Uwe Boll

3,9
965 ocen pracy reżysera
powrót do forum osoby Uwe Boll

Mam pewną zabawę.Piszemy,jaki film musiałby zrobić Boll byś go zabił?
Dla mnie to bezapelacyjne Fallout.Na tej serii spędziłem dzieciństwo i jeśli,ten sukins** ośmieliłby się to zrobić,to ukradłbym broń z najbliższej jednostki wojskowej,pojechałbym do Niemiec i bym go zajeb**.
Umarłbym za to ze śmiechu,gdyby zrobił film na podstawie Tibii.
Czekam na wasze komentarze.

pilek01

Za Gothica zrobił bym eksperyment jak w pile
Zabił bym sztaba za ekranizacje tej gry

MelvinKoren

Ja za Gothica też bym zabił... I za ekranizacje Final Fantasy 7. Gdyby się podjął ekranizacji tych 2 gier, nawet śmierć, by go przede mną nie uratowała ;p

necron211

Football Manager!!! Gdyby koleś ,tą gre by zadaptował...hehe

necron211

Fable,Gothic,Gothic 2,Gothic 3,Crysis,God of War,God of War 2,God of War 3.

ComicCon

Gothic. Cała seria. Za to go utłukę:) No a poza tym - Fallout, Warcraft, Fable, Heroes. I cała masa innym gier. Te w które nie grałem - proszę bardzo. Te w które zagram - WARA od nich! Te w które grałem - dotknij je a zatłukę...

necron211

Gothic i Half Life
gdybym sie dowiedzial ze ma w planach ekranizacje tych gier to dopadl bym go i torturowal . Ewntualnie wlaczyl bym mu jakis film Burtona, Tarantino czy Spielberga. Moze by sie czegos nauczyl. Ale tylko na chwile bo zaraz bym go ukatrupil

necron211

Nawet nie mogę sobie wyobrazić co Uwe zrobiłby z God of War,Metal Gear Solid lub Killzone. Pewnie skończyłyby jak Alone In The Dark.
A teraz ciekawostka. "Wielki reżyser z niemiec" chciał położyć łapska na MGS, ale oburzony tym faktem Kojima nie wyraził zgody.

necron211

Szkoda że zmarnował potencjał gry Dungeon Siege :(
ale przynajmniej nie zepsuje nam Warcrafta :))

Do waszej puli dorzucił bym Hard Trucka !!
Gdyby jednak tak się stało, posadził bym go na taborecie w zimnym kącie, przykleił powieki do czoła izolacyjną i kazał oglądać jego dzieła na okrągło !!!

necron211

zabiłabym go za film o mordowaniu małych kotków. :)

i za ekranizacje pasjansa ;p

GrubyCzarnyKot

Nie dałbym mu do ekranizacji nawet sapera ;)

necron211

zabiłabym go za film o mordowaniu małych kotków.

necron211

Gdyby zrobił film o GTA to bym go zabił, gdyby o Assassin's creed bym go zaje*ał, ale gdyby zabrał się za Diablo, to by nawet nie zdążył skończyc filmu ;>

necron211

Metal Gear Solid - gdybym dorwał takiego REX'a, to pograłbym sobie w fut-Boll :) Na szczęście, z tego co słyszałem, to Kojima nie chciał nawet rozmawiać z naszym "ulubieńcem".
Castlevania: Symphony of the night - za to wbiłbym go na pal.
Gry Blizzarda - co tu dużo pisać, po prostu "Nuclear launch detected";)
Seria Fallout - chętnie wypróbowałbym takiego np. Bozara.
Seria Gothic - no za to, to na stos bym go posłał.

necron211

- World of Warcraft
- Baldur's Gate
- Planescape: Torment
- Wiedźmin... chociaż ta produkcja została już spartaczona
- NWN
- Gothic

necron211

Niech on się nigdy, ale to przenigdy nie tyka serii Metal Gear Solid!!!

