słaby, moim zdaniem już lepszy był heartkiller, przez większość czasu VV łazi po mieście z gitarą, chłopaki pojawiają się pod koniec na kilka sekund... nie ma w ogóle himowego klimatu, jak funeral of hearts albo the sacrament ;/
Wiecie o czym dzisiaj rano pomyślałam????...że chyba już czas na nowy teledysk ;))No i proszę... mówisz i masz!!!xD
Teraz, do 26-go mają przerwę w koncertach, więc może, w tym czasie, jeszcze coś nakręcą.
Ten teledysk tylko utwierdza mnie w przekonaniu, że Him to nie Him.
Zgadzam się z ikalintu, ZERO himowskiego klimatu ( i nie będę tu tłumaczyć jakiego, bo na pewno wszyscy wiedzą o co mi chodzi)
Faktycznie, łazi jakby basenu szukał ;DDD dobrze, że chociaż z gitarą a nie z laptopem ;DDD W fajną koszulę Go wystroili ;DDDD
Jeszcze jedno; cały czas myślałam, że lubię Ville'go jak jest bardzo chudy, ale chyba mi się wydawało... Przemyślałam sprawę i teraz chcę, żeby przytył!!!!
pojebało was?!? teledysk jest po prostu AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!! właściwie nie teledysk tylko Ville!! aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!! moje pierwsze słowa to było : Ja pierdo*e zakochałam się! wreszcie VV wyglada jak za dawnych czasów czyli seksoooooooownie! podsumowywujac : dzisiejsza noc bedzie goraca hahahaha :D :D :D <3 Villeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee! No dobra odwalilo mi jak nigdy.
to co reaktywacja tematu orgazmy VV? hahaha, też stwierdzam: fajna dupa z niego na tym teledysku, i gitarę ma fajną ;DD
To ma byc HIM!? Rany boskie toż to tragedia jest!!! Nie dośc ze płyta zje#$%a to jeszcze teledysk zalatuje mi tu Jamesem Bluntem czy jakims innym Brainstorm'em. Ile jeszcze razy będe musiała się na nich zawieść? :( Jeżeli mają tak dalej iść w tym kierunku to chyba najlepiej będzie jak w ogóle skończą z tym wszystkim...nie wiem może przesadzam ale dla mnie HIM się skoczył na LM.
pzdr
...jestem nieco spóźniona.... ale on wygląda naprawdę niedobrze a ten teledysk??? no cóż postholywoodzka produkcja i tyle
Ville wytrzeźwiał i coś mu się popiep...ło
jeszcze chwila a zacznie pisać w stylu britney
wolałam wcześniejsze teledyski Hima i wcześniejszą muzę - jak przesłucham całą płytkę to albo się do niej przekonam??? (po tym teledysku to teraz mi szkoda kasy na oryginał) albo raczej pozostanę przy kawałkach duuuuużo wcześniejszych
jeśli już chcesz wydać kasę na jakaś płyte HIMa to kup sobie te wcześniejsze, bo są o wiele lepsze i mają ten swoisty klimat albo Love Metal Archives, bo to bardzo fajne DVD ;)
dzięki, wcześniejsze płytki już mam, poza DVD "LMA" ale jakoś tak mi zależało żeby ta najnowszą mieć koniecznie oryginalną ale teraz to sama już nie wiem jakoś mnie zniechęcił ten teledysk no i kawałek zdecydowanie nie jest HIM-owski
ja kupiłam Screamworks limitowaną edycję z akustycznymi wersjami i jest fajna, więc jak jednak będziesz chciała to kup limitowaną ;p
poszłam na łatwiznę i pobieram z netu kto wie może i mi się spodoba a wtedy zobaczymy , cały czas mam nadzieję że na płycie jest więcej kawałków w stylu Heartkiller niż Scared to death - zobaczymy a wtedy może i pomyślę o tej limitowanej wersji,
wielkie dzięki za podtrzymanie na duchu że him jednak nie zszedł na złą drogę ;)
moim skromnym zdaniem "Scared To Death" jest chyba najsłabsze z nowej płyty, chociaż mnie się ta płyta i tak podoba. No, ale akustyczna wersja jest bezbłędna :)
dziś kupiłam Screamworks .....wersję limitowaną (pewnie przepłaciłam bo norwegia jest bardzo droga).... nie moge się nasłuchać wersji akustycznej jest cudna, uwielbiam takie kawałki
a czy zwróciłyście uwage na fakt jak głośno wciąga powietrze ville? wcześniej tego nie słyszałam dopiero teraz w słuchawkach to słychać jak ciężko biedakowi się oddycha (wcześniejsze kawałki też poddałam analizie i słychac bardzo dokładnie tą jego astmę i nadmiar fajek)
pozdrawiam
Uwielbiam akustyczną wersję ale na nowej płycie słychać, że Jego głos jest w niedyspozycji ( tzn. nie to co kiedyś)
O wiele lepsza forma była dawniej. Posłuchaj np. tego;
http://www.youtube.com/watch?v=ljQuxAF9uaw
http://www.youtube.com/watch?v=abwTn-FtStA&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=SZ-_BZtQRO0&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=ltiHK01rQ0E&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=5ck5iWOCfAw&feature=related
:))))))))))
Może mu się ciężko oddychało bo był chory wtedy jak nagrywał "Baudelaire in Braille". W wywiadzie dla Euro Rock Radio tak mówił.
