Ville Valo

Ville Hermanni Valo

7,7
14 ocen występów osoby
powrót do forum osoby Ville Valo

Temat o wszystkim i o niczym
Skargi, prośby, zażalenia
Wyżalenia
Zapraszam

Można by pisać tu o tym w której aktualnie gazecie jest jakaś wzmianka o HIMie itp.
Mogę zacząć :P Otóż w najnowszym numerze BRAVO {nie jest to najlepsza gazeta ale cóż) jest mail mojej siostry^^ (udało jej się ^_^ ) a propos HIMa. Redaktorzy wysilili się i umieścili małą fotkę Villego xD Nie wiem jak Wy ale ja wycinam z gazet wszystko co jest z tym związane xD

użytkownik usunięty
humalassa

Ja to mam taką specjalną teczkę i na każdą moją większą czy mniejszą miłość mam w osobnej koszulce. Obsesyjnie uwielbiam oczywiście pana Veeha, więc rzucam na wszystko co w jakikolwiek sposób kojarzy się z Finlandią, Ville, HIMem itp.

hehe to tak jak ja :P To jest choroba xD Jak już coś znajdę to się cieszę jak małe dziecko xD Tak samo było jak mi heartagram przysłali xD

użytkownik usunięty
humalassa

No dokładnie: ostatnio jak udało mi się znaleźć teledysk na telefon to mało ze szczęścia nie padłam...cały czas oglądam...

użytkownik usunięty

może nie ostatnio, ale w lipcowym teraz rocku była informacja, że pracują nad nowa płytą i dali zdjęcie z czasów VD.
zresztą potrafie kupić gazete tylko dla małej pierdoły z nimi, np. niemiecki popcorn za 13zl bo było małe zdjęcie z nim ;p

ikalintu: no dokładnie xD Często kupuję gazety tylko dlatego, że jest jego mikroskopijne zdjęcie w horoskopie xD

humalassa

haha też tak mam :))) mam cała stertę gazet z nimi. Kiedyś ciągle o nich w bravo, popcornie i innych bzdurnych gazetach pisali :)) pamietam doskonale te odległe czasy jak nawet twist o nich pisał :D :p

użytkownik usunięty
villemaniaxD

no dokładnie!
moze ja jestem bezkrytyczna, ale nawet mam zdjęcia na kompie podobno nie udane
ja nie widzę,że nie udane

ja na kompie doliczyłam się ok. 3 tys. jego zdjęć xD

użytkownik usunięty
humalassa

Jak Ci się to mieści?
A ja myślałam,że moja marne 500 to dużo, hehehee
Cóż, więc ściągam dalej

użytkownik usunięty

ja już pamięci ne mam na kompie przez te zdjęcia, dlatego musiałam sobie je zgrać na płyty xD

użytkownik usunięty

Też to muszę zrobić, bo mi się jeszcze komp zatnie i tragedia gotowa.:-P

użytkownik usunięty

albo sie zepsuje.
już raz tak miałam, wszystkie zdjęcia przepadły, byłam mega wkurzona.

użytkownik usunięty

Raz się tak mojej siostrze zrobiło, ojjjjjjjjjjjj to był wnerw:-P.
Musze się zebrać, przenieść je na płytę:-P

oj to nie tak dużo :P :P i mogę nadal "kolekcjonować" jego zdjęcia bo pamięci mam pod dostatkiem :P ^^

UWAGA
w najnowszym tomie' kultury (gazetka z empiku) na str.19 !

humalassa

I piszą tam coś ciekawego o HIM? xD czy tylko fotka jest?

villemaniaxD

Co tam jest???!!!???

użytkownik usunięty
bloodecode

może skana jakiegoś dasz czy coś? ;p
co sie stało że dali o HIMie w polskiej gazecie O.o

użytkownik usunięty

No właśnie , oświadczam publicznie:
czuję się pokrzywdzona przez los szczególnie przez polskie gazety.
Koniec oświadczenia

użytkownik usunięty

w sumie, to dobrze, że o nich nie piszą w braffo albo innym szmatławcu. gdzie cały artykuł byłby niezgodny z prawdą, ale w takim "teraz rocku" mogliby napisać.

