Tom Kaulitz

Tom Kaulitz-Trümper

8,7
26 ocen występów osoby
powrót do forum osoby Tom Kaulitz

Antyfani... zastanówcie się czemu nie lubicie TH? Bo macie uprzedzenia! To, że główny wokalista ma swój styl i charakter to dla was jest pedalstwem?! Jakoś np. Jared Leto też się maluję, a to Billa wytykacie palcami. A Tom, mówicie, że nie jest facetem? Proszę was... Wygląda o wiele lepiej od większości wszystkich celebrytów. Nie wiecie o nich nic, a wypisujecie bzdury.
A co do ich muzyki, to raczej też się nie znacie. Ich piosenki mają przynajmniej jakiś sens. Melodia itp. też jest dobra. Wszyscy chłopaki z TH mają niesamowite talenty. Bill świetnie śpiewa i pisze mądre piosenki. Tom świetnie gra na gitarze i perkusji, Gustav również świetnie gra na perkusji, a Georg świetnie wymiata na basie. Większość z was pewnie nawet nie umie zagrać banalnego taktu na gitarze, a obrażacie innych.
Wiecie, macie racje lepiej słuchać komercyjnego gówna niż mądrych piosenek które dają do myślenia. Brawo za myślenie...
A poza tym mówicie, że nikt ich nie słucha, bo to wstyd. Tylko jakoś na ich koncerty braknie biletów, które są często wykupowane przez chłopaków i dziewczyny w różnym wieku.

madwomanxD

1. Tokio Hotel znielubiłam jak zobaczyłam na niemieckiej vivie "durch den monsun". Uszy mnie piekły, bo wtedy było to modne. Sens? Nienawidzę języka szwabskiego więc sensu w ich piosenkach się doszukiwać nie będę.
2. Wszystkie inne zespoły to komercja, a TH? Jakoś nie widziałam ich u mnie w miasteczku na wiankach...
3. Jedni potrafią grać na gitarze, inni posiadają dobry słuch i gust muzyczny. Nie rozumiem dlaczego uważasz, że osoby słuchające dobrej muzyki MUSZĄ na czymś grać... Ok w takim razie. W podstawówce grałam na flecie, pianinie... Moja muzyczna edukacja zakonczyła się 3 lata później kiedy już nie miałam dostępu do instrumentów. Patrząc na Twoje słowa czyni to ze mnie wielką znawczynię muzyki.
4. Koncerty, koncerty... Oni jeszcze grają?:o To sezonowcy, podobnie jak Jonas Brothers.

madwomanxD

Moim zdaniem ich wcześniejsze dokonania były lepsze, ale oni robią co chcą i dobrze, bo mają do tego prawo. Mam blisko 31 lat i z czystym sumieniem mogę powiedzieć, że moim zdaniem udało im się stworzyć kilka dobrych kawałków. A dobry gust muzyczny? Dla każdego będzie inny, i każdy będzie miał inną opinię. Dla mnie nie ma czegoś takiego jak dobry czy zły gust. Ja słucham każdej muzyki, od popu po funeral doom metal, od techno przez industrial do hip hopu, i wszystkiego, co jest pomiędzy. I osobiście uważam, że każdy lub niemal każdy muzyk ma w swoim dorobku przynajmniej jedną ciekawą piosenkę.

madwomanxD

A Tom chyba jednak "pedałem" nie jest, skoro dwukrotnie żonaty był :P