Hmmm...
Po pierwsze: Och, jaki oryginalny i pomysłowy teledysk '-_-
Po drugie: Gdzie jest reszta zespolu ?! Nie, sekundowe urywki z nimi się nie liczą...
Po trzecie: Jezu jak mu wystają żyły z rąk :/
Po czwarte: Ładnie się ubrał... i te trampeczki :D
Po piąte: Czemu Scared To Death (nie lubie tego utworu) ? Są lepsze piosenki na płycie aby zrobić do nich teledysk
I po szóste: Co to sa te śmieszne trójkąciki co tam wszędzie latają ? Cos to oznacza ? Wolałabym latające heartagramy xD
To, że mu wystają żyły z rąk, to pikuś. On jest wychudzony tak, że Mu się aż oczy zapadły. I to wcale nie jest śmieszne, przeciwnie, to jest niepokojące!!!
Ja też stawiałam na inną piosenkę do kolejnego teledysku ( myślałam o 1-ej lub 7-ej z płyty) I jestem baaaardzo ciekawa jakie będą następne teledyski.
A te śmieszne trójkąciki??? Może do czegoś pasują, tylko my się nie znamy??? ;D Jak dla mnie, to one tam są, tak trochę, "ni z gruchy ni z pietruchy" ;)
to nie trójkąciki tylko świetliste przezroczyste mini piramidki - ochyda jeszcze tylko cekiny i disco
Wiem że to straszne co powiem, ale jak wczoraj oglądałam ten teledysk to naszła mnie przez chwile taka myśl, że może on jest na coś chory ?
Nieeeee... to nie możliwe.
Przepraszam.
Muszę to sobie tutaj wkleić
http://www.youtube.com/watch?v=0dLBmsNRZSI&feature=related
Sorry za zamieszanie ;D
Racja, teledysk jest ekstremalnie inny od wszystkich, ale mnie się mimo wszystko podoba i to bardziej niż Heartkiller, tam mnie te wszystkie wypchane zwierzęta wydawały creepy...
Co do Ville to fakt, wychudził się biedaczysko strasznie, szczupły owszem powinien byc, ale bez przesady, jak tak na niego patrzę to się boję, że się chłopak złamie :(
No i nie sposób nie zgodzic się z Hilarious2 - na tej płycie jest o wiele więcej lepszych kawałków na singiel, ten jest wg mnie jednym z najsłabszych, niestety :(
Co do trójkącików - to fajnuchne są, ale Hilarious2 ma rację - heartagramy byłyby o niebo lepsze ;P
No właśnie ja sobie wymarzyłam teledysk do In Venere Veritas, Shatter Me With Hope albo nie wiem... Like St. Valentine ?