Haha, jest to mała rzecz, która cieszy xD To tylko malutkie zdjęcie okładki płyty Love Metal DVD obok płyty Britney xD

użytkownik usunięty
humalassa

Obok tej lali?????? Tożto to profanacja!!! Mogli by ich umieścić np. obok The 69 eyes:-D (Why My Lord??? Czemu mi się tak podobają metalowi wokaliści).

przepraszam, że się tak wcisnę nietematycznie, ale jak o wszystkim to o wszystkim :P
taką 'gorąca fazę' na villego miałam w zeszłym roku, teraz pozostało mi tylko uwielbienie dla jego głosu i ogólnie twórczości zespołu ;] chciałam zapytać, co teraz dzieje się w himie? ;P pracują nad nową płyta czy coś? a co z tymi 30 sekundowymi 'teledyskami' do cyanide sun czy passions klling floor?
za moją niewiedzę z góry przepraszam XD

użytkownik usunięty
wind

teledysków nie było, w końcu zrealizowali tylko do "The Kiss Of Dawn" i "Bleed Well", tak pracują nad nową płytą, ma sie ukazać 14 lutego pod tytułem "Screamworks: Love In Theory And Practice" ^^

taki jakiś nie himowski mi się ten tytuł wydaje ;P dzięki wielkie ;] a jakieś ciekawe ploteczki o samym zespole? ;))

użytkownik usunięty
wind

Mało HIMOwski?? Heloł...TO LOVE METAL LOVE LOVE! Słucham ich naprawdę wiele, wiele lat i od początku kariery śpiewali właściwie o miłości, sercach i uściskach, a w starych czasach"won't you die to night for love". Co prawda płyta "Dark Light" jest najpogodniejszą płytą HIM, ponieważ wydaną właściwie za czasów związku Jonną, i jak sam Ville mówił, jak człowiek jest szczęśliwy to nie chce mu się smęcić. Teraz nasz Ville jest sam i z tego co powiedział ta płyta też ma być o śmierci i miłości. Może jego stary cytat wiele wyjaśni : "Miłość jest początkiem, a śmierć końcem. Ale ja nie śpiewam o śmierci fizycznej. Według mnie człowiek umiera gdy traci nadzieję". Dla mnie najmniej HIMowska płyta była "Dark Light". Wg zapewnień zespołu, fanom, Sami-Wiecie-Którym(nie mogłam się powstrzymać heheh)płyta powinna się spodobać.
A co do ploteczek. Szczerze. "Znam" ten zespół z 10 lat. Słucham jak fanka z 6. Czytałam wszystkie artykuły od początku zespołu. I nie pamiętam czegoś takiego co można by właściwie zakwalifikować do ploteczek. Co prawda nie o HIMie, ale o innych gwiazdach wejdź na pudla albo plotka. Dla ludzi zainteresowanych zespołem są różnorodne informacje, filmiki itp, oni zwłaszcza już teraz np. skandali nie wywołują. Po pierwsze właściwie większości członków zespołu (prócz VV) ma rodziny, nawet jego najlepszy kumple ma żonę i dziecko(powód do rozpaczy :-((((((((((((((((((((((((((((((((). Poza tym chłopcy raczej "wyrośli" z pewnego typu zabaw, może dobrze, może źle...Ale mogę napisać to co wiem, co u nich słychać.
Brat Ville, Jesse od kilku lat mieszka w Stanach w La, tam gdzie HIM nagrywa płyta. Jest tam też Bam Margera, jego bodaj największy fan(a my jesteśmy największym fankami), i wielu znajomych i przyjaciół. Także HIM na brak towarzystwa nie narzeka. Jak pisałam wszyscy zakładają rodziny prócz NIEGO, co sam niedawno zauważył w jednym z wywiadów. Nie wiem czy wiesz, kilka lat temu był zaręczony z Jonną Nygren, fińską modelką i prezenterką telewizyjną. Ich związek rozpadł się z powodu nieuzasadnionych(wg ludzi którzy ich znali) ataków furii zazdrości Jonny, również tego,ze ona go biła. Kiedyś uderzyła go tak,ze podbiła mu oko i wydarła się do ucha tak,ze ma 46% utraty słuchu, o mały włos, ale obyło się bez operacji. Ville zawsze powtarza,ze nie preferuje przygód na jedną noc czy przelotnych romansów. Angażuje się emocjonalnie. Od pewnego czasu jest, sam z nikim nie rand kuje(inna rzecz,że jest wybredny i nie umawia się z lalami co dyskwalifikuje wiele potencjalnych kandydatek). W tym roku w wywiadzie zapytany o związki, co tam u niego, powiedział coś w stylu,że los nie dał mu kogoś z kim byłby szczęśliwy. A tak chłopcy siedzą sobie w studiu i raczej mało pokazują się publicznie.

