Skandar KeynesI

Alexander Amin Casper Keynes

8,0
3 627 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Skandar Keynes

No, no. Na tym zdjęciu jest faktycznie całkiem przystojny. ;) Bardzo udane foto, poprzednie było koszmarne.xd

W pierwszej części strasznie go nie lubiłam, ale cóż... w końcu miał 14 lat. xp teraz jako dorosły angielski obywatel wygląda... no, nie powiem, atrakcyjnie. ;)

Mary_Jules

No i pewnie zmienia dziewczyny jak rekawiczki. A pierwszej cz. nie powiedzialabym ze mial 14 ja myslalam ze on z 11 ma;] no ale anglicy juz tak maja.

Mary_Jules

mi on przypomina trochę Wojewódzkiego ; )

rock_n_roll

na tym zdjęciu oczywiście , bo w filmie nie wyglądał jak Wojewódzki xd ; )

rock_n_roll

O mamo! to masz dopiero skojażenia!<lol2> Mogli by wstawić jeszcze łądniejsze zdjecie bo jest ich mnostwo na tym wyglada jak mlodziutki nastolatek. Ja nawet nie pamietam jakie on mial poprzednie zdjecie:)

użytkownik usunięty
knatalia01

na tej focie niezłe z niego ciacho......
nie jest podobny do Wojewódzkiego...faktycznie w pierwszej części wolałam Williama(on jest bardziej przystojniejszy)

ślicznie wyszedł na tym zdjęciu. Po prostu ciacho:)

klara6

Ja w pierwszej części nikogo nie wolałam, i on i Will byli tragiczni xD Ale coż, teraz mam powód do pojścia do kina na kolejną "Narnię". Ten powód nazywa się Skandar :p

Mary_Jules

Gdyby tylko było więcej filmów z jego udziałem. 3 część Narnii podobno dopiero w grudniu 2010r :/

awesome

popieram poprzedniczki, on jest naprawdę śliczny^^
już od pierwszej części bardziej wolałam jego niż Williama ;)
Po prostu Skander jest the best.! ;D

awesome

Oj zobaczymy go jeszcze w niejednym filmie ;) A ogladalyscie może Enzo Ferrari? Ja nie ogladalam i mam zamiar obejrzeć.

knatalia01

Niestety nie oglądałam i nawet nie mam skąd sobie załatwić.

P.S. Ja i moja przyjaciółka wysłałyśmy do niego list w czerwcu ale jeszcze nie dostałyśmy odpowiedzi. Jak odpiszę dam wam znać, o ile odpisze. ;]

awesome

ja wysłałam do niego list pod koniec maja, miesiąc później dostałam autograf :D ;] na pewno odpisze :)

troll_3

No widzisz u mnie to juz 2 miesiąc czekania i szczerze to trochę się niecierpliwię ;D Najgorsze to to że może nie doszedł do niego ale adres był dobry poza tym powinno do mnie wrócic jeśli do niego by nie doszło więc czekam dalej.

awesome

Czekaj cierpliwie, mi Georgie dopiero po ponad trzech miesiącach przysłała autograf :)

troll_3

ja chyba też do niego napisze... Niecierpliwwie czekam na nastepna czesc OzN ze wzgledu na niego. Wiecie gdzie mozna obejrzec ten film o Enzo Ferrari?

troll_3

Ja wysłałam 12 sierpnia i czeekaam ;D Jeszcze miesiąc nie minął więc jeszcze poczekam ;)

użytkownik usunięty
awesome

a jaki ma adres? proszę podajcie

Mary_Jules

Hej! ja też sie w znim zakochałam :P od 1 czesci już mi sie podobał. a teraz jeszce bardziej ... Ciacho ;*

Keynes91

mi tez! Na 3 czesci chyba nic mnie nie bedzie interesowalo, tylko to jak on wyglada