Mam pewną zabawę.Piszemy,jaki film musiałby zrobić Boll byś go zabił?
Dla mnie to bezapelacyjne Fallout.Na tej serii spędziłem dzieciństwo i jeśli,ten sukins** ośmieliłby się to zrobić,to ukradłbym broń z najbliższej jednostki wojskowej,pojechałbym do Niemiec i bym go zajeb**.
Umarłbym za to ze śmiechu,gdyby zrobił film na podstawie Tibii.
Czekam na wasze komentarze.
Ja i bez tego mam ochotę go zaj***ć! :)
Ktoś wyżej wspomniał o remake'u Ojca chrzestnego. Gdyby coś takiego zrobił, to by umarł w strasznych torturach!!!
Ja bym go zapierdoliła jakby się wziął za:
-Gothica (1,2,3 z dodatkami, noż kurwa mac jedynka to moje dzieciństwo! xD),
-Fable (oby nigdy mu nie przyszło do głowy się za tę grę brac, dla jego własnego bezpieczeństwa :D),
-Dark Messiah of Might and Magic (za to bym go zajebała tym, co by pod ręką leżało),
-GTA,
-Disciples,
-Knights of the Old Republic (1,2),
-Wiedźmina,
-Obliviona,
-Syberię,
-Prince of Persia.
No za te gry to po prostu...
Uchowaj Boże!
xD :)
Aha i za Neverwinter też niech się lepiej nie bierze :D bo będzie siwy dym jak ja tam wkroczę do akcji! :D xD
Nie zgodzę się że Uwe zrealizowałby Wiedźmina gorzej niż zrobili to Polacy,
a już na pewno dysponowałby większym budżetem, więc chociaż efekty
specjalne byłby trochę lepsze. No i ma dostęp do lepszych aktorów. Także
nie ma co wpisywać Wiedźmina bo już mamy gniota i to rodzimej produkcji:(
Baldur's Gate :). Chciałbym zobaczyć plakaty i obsadę głównych bohaterów.
Oczywiście produkcja tym razem wysokobudżetowa. Minska grałby Arnold S. a
jego chomika Danny de Vito :)
oraz definitywnie i niepodważalnie seria Gothic. Jestem w stanie zabić za
to ;)
Nie zgodzę się że Uwe zrealizowałby Wiedźmina gorzej niż zrobili to Polacy,
a już na pewno dysponowałby większym budżetem, więc chociaż efekty
specjalne byłby trochę lepsze. No i ma dostęp do lepszych aktorów. Także
nie ma co wpisywać Wiedźmina bo już mamy gniota i to rodzimej produkcji:(
Tego idiote to można teraz zabić za te jego potworki.
Ale teraz to bym go posiekał jakby zrobił
Syberię
Akurat Wiedźmina to już nasi zdążyli spaprać, ale znając możlwości Uwe, to kto wie, czy nie zrobiłby tego gorzej ;)
Mam nadzieję, że nikt nie wspomni mu o czymś takim jak Thief... Bo musiałabym wówczas zaplanować i wykonac jego cieżkie i bolesne zejście a nie mam czasu....
Jak nakręci ekranizację Tekkena to napiszę petycję do niemieckiego Ministra Kulury!!! Oby skośnym się nie pojebało w głowach i oby NIGDY nie dali mu praw...
jakby dziad chciał kręcić GTA to bym zabił jak nic! najbardziej mnie wku.. fakt,że ten hitlerowiec dostaje kasę na kolejne kręcenie gier aż mi się nóż w kieszeni otwiera!
patrząc na jego dorobek człowieka zaczyna mdleć już przy nim Emmerich bay itp reżyserzy to artyści on to niestety marna popierdółka z Niemiec!
Cholera trudne. To zrobię tak, dam tytuł a po myślniku co pierwsze przyjdzie mi do głowy.
Baldur's Gate - Oh Zed is dead baby. Bolldur's Gate - get it?
Starcraft - Kaszkę dla Zergów bym z niego zrobił.
Mass Effect - Masą w Afekt
i ostatecznie za God of War - to co Kratos Heliosowi.
Mafia I, Mafia II - za to miałby postal na żywo. A bardzo dobrze nadawają się na materiał filmowy i z nadzieją czekam na egranizacje... ALE NIE PRZEZ UWE BOLLA!
