Wiesz, ja w tym roku kibicowałam Leonardo, zresztą tak jak chyba wszyscy, więc gdyby był nominowany to i tak nie miałby szans z nim.
Również się zdziwiłam, że Tom nie został nominowany za "Legend" bo przecież był świetny. Po seansie wyszłam z kina oszołomiona haha ;) Ale racja, w tym roku miałby marne szanse na wygraną. Sama mocno kibicowałam Leonardo^^ Jeśli chodzi o role drugoplanowe, to rzeczywiście bardzo chciałam żeby to właśnie Tom otrzymał statuetkę. Jednak Mark Rylance w pełni sobie zasłużył na tę nagrodę. Christian Bale też był świetny... W tym roku każdy z kandydatów miał duże szanse. Wracając do Toma- wszyscy wiemy, ze jest mega zdolny i ma dużo do zaoferowania. Jestem pewna, że jak nie tym razem to następnym będzie triumfował <3 Oby tak dalej!
Zagrał też w "Mroczny rycerz powstaje"- moim zdaniem to dobra rola. Jeśli nie widziałaś "Legend" to naprawdę warto! ;) Ma wysoką średnią ocen za rolę w filmie "Bronson". Sama go nie widziałam, ale mam to na liście^^ Podobnie zresztą jak "Mad Max", który jak zapewne wiesz jest tegoroczną oscarową perełką haha