Masz racje ma przezajebiste... Jestem ciekaw jakie cwiczenia robil ze takie potezne zbudowal... Napewno na samych szrugsach tego nie zrobil ^^
podobno o dźwigania. Jeden mój kolega często kradnie drzewo z lasów państwowych dźwigając pale zarzucone na barkach i ma wyiebane kaptury, prawie takie jak Hardy
co do jego zajebistych kapturów to raczej sprawa genetyki , ja miałem podobnie po 1 roku ćwiczeń nic nie osiągnąłem a ćwiczyłem jak typowy domator z 2 hantlami ale kaptury miałem tak jak bym robił na nie 3 lata.Kaptury i plecy Toma są świetne na pewno włożył w nie sporo pracy ale też mu natura pomogła.
W pełni się z tobą zgodzę :) Z resztą nie tylko z kapturami tak jest ale np. z łydkami tak samo, niektórzy nie ważne ile by ćwiczyli po prostu nie mogą sobie wyrobić jakoś super wielkich a innym to przychodzi bez problemu
Wpisz sobie Tom Hardy Workout to ci wyjdzie , ja osobiście wykonywalem jego ćwiczenia do filmu "Warrior" Ale jakos na mnie to nie działało(dokladalem do tego rownierz MMA) Dzis robię jego treningi do TDKR i muszę przyznać ze to , rzeczywiście daje efekty.A co do jego kapturow , to z całym szacunkiem dla Toma , ale on Aż Tak dobrze nie wyglada , to naprawdę duża rola oświetlenia.Obejrzcie sobie jego zdjęcia z planu , wyglada całkiem , całkiem , Ale to nie jest to :p.