Tom HardyI

Edward Thomas Hardy

8,8
142 391 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Tom Hardy

http://film.onet.pl/wiadomosci/david-yates-wyrezyseruje-tarzana,1,5299007,wiadom osc.html
Ciekawe czy przyjmie taką propozycje i jeśli tak to czy będzie to dobry wybór.

użytkownik usunięty
sylwusia_dz

Ja sie tak zastanawiam czy on ma wogole czas! ma tyle projektow w planie ze doba dla niego to za malo! co chwile pojawia sie wiadomosci gdzie ma to nie zagrac (oczywiscie jako fanka sie baaardzo ciesze ze jest tak rozchwytywany) ale wole zeby gral mniej a cholernie mocne postacie takie do zapamietania! zeby jakos wygrala nad iloscia.

Na 100% Tom nie zagra w tym filmie, i myślę ze nawet nie był zainteresowany ta rolą, a ten film mi się w ogóle nie widzi, a postać Tarzana jest na granicy parodii, ale jest tez drugie dno bo reżyserem Tarzana będzie Yates a jak wiadomo miał kręcić Cicero w który to Tom ma zagrać Capone w przyszłym roku, więc albo prace nad Cicero się opóźnią albo zmienią reżysera.

użytkownik usunięty
michal055

ta rola Tarzana za bardzo nie pasuje do niego. I szczerze wolalabym go ogladac jako Capone a nie goscia smigajacego po drzewach.

jak tak samo uważam, no powiedz wyobrażasz go sobie jak zjeżdża po lianie i okłada się pięściami po klacie?

użytkownik usunięty
michal055

no nieee :D razem z szympasami bedzie uczyl sie rozbijac kokosy czy co? fabula niezaciekawa!