Skandar KeynesI

Alexander Amin Casper Keynes

8,0
3 636 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Skandar Keynes

ja mam ostatnio jakąś obsesję. szukam wśród ludzi podobieństw od bohaterów OzN, lub podobnych do tyc, którzy już się kogoś wcielili i dzisiaj mnie olśniło! chodzę do klasy z kolesiem, który wygląda niemalze identycznie jak Skandar. tyle, że jest niższy, ma trochę inne oczy i więcej trądziku.
teraz gapię się na niego przez pół lekcji, a dziewczyny z klasy już szeptają. ^^
zdarzają wam się takie... e... "wypadki"?

jasna_cholera

bbywa bywa bywa czaseem ;) ja mam w klasie kolege podobnego do joscha hutchersona tlyko ze ma inny kolor włosów ;PP . heh ale ja sie nie moge gpaic bo siedzi na mną :))

Violettelle

Dlatego warto siedzieć z tyłu. :)

A inna moja koleżanka wygląda jak Georgie Henley. identycznie! ;]

jasna_cholera

no no cała klasa gwiazd ;P . niesatety nie w klasie ale mam kolege podobnego wo wiliama ;PP

Violettelle

nie wiem czy tak cała, bo wiesz jak mówią...?
czego ślepy nie zobaczy to wymyśli :D

Violettelle

Cóż, powiem, że tak... Ostatnio przyłapałam się na tym, że bardzo uważnie przyglądam się swojemu koledze, bo coś mi nie pasowało w nim albo właśnie pasowało i zastanawiałam się co to może być.

Ase

Ja jakoś nigdy nie mogę dojrzeć jakie ktoś ma oczy. :)) A jakie ma Skandar?? Mój kolega ma CHYBA brązowe, albo chciałabym, żeby miał brązowe. ^^ Wiem tylko, że moje są szaro - błękitne i kropka, tyle. :)

jasna_cholera

Też tak mam ;)
Znać takiego "sobowtóra" to by było coś.

Ten chłopak, co gra Adasia w "Niani" jest trochę podobny do Skandara.

_M_M_

Mnie tez ostatnio olśniło że mam w klasie kolege podobnego do Skandara tylko ma inny kolor włosow i jest nizszy i ma piwne oczy:)

knatalia01

Oo skandar ma nową fotkę ;) niezła , fajna ;) pozdro dla wszystkich z teog tematu . wpadajcie ja też będe ;P

Violettelle

gdzie ma nowe zdjęcie? ;)

_M_M_

no że ustawiona bo dopiero wbiła i zauwazyłam wczoraj wiec pewnie ma ja juz od jakiegos czasu

Violettelle

hmmm... nic nie rozumiem z tego co napisałaś ;/
gdzie ustawiona? kto? kiedy? jak? po co?

_M_M_

Na profilu na filmwebie ^^