necron211

Remake jakiegoś klasyka. Może "Ojciec Chrzestny".

necron211

Mam nadzieję że nigdy nie zrobi: Baldurs Gate, Warcraft, Starcraft, Diablo ani nic co lubie jak ktoś może z nim podpisywać kontrakt????

necron211

PREDATORA, zbezcześciłby legendę
chociaz za proby gwałtu na HALLOWEEN tez mogloby być bardzo źle

Elizabeth_8

dodaje WIEDŹMINA, choc chyba i tak nie zrobiłby go gorzej niz polacy
juz lepszego geralta o jego istnieniu nie wiedzac zrobil rob zombie w domu 1000trupow i rezyser (kimkolwiek jest) hellboya 2

Elizabeth_8

Po pierwsze M35K4LIN Super avatar ;)

Ja bym go zatłukł za Silent hilla 2 ( chciał zakupić prawa do części pierwsze ale, nikt z nim nawet o tym nie chciał rozmawiać )
Chciał też kupić prawa do Warcrafta ale wyglądało to podobnie :)
Ten antychryst kina ma naprawdę dar do pier....... wszelkiego rodzaju filmów. Swoją drogą to można go zatłuc już za obecne osiągnięcia

say_2

ZŁE MAATERIAŁY PODAJECI
Uwe przenigdy by się nie podjął RPG bo sa nudne jeśli chodzi o fabułe

myśle że strzałem w 10 było by
DUKE NUKE
old schoolowa gra z kompóterów dosowych o których współcześni gracze internauci nie zdają sobie sprawy

poza Duke Nuken 3d myśle że dobry pomysłem było by parodiowanie seriali szpitalnych tu można wziąść gre
Theme Hospital

Rataj87

Rataj87 podjąć by sie podjął ale zazwyczaj mu odmawiają
Poza tym on tylko bierze tytuły i imiona bohaterów z gry i to wszystko tworzy swój własny tragiczny scenariusz i zaczyna kręcić

say_2

Na szczęście MGSa kręci Kojima,więc raczej nie mamy się czym martwić.

necron211

Jakby zjebał CONTRĘ to bym go zajebał :)

Jimmy

A ja mam inne zdanie od Was ludzie :). Zaj***ł bym go, za każdy kolejny "film" podpisany jego szkaradnym imieniem i nazwiskiem :). Za co się nie weźmie, to spier***i. Niestety, taka jest prawda. Ale jeżeli ten Pan śmiałby się tknąć ekranizacji takich tytułów jak Wiedźmin, Gothic, Assassin's Creed, czy nie daj Boże, Call of Duty (...) to bym się nieco podenerwował... Podsumowując oczywiście dla niego wielka 1 (JEDYNKA) i jak mu się bardzo nudzi, to niech sobie zekranizuje gry z serii FIFA, przynajmniej będzie miał robotę.
Pozdrawiam

Rataj87

Duke NukeMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
zią... widzę, że nawet będąc "oldschoolowym" graczem popełniasz błąd w jakże pamiętnej grze :) i to DWA razy

necron211

za to co już zrobił i za to co chce zrobić

delta07

A ja i tak wpadam w podziw dla niego. Jak u licha udaje mu się zwerbować dobrych aktorów do swoich filmów. To przechodzi moje pojęcie.

Co do filmów to wiele by trzeba wymienić. Na szczycie listy Fallout, Desperados [chodzi mi tu o grę pod tym tytułem], Diablo i praktycznie nie ma co dalej wymieniać bo prawie wszystko co wychodzi z pod jego ręki to porażka. I trudno powiedzieć dlaczego. Tak się po prostu dzieje. Niby w filmie jest jakaś akcja a jednak jakby się nic nie działo.

necron211

Ja bym go śmiechem zabił gdyby zrobił SimCity muahahahaha.

