Z całym szacunkiem do Toma ale co on ma zamiar odwalić w 2015, na liście ma brać udział w 8
filmach? ktoś wie czemu podjął taką decyzje, bo wydaję mi się że to trochę za dużo zwłaszcza że
bierze udział w paru filmach które wymagają dużo poświęcenia do roli.
Czekam na wasze opinie.
Staram się to porządkować ale nie mogę przeskoczyć niektórych weryfikatorow a niektórzy nieogarniaja. Na dzień dzisiejszy to wygląda tak w 2015 będą premiery Child 44, Mad Max Fury Road, Revenant na przełomie 2015/2016, prawdopodobnie w 2015 będzie premiera Legend chyba ze przeskocz na 2016, i London road będzie w 2015,tak więc 2 filmy należności + 1 raczej tak+ epizodw London road, bo revenant to nie wiem jak traktować oficjalnie wyjdzie w grudniu 2015 w garsce kin a dopiero na początku 2016 będzie dostępny dla większości, reszta filmów powstanie ale później niesugeruj się tylko filnwebem ciężko jest tu coś zmienić.
O przygotowanie Toma możesz być spokojny napewno miał czas się przygotować do tych filmów bo dwa to spadkowicze kręcone rok i dwa lata wcześniej a reszta na bieżąco wiec był odpoczynek, był czas na przygotowanie postaci przed każdym filmem, jedyne czym może się martwić to premierami i cala otoczka z tym zwiazana
To tylko filmwebowy burdel. W miarę porządny aktor, który nie gra w byle każdym syfie aby spłacić długi, w ciągu roku średnio ma czas na w góra dwie większe produkcje i może jeszcze jakąś kameralną. W 2015 będzie nie inaczej. Zdjęcia do Mad Maxa już są dawno zakończone, a z reszty tej listy widniejącej jako 2015, powstaną może dwa filmy. Reszta albo będzie miała przesuniętą premierę lub nigdy nie powstanie/powstanie bez udziału Toma.