To ja pójdę krokiem VaeSapiensa i zrobię podobnież (sorka za plagiacik ;-))
-Fallout- hmmm, serią z Bozara albo dałbym aby się Frank Horrigan z nim zabawił.
-Mass Effect- W jedynce bym go rozjechał Mako (kilka razy i astrzelił na dokładkę) a w dwójce bym go dał zbieraczom aby go sparaliżowali i zabawili brzydko.
-Baldur's Gate- Hmmm, mieczem go i Uwe HP- 500000
-KoTOR- Jebnął bym go z miecza świetlnego albo zadzwoniłbym po Chewbacę i powiedział ze ten koleś spieprzył film z jego udziałem i niech zbiera ekipę i szykuje wendettę (Na szczęście nikt tego nie sfilmuje, chyba)
-Warhammer 40000 Dawn of War- Tau miał takie fajne stworki Krootchboxy (chyba to się tak pisze) to się nich z nim zabawią. Ewentualnie można by na niego nasłac ine maszkary.
-Dragon Age- Jakiś demon bądź smok chętnie odwiedza niemieckiego reżysera.
-Assasin's Creed- Altair i Ezio mają kolejnego typa do zasztyletowania.
-Total War- Tego się i tak nie da sfilmować jako tako ( w razie czego zastępy legionistów, rycerzy, samurajów i muszkieterów czekają w gotowości).
-Syberia- Oscar wezwie kumpli z oddziału inflirtacyjnego.
-Gothic- Niech go wrzucą do chatki Wrzoda, ten napaleniec zna się na rzeczy.
-Wiedźmin- Więkrzego gniota nie da się chyba nakrecić ale rzyć Bolla będzie miała bliskie spotkanie z butem Geralta (a nawet mieczem).
-HoM&M- Wpierdol od stworków z sagi... w turach.
-Fahrenheit- Hmmm... to ja się nim sam zajmę może.
-Overlord- Miniony w akcji.
-Fable- Hero da mu w ryj bez pytania i odpowiedzi.
-Call of Duty- Price z Ekipą wpadną do jego domku, albo Makarov z 6 zrobi mu "No Russians".
ale za Mario to bym go jakimś dużym kluczem w łeb pierdolnął tak jak twórców porzedniej kaszany z pod znaku Japońskiego Hydraulika.
No niestety nie spodziewaliśmy się chyba tego że będzie na tyle skurwysynem, żeby nakręcić film o Auschwitz. Co gorsza jeśli zostanie (daj panie Boże) zabity to jakiś kretyn uzna że był niedocenianym kontrowersyjnym reżyserem i masa bezmózgich yeti zacznie się zachwycać ową sztuką. Apokalipsa
dziwny facet ten Bolle, tutaj wszyscy się zgodzą że gość za jaką ekranizację gry się chwyci to bezcześci, ... chyba sam to zauważył, i stwierdził że jest stworzony do wyższych celów, dwa jego ostatnie filmy - Rampage i Stoic to ekstremalne kino, tylko dla ludzi o mocnych nerwach, ... i co, tutaj się okazuje że Uwe celuje w same tematy Tabu, a Auschwitz jest takim tematem, ... jeżeli to będzie miało taki wydźwięk i moc jak ten trailer, to Auschwitz Bolla przejdzie do kanonu filmu jak Pasja Gibosna, albo jak 120 dni sodomy i gomory Passoliniego, z tą różnicą że wszystkie stare żydowskie wapniaki, będą musiały zapierdalać do kina i oglądać masowe mordy i tortury nabijając szwabom kase - brawo! ...
jestem tylko ciekaw, czy wpuszczą go do oświęcimia z kamerą, ... ?? jak puści dobrego kita, i naściemnia że ma to być coś w rodzaju spowiedzi szkopów przed całym światem, to spokojnie ...
"Bolle", "120 dni sodomy i gomory Passoliniego", "wszystkie stare żydowskie wapniaki, będą musiały zapierdalać do kina i oglądać masowe mordy i tortury nabijając szwabom kase".
No nieźle.
Nie, bo Spielberg to jest Żydek, więc on ma niepisane prawo do nakręcenia takiego filmu, a Boll nie może, bo jest szwabem. Ja to tak rozumiem;)
Z mojej strony? To prawdziwy ze mnie katolik, nie? A tak serio, to po prostu myślę, że niektórzy tak uważają. A Niemcy, jakby nie patrzeć, umieją robić porządne kino wojenne. Ale nie wiem, czy Boll to drugi Wolfgang Petersen.