ja mam ostatnio jakąś obsesję. szukam wśród ludzi podobieństw od bohaterów OzN, lub podobnych do tyc, którzy już się kogoś wcielili i dzisiaj mnie olśniło! chodzę do klasy z kolesiem, który wygląda niemalze identycznie jak Skandar. tyle, że jest niższy, ma trochę inne oczy i więcej trądziku.
teraz gapię się na niego przez pół lekcji, a dziewczyny z klasy już szeptają. ^^
zdarzają wam się takie... e... "wypadki"?
bbywa bywa bywa czaseem ;) ja mam w klasie kolege podobnego do joscha hutchersona tlyko ze ma inny kolor włosów ;PP . heh ale ja sie nie moge gpaic bo siedzi na mną :))
Cóż, powiem, że tak... Ostatnio przyłapałam się na tym, że bardzo uważnie przyglądam się swojemu koledze, bo coś mi nie pasowało w nim albo właśnie pasowało i zastanawiałam się co to może być.
Ja jakoś nigdy nie mogę dojrzeć jakie ktoś ma oczy. :)) A jakie ma Skandar?? Mój kolega ma CHYBA brązowe, albo chciałabym, żeby miał brązowe. ^^ Wiem tylko, że moje są szaro - błękitne i kropka, tyle. :)
Też tak mam ;)
Znać takiego "sobowtóra" to by było coś.
Ten chłopak, co gra Adasia w "Niani" jest trochę podobny do Skandara.
Mnie tez ostatnio olśniło że mam w klasie kolege podobnego do Skandara tylko ma inny kolor włosow i jest nizszy i ma piwne oczy:)
Oo skandar ma nową fotkę ;) niezła , fajna ;) pozdro dla wszystkich z teog tematu . wpadajcie ja też będe ;P