Tobey Maguire

Tobias Vincent Maguire

7,9
27 959 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Tobey Maguire

wg mnie gra jak paralityk @_@ nie mogę się na niego patrzeć

lyjontko

Myślę,że nie tylko ja go uwielbiam. Nikt nie może o nim tak napisac. Jest przesliczny. Ktoś, kto tu przedemną napisał, sie nie zna na prawdziwym pieknie. Mam jego plakat.Moim zdaniem jest najladniejszym facetem pod słońcem. I gdyby nie to że ma dziecko bym już dawno się za niego zabrała( co tam 16 lat różnicy). Paralityk!? Jeszcze chodzi potrafi!!! I ja go kocham. Za grę, za iekne czarne włosy i prześliczne niebieski oczy...

użytkownik usunięty
agaranoszek

A za usteczka ;)??

lyjontko

jak to nikt nie moze onim tak pisac z czym ty kurwa wyskoczylas tu sie ocenia gre aktorska a nie jak kto wyglada.a pozatym wyglada jak ciota.pozdro xD

GabrieL1906

dla polakow jak ktos ma delikatna subtelna urode lub po prostu nue wyglada jak zul to juz jest ciota. smutne.

lyjontko

Tobey Maguire jest dobrym aktorem, jest pogodny i zawsze uśmiechnięty.Dobrze że urodziła mu się córka,nabierze nowych doświadczeń których ma sporo.Jedynie mnie dziwi co on widział w swojej narzyczonej Jennifer Meyer.Taki aktor mógł polować na Kirsten Dunst lub wyżej którzy dobrze się znają z planu jak i prywatnie a wtedy była wolna jednym słowem, a para byłaby niesamowita.

Ulubieniec

tak samo jak w spider-manie xD