Tom HardyI

Edward Thomas Hardy

8,8
142 466 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Tom Hardy

ci co chodzą na siłownie wiedzą co mam na myśli

Masz racje ma przezajebiste... Jestem ciekaw jakie cwiczenia robil ze takie potezne zbudowal... Napewno na samych szrugsach tego nie zrobil ^^

użytkownik usunięty
yarash666

podobno o dźwigania. Jeden mój kolega często kradnie drzewo z lasów państwowych dźwigając pale zarzucone na barkach i ma wyiebane kaptury, prawie takie jak Hardy

Ja miał do piwnicy wrzucam i mam wieksze :D

użytkownik usunięty
yarash666

http://www.youtube.com/watch?v=VJ0lHEd9Eyg

użytkownik usunięty

od 4:38 ćwiczenia masakra!

użytkownik usunięty

Jak na aktora wygląda fenomenalnie. Kaptury ma lepsze niż Arnold swego czasu...

co do jego zajebistych kapturów to raczej sprawa genetyki , ja miałem podobnie po 1 roku ćwiczeń nic nie osiągnąłem a ćwiczyłem jak typowy domator z 2 hantlami ale kaptury miałem tak jak bym robił na nie 3 lata.Kaptury i plecy Toma są świetne na pewno włożył w nie sporo pracy ale też mu natura pomogła.

riddik33

W pełni się z tobą zgodzę :) Z resztą nie tylko z kapturami tak jest ale np. z łydkami tak samo, niektórzy nie ważne ile by ćwiczyli po prostu nie mogą sobie wyrobić jakoś super wielkich a innym to przychodzi bez problemu

Wpisz sobie Tom Hardy Workout to ci wyjdzie , ja osobiście wykonywalem jego ćwiczenia do filmu "Warrior" Ale jakos na mnie to nie działało(dokladalem do tego rownierz MMA) Dzis robię jego treningi do TDKR i muszę przyznać ze to , rzeczywiście daje efekty.A co do jego kapturow , to z całym szacunkiem dla Toma , ale on Aż Tak dobrze nie wyglada , to naprawdę duża rola oświetlenia.Obejrzcie sobie jego zdjęcia z planu , wyglada całkiem , całkiem , Ale to nie jest to :p.

I ci co myślą też.

na co takie kaptury się przydają w życiu heh :)