Tom HardyI

Edward Thomas Hardy

8,8
142 391 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Tom Hardy

Czy Wam się też wydaje że do pewnego typu ról, aktorzy poddają się zażywaniu SAA (Sterydów androgenno-anabolicznych) ? Bo po Hardym grubo widać że musiał pocisnąć z testosteronem i mietkiem do tej roli ;]

FACTORECK1

tak na pewno, w końcu do tego służą, ale czy Tom je przyjmował to nie wiem

FACTORECK1

"Bane", a nie Bale :) co do sterydów to ciężko powiedzieć, bo do wielu ról ćwiczył sporo, aby dobrze wyglądać... najlepiej jego spytać :D

użytkownik usunięty
FACTORECK1

w wywiadze przyznal sie do 'niegrzecznego' sposobu przybrania na masy czyli CZEKOLADA :) uwierz mi sprawdzony i najlepszy sposob :D

czekolada to sposób na nic.

użytkownik usunięty
xhamerx

Hanba Ci :)

FACTORECK1

Jest w stanie wypracowac taka sylwetke bez specyfików w takim tempie a ćwiczył sporo czasu i jest to możliwe, a skąd wiem ? Bo zajmuje sie tym od kilkunastu lat.

użytkownik usunięty
xhamerx

dobrze wiem ze jest w stanie :) a czekolada zeby przybrac na masie, potem dieta (kurczak, ryz, brokuly itp) i trening...

Co się tak uparłaś na tą czekoladę :D a tak serio to może udało mu się z odżywkami i dobrą dietą do tego geny(a patrząc na rolę Bane czy rolę w Wojowniku może mieć predyspozycje do takiej masy mięśniowej) i koksy są zbędne.

użytkownik usunięty
rysiu22

bo czekolade kocham :D on sam w wywiadzie powiedzial ze sie nia do Wojownika,Bronsona i TDKR napychal :) wiec czekolada jest cudnym wynalazkiem!

nie wierz we wszystko na slepo ;)
watpie czy bral saa, jakos bardzo nie nawalił na siebie mięsa do tej roli. powiedzmy ze wygladal jak atleta ;)

użytkownik usunięty
spychu1920

chlopoki wyluzujcie troche! czekolada tak czy siak jest the best :D

czekola jest dobra w smaku :D sam czasami robię sobie przerwę od kurczaka i ryżu z warzywami ;)

użytkownik usunięty
spychu1920

kurczak i ryz nudne jedzenie... Czekoladnicy musza sie trzymac razem :)

czekoladą to mogl tylko poziom tluszczu zwiekszyc, napewno nie tkanke miesniowa.

użytkownik usunięty
jarlaxe5

doprawdy? toz to nowosc dla mnie.

użytkownik usunięty

Czekolada jako zrodlo weglowodanow prostych nie jest odopowiednia by przybrac na masie. Owszem, weglowodany to podstawa przy takich treningach, ale chodzi glownie o te zlozone i o niskim indeksie glikemicznym (makarony, ryz, otreby). Moze i Tom zajadal czekolade jako dodatek do tych wegli zlozonych, moze nawet calkiem sporo co wspomoglo proces budowy tkanki miesiowej, ale na 100% SAMA czeloada nie jest sposobem na mase

użytkownik usunięty

wyluzuj... ja tu opowiadam o milosci do czekolady a ty...

użytkownik usunięty
FACTORECK1

Czytalem przed premiera Batmana o jego diecie i treningach i chce uspokoic - sterydow raczej nie bral

no wiesz o steroidach nikt ci nigdzie nie napisze - samoczynnie mogl sobie zarzucic wspomagacz w postaci jakiegos anabola ;) chyba ze ma duze predyspozycje do nabierania masy

użytkownik usunięty
FACTORECK1

Nie był w ogóle wyrzeźbiony tylko zmasowany, także przykładałbym się nawet do wersji, że doszedł do tego na diecie, ale cóż... Nie dowiemy się, tak czy siak ładna sylwetka.

Nie dowiemy się , ale spokojnie mógł to zrobic bez koksów on ma kase na legalne najdroższe suple i odzywki + siłownia po prsotu super warunki + dieta.

Zbych13

a może to nie było jego ciało, szczególnie w momencie filmu gdzie jest nagi od pasa w górę.. :P

http://media.melty.fr/article-994487-ajust_900/gros-plan-sur-la-cicatrice-de-ban e.jpg

Aż niebywale żeby mógł aż tak się ''upaść'' ...

użytkownik usunięty
Zbych13

Mysle, ze przede wszystkim najwazniejszy byl dobor cwiczen. Dieta swoja droga, slyszalem, ze przyjmowal bardzo duzo bialka przy codziennych treningach. Polecam natomiast obejrzec sobie Rock'n'rolle - tam Hardy zupelnie nie przypomina siebie - gra chudziutkiego geja. Chyba jednak nie ma jakis uwarunkowan genetycznych do budowania masy miesniowej, a jednak mu sie udalo dojsc do imponujacych rezultatow, brawa dla niego

cwiczenia nic nie dadza jesli sie zle odzywiasz. co najwyzej ci brzuch wyjdzie jesli duzo jesz.

Zbych13

On jest dobrze zbudowany ale nie przypakowany. W Batmanie niektóre sceny grał inny aktor np wtedy kiedy po tym łańcuchu schodzi, wtedy gra to inny koleś bardziej dopakowany.

Dybybcio

http://pjfitness.hubpages.com/hub/Tom-Hardy-Bane-Workout
da sie osiagnac takie rezultaty.on taka posture przybrał w 4 miesiace.30 funtow czyli ok 15 kg.sam obecnie jestem na podobnym treningu i musze przyzznac ze daje rezultaty

użytkownik usunięty
Dybybcio

Zgadza się, w TDKR gość od choreografii walk schodził po tym łańcuchu i brał też udział w jednym ujęciu w walce.

http://s3.vidimg02.popscreen.com/original/58/cHB2aFJiR3dKUXcx_o_wpxi---batman-ba ne-dark-knight-rises-fight-scene-in-.jpg
http://i.imgur.com/C4FIM.jpg