A zabiłbym go za Diablo czy Earth 2150

necron211

Pokroje go i pokropie sokiem z cytryny za "SYBERIĘ"

pawelecki96

Dołączam się! Za Syberię bym go spalił na stosie, dosłownie. No i za World of WarCraft, Najdłuższą Podróż i nawet za Lego Racers, a jak zrobi GTA lub Dizzy (tak pegazus) to lepiej niech na miasto nie wychodzi.

necron211

Jakby nakręcił Silent Hill, Resident Evil, i Tomb Raidera (Który już nakręcony jest TRAGICZNY i tak XD).

Normalnie bym go pragnął odwiedzić XD

necron211

PACMAN! Zdecydowanie. Chyba, że w tytułowej roli obsadzi Bruce'a Willisa.

necron211

Dead Space, Half Life, Time Shift, Stalker, F.E.A.R., Mirrors Edge, Modern Warfare, Crysis... i wiele, wiele innych choć znając życie Uwe jeszcze nie jedną grę zekranizuje :-)))

szyps

Mirrorr's Edge, Fahrenheit Devil May Cry, Grand Theft Auto, Tekken, Half Life, Stalker, Kane & Lynch

necron211

A no za ekranizacje S.T.A.L.K.E.R.A nieistotne ktorej czesci lub jego tzw wlasnej wersji (wogle nic wspolnego) za GTA tak samo far cry juz niestety zrobil za co MIALEM OCHOTE WYSADZIC GO W POWIETRZE! no a dalej juz nic nieprzychodzi mi do glowy

necron211

Hmmm... niech zekranizuje Fifę :D:D:D:D

necron211

Co wy tak na te gry komputerowe? Wyobraźcie sobie gdyby Uwe zrobił swoją biografię w wersji dla głuchoniemych.

Selekos

- Gothic
- Lineage
- Mass Effect
- The Elder Scrolls III i IV
- Call of Duty
- Farmville na Facebooku xD

necron211

Final Fantasy,którąkolwiek część,a zresztą nawet Tetrisa byłby w stanie sp....ić.
Taki "miszcz"

necron211

Call of Duty Modern Warfare
Dawn of War Warhammer 40,000
Brothers in Arms

necron211

Fallout, Morrowind, Diablo, Warcraft, Heroes'y, Homeworlda, Mass Effecta... Jak nakręci którykolwiek z tych filmów, to sam będę na krucjatę wzywał.

użytkownik usunięty
necron211

Toleruję Herr Bolla ( choć z trudem )ale jeśli pokusi się na zrobienie filmu na podstawie gry "Stalker - Cień Czarnobyla", to nie ręczę za siebie, nie chciałbym być w jego skórze.

necron211

Taa... Albo jakąś strategie, np. Medieval II: Total War :P
Już to widzę...
Uwe najlepiej, jakby zrobił film, do gry "Symulator Farmy 2009".

Bzyk36

PS.
martinez88
Jak co, to już masz pierwszego krzyżowca- mnie :D

Bzyk36

Neverwinter Nights 2
za krótki <br/>

necron211

Jak jakiś czas temu coś czytałem, że chciał się za Warcrafta wziąć, to aż mi ciśnienie skoczyło. Zabiłbym go również za Wiedźmina, Call of Duty i Worms. Fifa niegłupi pomysł :P Mógłby też zekranizować PZPN :D

rAd_

Ja już bym to zrobił. O WoW' a nie macie się co martwić, Blizzard mu odmówił.

Kolejno panie boll nie bierz się za:

- Metal Gear Solid
- Mass Effect
- Command & Conquer

użytkownik usunięty
Solidus_Snake

Zaj****bym gościa za ekranizację gry Stalker: cień Czarnobyla. A poza tym za Gothica, Warhammer: Mark of Chaos i amigowego klasyka - Dungeon Mastera.

necron211

"Final Fantasy" ..obojętne, którą część.
"Diablo"
"Dreamfall"