Ale być może Scared To Death bardziej się wpasuje w gusta Amerykanów '-_-
Ja bym chciała żeby następnym singlem było Katherine Wheel, mam nadzieję, że jeszcze będzie kolejny singiel, a nie dwa jak było w przypadku Venus Doom... Ville już nie wygląda tak źle, widziałam fotki z trasy po UK i dosyć się trzyma ;)
mnie się też marzy Katherine Wheel, albo Disarm me, albo Like St. Valentine, albo Acoustic Funeral, albo...ojej, chyba się zapędziłam ;P w sumie to ja bym na singiel wybrała wszystko tylko nie to i Love, the hardest way, bo te są jak na chwilę obecną wg mnie najsłabsze :(
Gdyby to ode mnie zależało wybrałabym "In Venere Veritas", "Katharine Wheel" lub "Ode To Solitude". Jednak ktoś zdecydował, że "Scared To Death" będzie idealna.
No do Katherine Wheel to ja już mam cały teledysk wymyślony, powinni mnie wziąć na reżysera xD. Takiego cuda to żeście jeszcze nie widziały xD ;))
Dużo by pisać;)), powiem tylko, że działo by się to na sali tortur, małe sadomaso xD...nie będę ujawniać szczegółów bo jeszcze merry przeczyta xD
villemania Ty się tu merry nie zastawiaj bo Jej na tym forum już nic nie zdziwi!!!xDDD Tylko wyjeżdżaj z tematem!!!!!:DDD I nie wiem, czy Ty sobie zdajesz w ogóle sprawę z tego, że jeżeli nie opublikujesz pomysłu to zmarnujesz, jedyną i niepowtarzalną szansę na powstanie,"normalnego" teledysku!!!!????xDDDDDDD A tego bym nie zniosła!!!!xDDD Nie rób mi tego bo już mnie oczy bolą od oglądania fruwających figur geometrycznych!!!!;DDD
I powiem Ci w zaufaniu, że nawet, trochę widzę Twój pomysł, oczami swojej chorej, zachwianej i lekko skrzywionej wyobraźni ;DDDD
Ja z kolei zastanawiałam się, co by tu zrobić, żeby udoskonalić „Screaworks” tak, żeby brzmiała po mojemu:)))
I wymyśliłam, że jakby tak, dodać więcej dźwięków gitary basowej, duuużo więcej solówek Linde’go, ZWOLNIĆ TEMPO!!!! i wyrzucić klawisze przez okno, to naprawdę, mogłaby to być zarąbista płyta.
Ville,chyba musi zmienić doradców w sprawie teledysków i aranżacji piosenek ;DDDD ;p
hehehe no na pewno byłby to "normalny" teledysk xD. Również mam chorą wyobraźnie i to tak, że trudno mi opisać to arcydzieło co wymyśliłam słowami xD. A co do klawiszy to mi się wydje, że duży wpływ miał na ich brzmienie Burton, Ville nawet mówił, że to Burton chciał coś więcej pokazać i dla tego klawiszy jest tak dużo.
No cóż, w takim razie jestem zdana na swoją wyobraźnię ;)
Nie da się ukryć ( a właściwie usłyszeć), że Burton chciał się pokazać.
Natomiast BARDZO mało słychać Mige'a.
Ten teledysk jest boskiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Co ja pierdole! Ville jest BOSKIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!! Zajebiście, przezajebisty! Sam SEX!
:D
nowy do ode to solitude! tak szybko! http://www.youtube.com/watch?v=JQVbuzxgsOc&feature=player_embedded
fajny, urywki z koncertów i spotkań z fanami, ta sesja fotograficzna VV to cudo, miał wtedy takie piękne włosy ^^ ciekawe ile jeszcze zrobią teledysków, bo sprawnie im to idzie xD
O fajnie :)
W końcu więcej reszty chłopaków, a nie tylko Ville :P
Fajnie mają ci fani, którzy sie pojawili w ich teledysku, też bym chciała :)
Burton jest hot ^^
Omg.... Czy wy myślicie, że to jest teledysk?? To jest tylko to jak nagrywali teledysk dziewczyny xDD :D jak coś ja sie nie chce kłócić tylko tłumacze bo są święta i nie będziemy się kłócić xD :DD
Zarąbiste to jest!!!!:))))Rewelacyjne ujęcia. Szybko, ale super. Ville z włosami, jeszcze;)))
Po jasną cholerę, opitolił się tak krótko!!!!:/// Ta Jego nowa fryzura, to nie na moje nerwy!!!:////