Hej ! Moim zdaniem the best of is Greatest Lovesongs Vol. 666 pożniej Deep Shadows and Brilliant Highlights,Razorblade Romance ,Love Metal,Venus Doom ,Dark Light.Tak...a najbardziej ulubiona piosenka teraz jest Close to the flame. A waszym zdaniem ?
Najlepsze płyty - Love metal, razorblade romance
Najlepsze kawałki - Your sweet 666, Funeral of hearts, sweet pandemonium
Najlepsza płyta - Razorblade Romance
Najlepsze piosenki - The Funeral Of Hearts, Join Me In Death (chodziaż prawie wszystkie piosenki z RR uwielbiam)
Najlepsze płyty-Greatest Love Songs vol. 666 i Venus Doom
Najlepsze kawałki-Kiss of Dawn,Your Sweet 666,Sweet Pandemonium
Trudno mi sie zdecydowac.
Chyba Razorblade Romance. Tak - Razorblade Romance jest najlepsza, ale zaraz za nia Love Metal. Potem Deep Shadows and Brilliant Highlight (Poniewaz to byla pierwsza plyta jaka kiedykolwiek w zyciu kupilem - niestety wtedy to byl pirat xD Oryginal kupilem troche pozniej). Potem Greatest Lovesongs vol. 666, a na koncu 2 gowniane (jak dla mnie) albumy - Dark Light (najgorsze scierwo jakie mogli tylko wydac) i nieco lepsze Venus Doom.
Aha. A z piosenek to oczywiscie "Right Here In My Arms" (pierwsza piosenka w zyciu jaka sie nauczylem grac na basie), "Poison Girl", "Bury Me Deep Inside Your Heart". To moja "swieta trojca" HIMa xD
ja lubię: "Cyanide Sun", "The Phantom Gate", "Your sweet 666", "Salt In Our Wounds" a z płyt: oczywiście "Razorblade Romance", "GLV.666" zresztą wszystkie płyty HIM lubię ^^