Uwe Boll

3,9
973 oceny pracy reżysera
powrót do forum osoby Uwe Boll

Mam pewną zabawę.Piszemy,jaki film musiałby zrobić Boll byś go zabił?
Dla mnie to bezapelacyjne Fallout.Na tej serii spędziłem dzieciństwo i jeśli,ten sukins** ośmieliłby się to zrobić,to ukradłbym broń z najbliższej jednostki wojskowej,pojechałbym do Niemiec i bym go zajeb**.
Umarłbym za to ze śmiechu,gdyby zrobił film na podstawie Tibii.
Czekam na wasze komentarze.

necron211

Wiedźmin
Mass Effect
Gothic [ale tylko do trójk włączniei; dodatek do trójki i czwórka to już, według mnie, nie jest Gothic]

necron211

już zrobił film, za który otwiera mi się scyzoryk w kieszeni - BLOODRAYNE! ZRYPAŁ MOJĄ ULUBIONĄ GRĘ!!!

necron211

Za S.T.A.L.K.E.R.A. :)

Young_Brando

Za Metal Gear Solid

necron211

METAL GEAR SOLID i FINAL FANTASY . I jeszcze ZELDA

necron211

za strzelanie do kaczek tej gry z pegazusa;-)

adiman

Dobre. Zrobiłby z tego pewnie horror xD

necron211

Wystarczy że zrobi Far Cry 2

użytkownik usunięty
necron211

Za Obliviona - wpierd**** bym go za to do otchłani. I może jeszcze a Duke'a - przystawiłbym mu mordę prosto pod buciora księcia, a co!

użytkownik usunięty
necron211

Dla mnie to ten pan już dawno nie żyje artystycznie.Bloodrayne dzięuje i dowidzenia.

necron211

Za Heroes'ow III, moze jeszcze GTA. Chociaz dziwie sie ze za to co nakrecil do tej pory nikt nic mu jeszcze nie zrobil...

Exelsio

Nie musiałby się starać. Wystarczyłoby, żeby wziął się za jakiegoś dobrego RPGa i już stworzyłbym oddział specjalny do skopania mu dupy.

necron211

Wiele osób pisze: "Wiedźmin". Tyle, że gorzej niż Bodzki zrobić tego się nie da xD

Popieram kandydaturę Fallouta.

necron211

Za żaden. Lubię gościa

necron211

Jaki film musiałby zrobić Boll bym go zabił?
Już zrobił taki film - Seed.
Kto normalny lubi patrzeć na męczarnię niewinnych zwierząt?

Niepotrzebny

tylko że te materiały o zwierzętach dostał od organizacji PETA i dal im 10% zysku z filmu więc jak dla mnie ok

Little_Jacob

dzięki za informację. ;)

necron211

Pomyślmy... hmm... Heroes III to napewno, Portal, Batman arkham asylium. Natomiast, zobaczy chciałbym guitar hero!

venom_xd

Niech zrobi Pacmana, albo PONG'a będzie oscar!

rider212

tudzież duck hunt

necron211

Fallout albo Metal Gear Solid

necron211

Ski Jumping

necron211

Icy Tower....

necron211

W sumie to lubię dla śmiechuu obejrzeć jego gniotowate ekranizacje gier - to torchę jak z Dougiem Walkerem który komentując film The Room stwierdził że trzeba obejrzeć by uwierzyć że coś takiego istnieje. Ale jednak są rzeczy za które bym czuł się wkurzony.

Stalker
Wolfenstain (wiadomo jak wyszedł Bllod Rayne:P)
Assasin Creed - seria
Hitman
Splinter Cell - seria
Operation Flashpoint
Sid Meier Pirates
Mafia1 bądź 2
GTA: San Andreas
Heroes III
Aliens versus Predator (chociaż czy może powstać gorsza wersja niż tamte dwa filmy:P?)