ojej, nie miałam na myśli mało himowski, że niemiłosny ;P zawsze wydawało mi się, że on śpiewa o miłości 'w praktyce' a tu jeszcze teoria doszła, o tym myślałam. ;)
ploteczki też opacznie zrozumiałaś XD chodziło mi o to, czy komuś dziecko się nie urodziło, albo coś w tym stylu - nie takie skandaliki o jakich można wyczytać na pudelku. o Jonnie słyszałam wielokrotnie i to całe rozstanie wydaje mi się trochę przekoloryzowane, ale tak czy siak nie są już razem [mi się tam wydaje, że ona brzydka jest, mimo że modelka ;|].
haha, a co u bama? ;)

wind

No dzieci się urodziły xD. Linde ma córeczkę, Burton ma dwoje, a Gas w sierpniu w tamtym roku wziął ślub i też ma córkę co się w styczniu tego roku urodziła. Śmieszne zdarzenie wiąże się ze ślubem Gasa, Ville nic nie przyniósł w prezencie bo stwierdził, że wystarczy że się tam zjawił xD. O Bamie nie wiem nic xD. Pozdro !

villemaniaxD

Cartoon ! A wiesz jak byś Ty słuchała HIMa od 10 lat to byś już słuchała od wieku 8 lat. A przecież pisałaś że słuchasz ich od 2003. A jeszcze kiedyś coś pisałaś że ja jestem jakby za młoda na słuchanie HIM! Więc co mi teraz powiesz ?

użytkownik usunięty
merry2000

Marry2000 please poćwiczyć czytanie. Pierwszy raz usłyszałam jak mniej więcej byłam w Twoim wieku, a od 6 lat mniej więcj jestem fanką, czyli odkąd miałam 12 lat.
Co do tego,że opacznie zorzumiałam-achhhhhhhhhhhh PMS:-P.
Co do tego,że nie kupił prezentu, bo wystarczy,że się pojawił. WOOOW, Nie no prezent zajebisty, tylko się zastanawiam czy ma aż tak wysokie poczucie własnej wartości,że przechodzi w pychę, czy zapił i zapomniał czy co.WHY????

No ja nie biorę jego słów na poważnie, myślę że żartował xD

villemaniaxD

ej, na słuchanie hima nigdy nie jest za wcześnie ani za późno ;P i młodsi i starsi mogą być takimi samymi fanami, bez względu jak długo słuchają. to tak moim zdaniem ;P
hah, to jak ja pamiętam, to dziecko i żonę miał tylko linde. się pozmieniało ;] ciekawe czy bam sobie dzieciaka zmajstruje XD
myślę, że z tym prezentem to raczej żart, albo ville zapomniał i chciał pokryć zażenowanie żartem ;D

wind

Cartoon tylko mi chodzi o to że jak usłyszałaś ich no to ich nie słuchałaś tak na okrągło jak teraz. Tylko po prostu usłyszałaś spodobało Ci się i koniec. A potem od 12 lat już zaczęłaś ich słuchać tak na serio. I to znaczy że słuchasz ich od 6 lat a nie od 10 ;) i Tylko tyle chciałam powiedzieć. I też żebyś od razu tak nie naskakiwała na Wind. I tylko o to chodzi.

