skandara.
Niech życie wraca na filmweb! Słuchajcie. W niektórych momentach to mam tyle do odpisywania na forach, z eczuje się jakby były wakacje :) Echh... pamiętacie to błogie lenistwo! Pomyśleć, ze ot już dwa miesiące minęły ;)
Oczywiscie, że pamiętam :D
zwykle było tak, że kiedy ktoś z naszej paczki wchodził na filmweb
to gorące tematy wyglądały mniej więcej tak:
"Sny, marzenia, itp"
(William Moseley)
155 odpowiedzi
"Czyż to jest możliwe!?"
(William Moseley)
198 odpowiedzi
"Quiz"
(William Moseley)
154 odpowiedzi
"nowy :D"
(Skandar Keynes)
674 odpowiedzi
Hehe... już nie mogę się doczekać ferii :) MOze uda nam się pobić te "wakacyjne" rekordy. Tylko, że jest jeden, mały problem. Kiedy w Waszych województwach są ferie? U mnie od razu po świętach Bożeg Narodzenia.
Jka za krótki post to rób spacje :P O tak: i nikt się nie czepi że za mało znaków. ja mam ferie od ostatniego weekendu stycznia ;)
Niestety, osobiście (i nie) właśnie swoje kończę ... :((( Ale cóż. Przynajmniej na koniec nam śniegiem sypnęło. Normalnie sypie jak cza dopiero, jak warszawiaki wyjadą <lol2>
Weźcie, ludzie, jak ja wam szczerze zaczynam zazdrościć ... Moje .. ech, lepiej nie mówić - dziś ostatni dzień. A było tak pięknie .. ;//