Urszula

Urszula Beata Kasprzak

7,0
166 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Urszula

Pamiętam ją z kilku koncertów... Naprawdę tragiczna. A ta jej ostatnia piosenka - gorzej dennego i pospolitego tekstu nie widziałam...

asia_z_marsa

Jeżeli wg Ceibie pani Urszula nie potrafi śpiewać to nie wiem czego ty słuchasz. Uważam że jest ona jedną z lepszych polskich wokalistek, a twojej wypowiedzi wogóle nie rozumiem. Pozdrawiam.

Spanky_Ham

A co ma do rzeczy to czego słucham? Hmmm???

asia_z_marsa

To czego słuchasz to pewnie według Ciebie jest porządną muzyką, wiec skoro uważasz panią Urszulę za kiepską to ciekawi mnie co według twojej skali jest dobre. To tyle jeśli chodzi o wytłumaczenia o co mi chodziło. Nie chce się z tobą wykłócać o wyższość pani Urszuli, nad jakimiś wokalistami których słuchasz, to był po prostu taki zwrot. Dziękuje pozdrawiam.

asia_z_marsa

Ja też nie chcę się wykłócać. Ale to że ktoś pięknie śpiewa w studio to trochę za mało. Mało nawet gdy śpiewa na jakimś festiwalu jedną piosenkę. Miałam okazję był na bodajże 3 koncertach bo koleżanka jest jest fanką, i po paru piosenkach po prostu mnie wcięło. Niestety dużo jest takich artystów, czy to z Polski czy nie, których muzyka fajnie wygląda na pokaz. Czego ja słucham?? Różnej muzyki, Kultu przede wszystkim.I cenie Kazika za wiele rzeczy, a przede wszystkim za to że każdy koncert jest świetny do ostatniej minuty, i przez te 2 godziny nie zafałszuje ani razu. I to jest prawdziwy artysta. Dziękuje, podrawiam.

asia_z_marsa

Niestety nie mogę z Tobą dyskutować ponieważ nie miałem nigdy okazji słuchać Urszuli na żywo. A Kazika i Kult też cenią sobie bardzo, towarzyszą mi praktycznie przez całe życie, i wiem że ich koncerty to nie lada przeżycie, ciesze się że się co do tego zgadzamy. Pozdrawiam.