Tom HardyI

Edward Thomas Hardy

8,8
142 391 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Tom Hardy

O ja Cię pierdziele...

użytkownik usunięty

To jak zagrał Bane'a... Po prostu masakra, brak słów. Rozyebał mi mózg. Mam nadzieje, że dostanie oskara za to albo chociaż jakieś inne statuetki

Oscara nie dostanie na pewno ;D Ale zagrał zajebiście, czuć było tą jego niebezpieczną aure ;D

i najlepszy cytat: "Your Punishment Must Be More Severe"

http://www.youtube.com/watch?v=8KgacHOHscg

morfeusz747

Nieee Najlepszy cytat to ten " I was wondering what would break first your spirit... or your body" ^^

yarash666

http://www.youtube.com/watch?v=HkYBOfjdiDM

no też zacny :D

morfeusz747

I kregoslup poszedl sie walic :D Jedyny moment ktory mnie wkurzyl w filmie to zakonczenie Bana nagle dostal i koniec lol

użytkownik usunięty
yarash666

Wg mnie 2 najlepsze cytaty :D:

"It doesn't matter who we are, what matters is our plan."

"Yes, the fire rises."

Nom tez swietny "No one cares who i was till i put on a mask"

Mnie rozwałił jego głos .. Niezwykle spokojny (wrecz uspakajający) zrównoważony ... można powiedzieć że nie pasująca to tej postaci ale własnie to było w tym najfajniejsze

maxns

Nolan wyjawił jak zrobił ten głos, bo po części to był Hardego + lekko zmodyfikowany chyba.

morfeusz747

http://www.youtube.com/watch?v=Nwp0W5QecLg pierwsza minuta.

pilek01

no czyli miał kubek w masce xD

morfeusz747

Bane to mj ulubiony wokal

użytkownik usunięty

To jak Nolan dobiera aktorów do swoich filmów to po prostu coś pięknego, ma nosa facet do obsadzania ról. Tom Hardy zagrał na najwyższym możliwym poziomie, świetnie i przerażająco aż ciarki przechodziły. A jego głos wzbudza we mnie coś na granicy szczęścia i strachu :P

użytkownik usunięty

hmmm miód w uszach :)

użytkownik usunięty

buahahahahahahaha :D miałam na myśli - miód na uszy! a nie.... XD padłam :D

użytkownik usunięty

He he nieźle, też miałem polewkę xD

Też bym chciał by dostał Oscara, w Batmanie zagrał zaje...fajnie !!! Ogólnie jest dobrym aktorem, i od paru jego ostatnich filmów, zacząłem śledzić jego poczynania :) Umie grać, to trzeba mu przyznać. Mam nadzieję że jeszcze nie jedną ciekawą rolę dostanie :) Teraz gdy jest moda na Toma Hardy'ego, ma najlepsze szanse by występować w superprodukcjach :) Wracając do nagród, jeśli nie dostanie żadnej, to po prostu gówno są warte te nagrody!!! ;) Tom, rządzisz!!!!!!! ;)

użytkownik usunięty

cała koncepcja Bane'a jest zajebista! potęzne ciało, tajemnicza maska, która nadaje mu dystans do świata, luzacki i pewny siebie sposób chodzenia, poczucie humoru, miły wręcz spiewający głos i ciekawy akcent :) wygląda jak prawdziwy przywodca-rewolucjonista!

Dla mnie Bane był zawsze bezmózgim mięśniakiem w grze i komiksie, tutaj za to zrobili go filozofem, który jeszcze słabo się bije. Po zmianie głosu bane'a na inną barwę jego postać jeszcze bardziej dla mnie straciła. Generalnie jak w gronie znajomych powie się "You are pure evil" to wszyscy wybuchają śmiechem.

bulletskater, jesteś idiotą który pisze "cię" wielką literą

użytkownik usunięty
cotypowiesz

Cotypowiesz, jesteś idiotą który zaczyna zdanie z małej litery.

A co ja powiem? Że na takie internetowe cioty jak Ty leje ciepłym, porannym moczem.

Sam zobacz jakim jesteś idiotą, obrażasz mnie i jednocześnie piszesz do mnie w formie grzecznościowej. Nawet nie potrafisz bez błędu napisać mojego pseudonimu.

użytkownik usunięty
cotypowiesz

Koniec dyskusji, internetowy napinaczu. W necie kozak, w życiu pisda

Ciąg

Mówi się "Cwaniak w necie, pi*da w świecie" xD

"Ciąg"

To samo mówię twojej matce.

użytkownik usunięty
cotypowiesz

Jeszcze na rodziców zjeżdżasz. Żałosny internetowy napinaczu

Tak się właśnie kończy brak znajomości ortografii.

użytkownik usunięty
cotypowiesz

Może i popełniłem błąd ale to nie zmienia faktu, że jesteś internetową pisdą i każdy się z tym zgodzi :)

Oskar to byłoby zdecydowanie za dużo co nie zmienia faktu, że rola arcydobra. Jeśli miałby powoli zbliżać się koniec ery Craig`a jako Bonda, to tak sobie pomyślałem, że...

użytkownik usunięty

http://m1.wholesite.com/2012/7/30/63acb53c-1e93-c614-1dec-07fdf0fd7ecb/Tom-Hardy -s-Bane-mask-tan-lines-tom-hardy-31165996-429-750.jpg

Czego się nie robi dla roli :D

Zobacz jego genialną rolę w filmie BRONSON, Batman to przy tym pikuś :-)

użytkownik usunięty
Navarette

Na pewno obejrzę, thx :)

zagrał genialnie w nowym Batmanie