Tim BurtonI

Timothy Walter Burton

8,3
23 159 ocen pracy reżysera
powrót do forum osoby Tim Burton
angelina66

Jak najbardziej legalne i moim zdaniem nawet bardzo pożądane;)

angelina66

Vincent,
Frankenweenie,
Sok z żuka,
Batman,
Powrót Batmana,
Marsjanie atakują!,
World of Stainboy,
Planeta małp,
Duża ryba

^ ja tam Deppa nie dojrzałam, a ty?

BeautyAndStupid

nie bądż taka szczegółowa,już wiem że połowa twojej ksywaki BeautyAndStupid jest prawdziwa,ciekawe więc czy rzeczywiście jesteś również piękna ;)

angelina66

Ani mądra, ani zabawna, za to nadęta jak zeppelin, zbastuj troszkę bo twój nick ma braki w oryginalności skoro musisz się cyferkami posiłkować. Myślenie boli? A co do Johnnego... jako facet nie lecę na jego atrybuty fizyczne lecz doceniam umiejętności których mu nie brak. Nie pasuje-nie oglądaj.

angelina66

Oh! Co za niesamowity komentarz na poziomie! Po protu BŁYSZCZYSZ elokwencją!

angelina66

Ja bardzo lubię filmy duetu Burton&Depp (i jeszcze czasami Helena Bonham Carter ) -te filmy są świetne i mam nadzieję, że będzie ich więcej ; )

angelina66

''...połowa twojej ksywaki BeautyAndStupid jest prawdziwa...''

Naprawdę nisko trzeba kogoś ocenić, kto myśli, że wyciągnie wnioski z nicku. Doprawdy, pokazałaś swoją inteligencję.

BeautyAndStupid

nie wyciągnełam wniosków z nicku,tylko z twojej wypowiedzi...a nick był tylko potwierdzeniem,czy naprawdę muszę ci to tłumaczyć?

angelina66

A co ona takiego idiotko powiedziała?

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
angelina66

Nie można nikogo oceniac poprzez filmy które ogląda! Daj spokój,bo to się idiotyczne robi...

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
angelina66

Według mnie duet Burton-Depp to najlepszy aktorsko-reżyserski duet. Koniec kropka.

angelina66

"nie bądż taka szczegółowa,już wiem że połowa twojej ksywaki BeautyAndStupid jest prawdziwa,ciekawe więc czy rzeczywiście jesteś również piękna ;)"

Nie wykręcaj się dziewczyno. Pisze jak byk, że ''wiesz, że połowa mojej ksywki jest prawdziwa" :) Poza tym z mojej poprzedniej wypowiedzi też można wyciągnąć jakiś wniosek? Nie zauważyłam. To ty zrobiłaś błąd w temacie pisząc "w każdym jego filmie gra Johnny Depp''. Nie pieprz, że jestem szczegółowa - po prostu napisałam w jakich filmach Burtona gra Depp.

BeautyAndStupid

bez komentarza

angelina66

Pomysły ci się widać skończyły, aha.

angelina66

Kompromitacja.

użytkownik usunięty
angelina66

legalne czy nielegalne, nie obchodzi mnie to zbytnio, jak dla mnie dwoch takich świrów to genialne połączenie i niech go nie psują

właściwie co to za pytanie - czy to legalne? skoro taki jest zamysł reżysera, ma prawo wybrać każdego aktora. tworzy z deppem wspaniały duet, ten surrealistyczny klimat... cudo :)

użytkownik usunięty
angelina66

W jaki sposób może to być nielegalne? : / ile ty masz lat 5? wiesz co to słowo oznacza?

angelina66

Ale wy macie Zajefajne problemy xDD
Bez względu na nick BeautyAndStupid (swoja drogą: nie rozumiem: dziewczyna ma do siebie dystans, a to dobrze!), staję po jej stronie.
Angelino66: Pytałaś Dlaczego w KAŻDYM jego filmie gra Depp. Więc Ci grzecznie udowodniła, że nie w każdym. O co Ty się czepiasz? O udzieloną informację?
P.S: totalna zgoda z DevilishAngel i Oneesan!

angelina66

Powiem tak. To jak najbardziej legalne. Jeśli ktoś jest jego fanem to wie, że są przyjaciółmi. Po za tym Danny Elfman robi muzykę do większości jego filmów, co wg Ciebie też jest nielegalne? Burton był od zawsze fanem Elfmana i jego muzyka doskonale odzwierciedla akcje filmów. Depp to świetny aktor. Przyczepić by się było można też o to że w filmach gra jego żona Helena Bonham Carter. Jeśli ty robiłabyś film to też brałabyś tych którzy Ci pasują. Gwiazdy mają fochy i nie łatwo jest o dobrą współpracę między osobami na planie.

olka5353

Helena B. Carter gra w filmach Butron'a bo idealnie się do nich nadaje, a nie tylko, że łączy ją coś więcej niż relacja reżyser/ aktor z nim.

angelina66

Johhny Depp nie zagrał w żadnym z filmów Burtona :(

Lady_From_Burton_World

Ja też nie znam żadnego Johhny'ego, nowy jakiś?

angelina66

Legalne. Lubią się, są w podobnym klimacie i razem tworzą naprawdę barwne produkcje oraz bohaterów. Kocham ten duet. Bardzo lubię również Helenę Bonham Carter.

patimayoness

On się w nim kocha. Na pewno !

użytkownik usunięty
patimayoness

Zgadzam się - Johnny z Heleną tworzą świetny duet !

użytkownik usunięty
angelina66

oj jestem szczęśliwa że jego w filmach mogę tak często zobaczyc mojego ulubionego aktora Johnna Deppa !!

Nie dziwię się ze Depp tak często jest zatrudniany do filmów Burtona gdyż wg mnie idealnie do nich pasuje! Filmy Burtona zawsze są takie tajemnicze a Johnny potrafi też taki byc. Ma bardzo ciekawy wyras twarzy dzięki czemu może grac nietypowych bohaterów co widac zauważył Burton.... :)

angelina66

Może się lubią. A Deep jest genialny. Tak samo jak kobieta Pana Burtona - Helena.

pigandworm

ja do tego magicznego trójkąta Burton/Depp/B.Carter dorzucę jeszcze muzykę Elfmana, jak dla mnie te wszystkie składniki stanowią idealny przepis na klimatyczny film.

klekipetra

Zgadzam się całkowicie z klekipetra. :)

angelina66

I KOŃ BY SIĘ UŚMIAŁ :D HAHAHA

użytkownik usunięty
angelina66

Dla mnie Burton jest bardzo dobrym reżyserem, ale Depp - średnim aktorem, czyli duet nie jest idealny;)

angelina66

Legalne.
Ponieważ Tim i Johnny przyjaźnią się w życiu prywatnym, Johnny jest ojcem chrzestnym synka Tima. Do tego dobrze im sie razem współpracuje na planie, Tim daje Johnny'emu dużo swobody jeśli chodzi o kreowanie postaci i zmiany w scenariuszu co bardzo mu odpowiada.