Ville Valo

Ville Hermanni Valo

7,7
14 ocen występów osoby
powrót do forum osoby Ville Valo

Donauinselfest 25.06.2010

Ta koszula jeszcze żyje???0_0
http://community.livejournal.com/valo_daily/4355222.html#cutid1

edav55

jaasne wszystkie was chcialabym poznac , a z toba ateate czulabym sie razniej:))), bo wiesz dla elliv i villemanii to jestem jak ciocia he he wiekowo oczywiscie

edav55

dobra powiem ci że jestem od Ciebie starsza co nie znaczy wcale że ustatkowana i poważna

ateate

haha a skąd wiecie ile ja i villemania mamy lat???xD

elliv_

to może tak by Elliv i Villemania się przyznały ile mają lat bo o mnie i Edav to już wszystko wiecie

ateate

ale ci sie pieknie zrymowalo:)))), ze mna jest podobnie
duchowo jakies 18 sobie daje:))

edav55

Uważam, że do nawiązywania przyjaźni wiek nie jest ważny, szczególnie wtedy, gdy ma się wspólne pasje i tematy do rozmów :)))
Powiem tak... studia już skończyłam, ale starsza od Ville'go nie jestem :))

elliv_

tak myslalam ze elliv jest po 20 a villemania w ktoryms poscie pisala ze jak byl koncert w polsce to miala chyba 9 lat:))) wiec ma jakies 19

edav55

no dobrze skoro nie jesteśmy jak ciocie to na pewno jak starsze siostry które mają wspólną pasję XD

edav55

:))) villemania nie ma już dziewiętnastu xD ale jak będzie chciała to sama powie :)))

elliv_

a jeśli chodzi o wykształcenie to nasz Ville chyba nawet średniej szkoły nie dokończył przez muzykę więc jakby się wziął teraz za studia to......(żart)

elliv_

i tez uwazam ze wiek nie przeszkadza w nawiazywaniu przyjazni liczy sie tkzw porozumienie dusz:)))

edav55

nasze dusze łączy Ville aż po grób

edav55

Wiek nie ma znaczenia, zajebiście dogadywałam się na tym forum, nawet z dziesięciolatkami. :))))

elliv_

oki nie obrażaj się byłam tylko ciekawa i nie miałam nic złego na myśli

ateate

mysle ze w polsce jest taka mania jesli chodzi o wiek, tutaj np wszyscy mowia sobie na ty i nie ma znaczenia czy ktos ma 70 czy 15 lat i to jest fajne bo te roznice sie zacieraja

elliv_

no jak tu weszlam 1-szy raz i czytalam to forum to Merry 2000 niezlego czadu dawala a jak weszlam na zabawe:)))) to kwiczalam autentycznie myslalam ze spadne z fotela niezly odjazd:))))

edav55

Dziewczynki!!! Już niedługo informacje na temat jesiennych koncertów xD http://www.heartagram.com/tour
Mam nadzieję, że nie będę mieć życiowego pecha i nie wybiorą się do Polski w połowie września xD Bo jadę do...Helllsinek!!!^^

elliv_

zazdroszczę Ci chciałabym zobaczyć Finlandię

elliv_

oj zazdroszcze:))) jakby koncert him mialby byc we wrzesniu w polsce to juz by bylo glosno o tym, takze nie ma obawy jedz smialo i osobiscie villemu ta petycje dostarcz niech przyjezdzaja::)))) a moze trafisz na koncert him w helsinkach np w tavastia ?? never know

edav55

Mery 2000 a właśnie jakoś dawno jej nie widziałam Bona_Dea i Bloodecode też jakoś chyba zanikły - bardzo mi się podobały ich rozważania na tema Ville,
szczerze mówiąc to dzięki nim zaczęłam czasem się udzielać na forach

ateate

merry sie na watku zabawy nie tak dawno pisala a to jest pierwsze forum na ktorym sie udzielam, bo czasem obserwowalam inne fora i atmosfera byla fatalna co mnie skutecznie zniechecilo a tutaj jest inaczej

edav55

chyba wątku zabawy nie czytałam :( jakoś tak w sumie to tylko kilka wątków czytam a to jest chyba jedyny obecnie na którym się udzielam

edav55

tak tu jest inaczej

ateate

Ja też przeglądałam fora polskie, ale tam jest tragiczna atmosfera :) Tu jest zajebiście i bardzo się zżyłam z niektórymi osobami :)
edav bardzo chętnie dostarczę osobiście Villemu naszą petycje ;D ale najpierw nakopie Mu do dupy, za to, że tak długo Go tu nie ma;D

elliv_

musze uciekac kochane jutro do pracy, milych snow i niech wam sie ville przysni:))) dobranoc a ty elliv jakies fotki z tej finlandii przywiez i sie podziel z kolezankami:))) dobranoc

ateate

a jeszcze musze napisac ateate poczytaj sobie ten watek zabawy przed snem jest naprawde super, bo my kochane fanki villego:))) jestesmy wrazliwe inteligentne i mamy bogata wobraznie i nie lubimy chamstwa dlatego to forum jest super:)))