Pozdrowionka !

użytkownik usunięty
merry2000

Ja nie naskakuję na nikogo. Mam po prostu arogancki i agresywny wposób bycia.

użytkownik usunięty

Ad.prezentu to niewiemy jak tam jest pomiędzy nimi, a może się np. pokłócili i VV się odbraził na slub? Albo zampniał, alo coś przypadkowo zrobił z preznetem.
Oświadczam publicznie,że naprawdę cieszę się,że nie jestem jedyna, która słucha HIMa, nawet jakby fanka miała 85 lat(ale to chyba raczej średnio możliwe choć na tym zwariowanym świecie nic mnie już nie zdziwi).

użytkownik usunięty

Mam takie mało pytanko, a właściwie 2 :
1.Czy wg Ville jest wg Was bardziej normalny w sensie ,ze sodówki mu nie udezra i jest zwyczajny facetem, czy też już raczej gwiazdą, czasami troszkę zarozumiały?
2. Wysłałyście kiedyś prośbę o autograf?

użytkownik usunięty

1. niby jest taki miły itp. ale za bardzo skory do kontaktów z fanami nie jest tzn. jak sami do niego podejdą to zrobi zdjęcie, pogada pare minut, ale, żeby ON do nich wyszedł po koncercie to już nie, ale oczywiście nie mówie, że ma fanów całkowicie w dupie, taką gwiazdką nie jest.
2. chciałam, ale gdzieś czytałam, że oni nie czytają tych listów więc dałam sobie spokój ;p

1. jest gwiazdą w sumie od zawsze więc raczej trudno stwierdzić, czy wcześniej był inny. a jako ktoś popularny ma prawo być zarozumiały, pyszny i w ogóle na luzie ;P
2. czytać na pewno nie, ale kto wie, może odsyłają autografy? ^^

wind

1. wydaje się dosyć normalny jak na taką karierę co zrobił, a z fanami to może nie ma za dobrego kontaktu bo w jakimś wywiadzie mówił, że jest nieśmiały xD
2. nie wysyłałam prośby o autograf, hahaha ;D nie potrzebuje papierka do szczęścia xD

Hey dziewczyny mam do was pytanie.
Jaki to film z teledysku "join me in death"? jeszcze w tej wersji co są zielone lasery. Szukałam ale nie wiem czy dobrze znalazłam (Resident Evil: Apocalyps) Ale coś mi nie pasuje ...hm czekam na wasze odpowiedzi:)
*
1.Myślę ,że jest w pewnym stopniu normalny i nienormalny tak jak każdy z nas.Zresztą ciężko mi jest oceniać kogoś jak się go nie zna osobiście. Bo my mamy wiedzę hmm teoretyczna na jego temat.
2.Nie wysłałam bo jak już wspomniano oni nie czytają listów a mój jak by był po polsku (choć postarałabym się coś napisać po ang.) to by nie zwrócili szczególnie uwagi.Tak sądzę.Hm nawet jeśli mają stronę internetową i dzięki emailowi wysłać taką prośbę o autograf to nie przeczytał by jej sam Ville Valo(czy list by był adresowany do innego członka zespołu)tylko ktoś inny.Tak mi się wydaje.

Hm widziałyście wpisy ludzi z polski o koncert :D
http://www.heartagram.com/news/2009/10/14/helldone-festival-2009

użytkownik usunięty
_Alex_

http://www.youtube.com/watch?v=Y7-P3J-KtOw

zapewne chodzi ci o to, jest to film "13th Floor", tak mi sie wydaje xp

To ten jeny,dzięki ^_^ po prostu bomba ..nawet nie wiesz jak się ciesze, a ja znalazłam jakiś horror...hehehe

http://www.heartagram.com/store/featured/him-2010-wall-calendar-poster/?eml=HIM/ 1124/calendar

Nie wiedziałam ,że ma tatuaż na brzuchu !!!

użytkownik usunięty
_Alex_

chodzi ci o tego gościa co ssie palca co nie?
to Klaus Kinsky, czy jakoś tak, ja wiedziałam, że to ma, ale nie widziałam wcześniej tego tatuażu xD

No widzisz tak o to ale jak przejrzałam forum to własnie była mowa o nim gapa;p http://www.filmweb.pl/topic/1163240/Tatua%C5%BCe.html...zresztą wydają nową płytę i to już w lutym jak się nie mylę W sklepie (na tamtej stronie) można by było coś kupić ale funduszy brak:(

użytkownik usunięty
_Alex_

okładka nowego singla do piosenki Heartkiller: http://1.bp.blogspot.com/_-5fDUIkBiVY/Sw702OJoISI/AAAAAAAAEEQ/AdJuf0cOaHI/s1600/ 0000000hfkeeir.jpg

fajna, mam nadzieję, że piosenka też bedzie zajebista ^^