Część z nich słabo widzę jako ekranizacje, nawet gdyby zrobili je dobrzy twórcy, z dobrym scenariuszem i td. Akle widać że Uwe jest zdolny do wszystkiego i jak mówiłem - chcoiaż dla śmiechu zobaczyłem jego ekranizacje gier, to jednak ekranizacja któregokolwiek z tych bliskich memu sercu tytułów by mnie chyba dobiła:).

tc1987

"Aliens versus Predator (chociaż czy może powstać gorsza wersja niż tamte dwa filmy:P?)"

To nie znasz chyba możliwości Uwe :))

Christof20

Drogi panie - nie licząc Bloodrayne2 i House of Dead widziałem już jego wszystkie ekranizacje gier. Naprawdę znam jego możliwości:).

tc1987

To było pytanie retoryczne ;)

Christof20

Spoko, ważne że się zgadzamy w tej kwestii:).

necron211

painkiller, serious sam, god of war i dante's inferno

necron211

Heroes III, Starcraft, Warcraft III

necron211

Transport Tycoon ;D no co....

necron211

FALLOUT albo Planescape: Torment.

necron211

Jeżeli o mnie chodzi to tak.... GRA- DIABLO i Uwe ma w łeb. Druga możliwość to remake Ojca Chrzestnego i Uwe ma w łeb. Ogólnie cokolwiek zrobi to ma w łeb!

necron211

A ja myślę, że mógłby spróbować z Sensible World of Soccer :DDD

kick82

Zdecydowanie Gothic. Swoją drogą, dla mnie to jest gra z najlepszym potencjałem fabularnym na dobry film.

era

Ruszy Mafię - zap####olę żywcem.
Ruszy Heavy Rain - j.w.

necron211

Z moich rąk zginąłby (i to wielokrotnie ;)) gdyby: zastąpił Nolana na stołku reżyserskim "The Dark Knight Rises", nakręcił remake "The Crow" albo wpadł na "rewelacyjny" pomysł zrobienia remake'u "Pewnego razu na Dzikim Zachodzie". Takiej profanacji sztuki filmowej bym nie zdzierżył. :)

necron211

Bezapelacyjnie Gothic. Gdyby ośmieliłby się zrobić gothica to bym gościa zajebawszy!!!

LordKroq

Metal Gear Solid / God Of War

Zilla

God of War
Uncharted
GTA
Heroes 3
Max Payne
Splinter Cell
Red Dead Redeption
Mortal Kombat
Heavy Rain
Killzone
Silent Hill
Hitman
Tekken
Colin

necron211

Fallout. Tego bym nie zdzierżył;)

necron211

Deus Ex (Fszystkie czenści) :)

użytkownik usunięty
necron211

zabiłbym go za Dragon Age, Wiedźmina, Two Worlds, Mass Effect i Gothica - to moje ukochane gry

necron211

Gothic. Gdyby tylko tknął moją ukochaną grę, zarżnęłabym go jak Bezimienny Smoka Ożywieńca.

użytkownik usunięty
necron211

Dragon Age , Fallout i nie daj Boże, Wiedźmin.

użytkownik usunięty
necron211

Ja bym chyba wygryzła mu tętnice szyjna gdyby ośmielił się zabrać za Assassin's Creed

necron211

Za Fallouta bym pociągnął go z Gauss rifla a za Mass Effect - najpierw Pull a potem między oczy z Mattock Heavy Rifle. Za Wiedżmina odciął łeb srebrnym mieczem (stalowy by nie podziałał) a za Diablo... hmmm... pewnie jakąś runiczną kosą :)

zniesmaczony

Za Fallouta tylko z Gaussa ?? Ja bym mu z Bozara przywalił :)

Christof20

Z Bozara to bym go poszatkował i niewiele by poczuł. Po Gaussie by trochę bolało ;) Jeszcze Pulse rifle wchodzi w grę :)

necron211

Ja juz oplacilem cyngla za ten Hause of the Dead, w ktorego pocinalem lata temu na automatach z pistoletami, a pozniej na Dreamcasct nawalalem pukawkami w TV. Jak zobaczylem film to myslalem ze pekne raz ze smiechu raz ze wscieku. Cyngiel mowil, ze sprawa bedzie rozwiazana za 3-4 miesiace