edav55

dzięki wielkie.... ubawiłam się nieziemsko.... ale udało mi się przeczytać 1 i ostatnia stronę te pomiędzy nie bo filmweb przerzucał mnie złośliwie gdzieś indziej i powiem Ci że naprawdę zazdroszczę Wam tej wyobraźni a zwłaszcza umiejętności tworzenia rymowanek

ateate

Ja wam powiem, że uwielbiam czytać to forum, niekoniecznie się udzielając. Zaglądam tu codziennie, o. I jestem, jak widać, najmłodsza, ale HIMa słuchiwałam już jako sześcioletnia dziewczynka przez tatę, który puszczał go na okrągło. :) A całkiem niedawno odkryłam go sama i... oto jestem. xD

ateate

fajnie ze przeczytalas:))), ja tez usmialam sie jak to czytalam po raz pierwszy i rzeczywiscie to forum zacheca do zagladania tu baaaardzoo czesto, a tak na marginesie robilam dzisiaj porzadek w moim laptopie i trzy czwarte mojego dysku zajmuje him:)))) ponagrywalam sobie wszystko na plytki i ogladalam wszystkie koncerty i teledyski na dvd fajna himowa uczta:)))mniam mniam

edav55

http://community.livejournal.com/valo_daily/4452358.html#cutid1
fajne fotyy ville wymiata:)))

edav55

Piękne te zdjęcia są xD To pierwsze, szczególnie.:) I to przed ołtarzem xD
Ja zdjęcia i filmy z Him i Ville już dawno musiałam na płyty skopiować, bo nie mieściły się w komputerze xD A każdą płytę Hima to mam w pięciu egzemplarzach xD... do słuchania w domu, do słuchania w samochodzie, w komputerze, na mp3 i oryginały...na półkę xD

elliv_

Ja jeszcze tworze sobie specjalne składanki na każdą okazję, mam nawet jedną do mycia okien, żeby lepiej mi się je myło xD :)

villemaniaxD

Przyznam się bez bicia, że mam 22 lata xD. Teraz dopiero doczytałam waszą wcześniejszą rozmowę xD. Jak miałam 12 "latek" to zaczęłam słuchać Hima, tych "satanistów" co mi w głowie poprzewracali xD. ateate koniecznie cała zabawę sobie poczytaj, rozerwiesz się xD

villemaniaxD

Ja jeszcze żyje:D:D:DD nie przejmujcie się o mnie:) ja bym nigdy z filmweba nie znikneła :D:))

merry2000

ja jak by ktoś nie wiedział mam 10 lat:)xD

merry2000

http://community.livejournal.com/valo_daily/4453518.html#cutid1
slodziutkie szczególnie to pierwsze:))) i ta koszulka zheartagramem :)))) normalnie sie rozczulilam

edav55

http://community.livejournal.com/valo_daily/4452932.html#cutid1
a te- piekny mlody Ville teraz tez jest piekny ale wtedy schrupaloby sie razem z kosteczkami hmmmm:)))

edav55

OMV jak on cudnie wygląda z dzieckiem na rękach

merry2000

wiemy, wiemy, mój syn jest od Ciebie 6 lat starszy ;) ale on nie lubi Hima :( ale grzecznie toleruje moją pasję

villemaniaxD

to mi jeszcze wytłumacz czemu czasem (prawie zawsze) przerzuca mnie na inne tematy, bo jakoś nie potrafię tego rozgryźć

ateate

Nie wiem o co chodzi, filmweb musi mieć coś zrąbane bo mi też tak się czasami robi a czasem działa wszystko normalnie. Nie zbyt udanych informatyków zatrudnili do robienia stronki :P

edav55

Ac co czytałaś co ja pisałam, który temat? :)

merry2000

zabawe:)))

edav55

http://www.megaupload.com/?d=2MTUDGFS
Jeżeli to pobierzecie, to za ok. minutę zobaczycie coś fajnego xD A jeżeli nie... to nie xD

elliv_

Buhahaha dobre!! Koniec najlepszy :D.Szok pały xD. I nie widziałam nigdy tego koncertu

villemaniaxD

Znacie tą wersję Shatter me with hope? Bo ja odkryłam ją niedawno xD
http://www.youtube.com/watch?v=DnHHEBe65Is

villemaniaxD

No nie słyszałam. A właśnie niedawno nawet polubiłam Shatter me with hope ( w ogóle ostatnio zmienił mi się stosunek do Screamworks) Bardzo fajna jest ta wersja, tylko brakuje mi takiego zakończenia jakie jest w oryginale (od 3,20 min.)
Można gdzieś "zdobyć" tą wersję???

elliv_

Mi się znowu bardziej to zakończenie podoba xD. Jak podasz maila to Ci wyślę tą mp3ke :)

villemaniaxD

dunia567@interia.pl
Jakbyś jeszcze kiedyś zdobyła jakieś inne wersje piosenek ze Screamworks to też mi możesz przesłać :)

elliv_

Udało mi się w końcu przesłać Wam to, ale miałam problem, wczoraj elliv wysyłałam z pół godz i chyba nie udało się, a dziś żeby ateate wysłać to nowe konto musiałam stworzyć na onecie xD.