Tom HardyI

Edward Thomas Hardy

8,8
142 391 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Tom Hardy

..Jonathan'em Rhys Meyers'em ??

Nie chodzi mi o to że są podobno do siebie z wyglądu bo twarze maja zupełnie inne..Ale głos, sposób mówienia, akcent, typ urody,ten sam wiek, wzrost..

Oglądam właśnie The Take i jakos tak mi go przypomina.

Btw , obaj bardzo dobrzy aktorzy.

Good_Girl_Gone_Bad

Mi się z nim nie kojarzy . Tom jest jedyny z swoim rodzaju ;)

Good_Girl_Gone_Bad

Chyba zartujesz ze Freddie przypmina Mayersa. A kontynujac twoja mysl to obaj sa mezczyznami i pochodza z wysp.

michal055

nie żartuje, pisałam o swoim subiektywnym odczuciu.. Kojarzy mi się z nim i tyle.

użytkownik usunięty
Good_Girl_Gone_Bad

Jestem fanka Toma i nie przepadam za Jonathanem ale porownywanie go do Freddiego jest upakarzajace! Bo ta postac (nie Tom ) jest okropna, wstretna i odpychajaca.

ja go nie porównuje tylko pisze ze mi sie z nim w pewien sposób kojarzy..

ludzie, wyluzujcie...

użytkownik usunięty
Good_Girl_Gone_Bad

Juz luzujemy :D Jestem bardzo zle nastawiona do postaci Freddiego a ty nie? Jego sposob poruszania, glupi akcent itp itd wywoluja u mnie tylko negatywne uczucia. Johnatam nie jest taki odpychajacy!

czekaj, czekaj...Ale Ty wmieszałaś w to jeszcze postać jaką gra Tom w The Take ( wstrząsający serial, a jego gra aktorska mistrzostwo). Nie chodziło mi o porównanie Jonathana z Freddiem. Postać jeszcze rzeczywiście straszna, Tom naprawdę wczuł się w rolę...

Dobra, koniec tematu, chyba tylko ja miałam takie wrażenie jakiegoś podobieństwa miedzy tymi dwoma aktorami :P

użytkownik usunięty
Good_Girl_Gone_Bad

haha, nooo pomylilam sie! tak to jest jak jestem spiaca :)