Tom HardyI

Edward Thomas Hardy

8,8
142 466 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Tom Hardy

Właśnie przeczytałem, że ma zagrać Bane'a. Pamiętam mięśniaka tylko z komiksów, jakoś średnio pasuje mi tutaj Hardy, choć z pewnością lepszy będzie niż Diesel czy Arnie ;-)
Mam nadzieję, że Dark Knight Rises nie będzie czerpało z serii KnightFall. Po tylu zmianach wagi, Christian mógłby na prawdę skończyć jak Batman.

pawelfw

Polecam zeszyt autorstwa Grahama Nolana o powstaniu Bane'a. To któryś tam z odc. Batmana. Tyle że Batman pojawia się tylko pod koniec. Całość opowiada historię Bane'a.

pawelfw

bane nie zawsze był mięśniakiem, a gdy już się nim stał, to nie za sprawą ćwiczeń i odpowiedniej diety:)

pseudoalias

W filmie "warrior" Hardy jest dosyc mocno przypakowany, wiec w batku pewnie tez bedzie.

pawelfw

Wystarczy spojrzeć jak wyglądał w "Bronsonie".

Spermanos

Przypakowany Hardy moze grac wczesnego Bane, a gdyby chcieli zrobic z niego koxa w wersji na Venomie wystarzylby specjalny kostium, ktory nosil Vinnie Jones w X-men: Ostatni Bastion gdy wcielil sie w Juggernauta. I sprawa zalatwiona, nie martwilbym sie wiecej o wyglad. Ale BANE nie jest tepym osilkiem, wiec wierze, ze Nolan dobrze odda jego osobowosc, a Hardy to pieknie zagra :)