No, no. Na tym zdjęciu jest faktycznie całkiem przystojny. ;) Bardzo udane foto, poprzednie było koszmarne.xd
W pierwszej części strasznie go nie lubiłam, ale cóż... w końcu miał 14 lat. xp teraz jako dorosły angielski obywatel wygląda... no, nie powiem, atrakcyjnie. ;)
No i pewnie zmienia dziewczyny jak rekawiczki. A pierwszej cz. nie powiedzialabym ze mial 14 ja myslalam ze on z 11 ma;] no ale anglicy juz tak maja.
O mamo! to masz dopiero skojażenia!<lol2> Mogli by wstawić jeszcze łądniejsze zdjecie bo jest ich mnostwo na tym wyglada jak mlodziutki nastolatek. Ja nawet nie pamietam jakie on mial poprzednie zdjecie:)
na tej focie niezłe z niego ciacho......
nie jest podobny do Wojewódzkiego...faktycznie w pierwszej części wolałam Williama(on jest bardziej przystojniejszy)
Ja w pierwszej części nikogo nie wolałam, i on i Will byli tragiczni xD Ale coż, teraz mam powód do pojścia do kina na kolejną "Narnię". Ten powód nazywa się Skandar :p
popieram poprzedniczki, on jest naprawdę śliczny^^
już od pierwszej części bardziej wolałam jego niż Williama ;)
Po prostu Skander jest the best.! ;D
Oj zobaczymy go jeszcze w niejednym filmie ;) A ogladalyscie może Enzo Ferrari? Ja nie ogladalam i mam zamiar obejrzeć.
Niestety nie oglądałam i nawet nie mam skąd sobie załatwić.
P.S. Ja i moja przyjaciółka wysłałyśmy do niego list w czerwcu ale jeszcze nie dostałyśmy odpowiedzi. Jak odpiszę dam wam znać, o ile odpisze. ;]
ja wysłałam do niego list pod koniec maja, miesiąc później dostałam autograf :D ;] na pewno odpisze :)
No widzisz u mnie to juz 2 miesiąc czekania i szczerze to trochę się niecierpliwię ;D Najgorsze to to że może nie doszedł do niego ale adres był dobry poza tym powinno do mnie wrócic jeśli do niego by nie doszło więc czekam dalej.
ja chyba też do niego napisze... Niecierpliwwie czekam na nastepna czesc OzN ze wzgledu na niego. Wiecie gdzie mozna obejrzec ten film o Enzo Ferrari?
Hej! ja też sie w znim zakochałam :P od 1 czesci już mi sie podobał. a teraz jeszce bardziej ... Ciacho ;*