Ville Valo

Ville Hermanni Valo

7,7
14 ocen występów osoby
powrót do forum osoby Ville Valo

Ville Valo w clipie Summer Wine wygląda cudnie !!! Wcześniej jakoś nie zwracałam na niego uwagi..wyglądał paskudnie jak miał całkowicie ścięte włosy..a teraz to normalnie miodzio !! Czy ktoś też tak uważa ??(pytanie oczywiście do kobiet XD )..
ps. faceci z bródka rulesss! :)

marta_102

no pewnie,że super wygląda ale jakos bardziej mi sie podobał gdy wydał płyte "Deep Shadows And Brilliant Highlights" chyba jakos 2001r.:P:P:P

marta_102

Noo, żebym go tak mogła zobaczyć na żywo... Aaach:) Marzenie;]

marta_102

no ja zwróciłam na niego już wcześniej uwage, ale zgadzam się, że w summer wine wygląda naprawde super, baaardzo mi sie podoba, a poza tym uwielbiam facetów z mniej więcej takimi włosami, jakie Ville ma w tym klipie <3 :)

pozdrawiam

marta_102

w tym klipie jest genialny, ale mi jeszcze bardziej podoba się jego głos. chyba najpiękniejszy jaki miałam okazję słyszeć:)

użytkownik usunięty
Jo_anna

w summer wine jego głos super brzmi

marta_102

No jak można na niego nie zwracać uwagi?? ;P
...ale tak w ogóle to on fatalnie wygląda z tym zarostem, mam nadzieję, że niedługo zgoli... no, a głos - to wiadomo - zawsze miał nieziemskie możliwości:))

Eleonora

nom...ale jak nie skończy z tym paleniem to te "nieziemskie możliwości" moga w zawrotnym tempie sie skończyc,a tego bym nie chciała:(

marta_102

Ville zawsze byl boski;))lecz w clipie Summer Wine wyglądał równie okropnie jak z krotkimi włosami...Najcudniej wyglądał w czasach In Joy And Sorrow i szczerze wątpie aby można było go znów takiego zobaczyć,teraz nie dość że ma całą zarośniętą gębę, to jeszcze na wadze przybrał://

marta_102

tak naprawde to mi sie podoba z czasow plyty RR wlosy za uszy albo do ramion ogolony z tym slotkim usmiechem hehhhhhehhehe a brody i wonsy mnie nigdy niepociongaly

gotdarcula

Valo ma rewelacyjny głos, to fakt. Ale jak chcecie jeszcze niezłych wolakistów to polecam Michaela Kiske (Helloween), Tobiasa Sammeta (Edguy), i Hetfielda (a napiszę...:P Metallica).

A wygląd w Summer Vine....generalnie Ville jest cholernie przystojny, ale w tym teledysku, chaszcze na jego twarzy były jakieś odpychające.

miss_Bolt

Podoba mi się długość jego włosów w summer vine. Ach gdyby było więcej takich facetów. Zastanawiam się nad filologią fińską (w sensie studiowania) nic tylko do Finlandii pojechać. Mam nadzieję, że Ville nie jest odosobnionym przypadkiem :D

miss_Bolt

no co wy mówicie :PP własnie to jest w nim najlepsze :D bardzo podoba mi się w teledysku summer wine, mimo "chaszczy", które tez mi sie podobają :D

miss_Bolt

aa... zapomniałam :D no i jego głossss... bossski :D :D :D

marta_102

Ville jest suuper ;) ja go szczerze mówiąc zauważyła dopiero w Summer Wine, ale od tego momentu kocham HIMa ;) nie ma to jak love metal... oni są świetni, nic dodać nic ująć, tylko bardzo bym chciała ich kiedyś zobaczyć na żywo... nie planują czasem przyjazdu do Polski? xD

nimfadora1

W teledysku długość włosów ma odpowiednią;) ale ten zatost...nie wiem czemu, ale skojarzył mi się z Deppem.

Love metal jest fajny, ale (jak dla mnie) po czasie staje się irytujące słuchanie głównie o miłości.
Najlepsza piosenka jaką nagrali to "Join me in death".

Pozdrawiam

miss_Bolt

No mi się ten zarost nie podoba, ale powiem Ci, że to nic dziwnego, że kojarzy Ci się z Deppem, bo to wpływ wyglądu Deppa w "Piratach z Karaibów" - stąd to skojarzenie :)

miss_Bolt

W join me jest najładniejszy. bez zarostu - ale ma takie śliczne włosy. pasują mu. Teraz w wiongs of a butterfly widać jak sie zmienił i juz nie jest taki ładny. ale kiedyś był śliczny :D

użytkownik usunięty
marta_102

nimfadora1
Narazie nie wiadomo czy wogle HIM da koncert w Polsce:( ale najblizsze beda w Berlinie i w Londynie. W Londynie bedzie 13 grudnia :D:D

marta_102

On jest najśliczniejszy na Join Me w lodowym pałacu (chciałabym tam być :P). Taki lodowy król :D Teraz sie zmienił, i już nie jest taki ładny - ale kiedyś był.

marta_102

Wygląda BOSKO O.O wcześniej wiedziałam, że takie coś jak Him istnieje i ma "mhhrocznego" wokalistę, ale w "Summer Wine" on jest po prostu niesamowicie przystojny. Nigdy wcześniej nie wyglądał tak fajnie.

Oczywiście wg mnie, proszę się nie czepiać mej opinii. Każdemu podoba się co innego ^^

użytkownik usunięty
marta_102

teledysk Summer Wine widziałam chyba ze dwa tysiące razy tylko po to ,żeby na niego patrzec

marta_102

Właśnie po tym teledysku go dostrzegłam i się zakochałam. Wygladał troche jak Depp. Mi sie tam podoba w zaroście. Choć tak naprawdę to mógłby byc łysy itak bym go kochała. Najmniej mi sie podobał w długich kreconych włosach za ramiona...jak ktos wpisze na youtube HIM- For you, to jest tam jeden ich koncert jak Ville siedzi na wysokim krześle i spiewa. Niezaciekawie wygląda, najlepije mu jest w włosach mniejwięcej do szyji i z lekkim zarostem, albo tak jak w Bleed Well i Kiss of dawn.
Dla zainteresoanych, Apocalyptica- Bittersweet, tam tez nie za ładnie wygladał, ale liczy sie jego głos i to spojrzenie-zniewalające...

marta_102

najlepiej wygląda w klipie Funeral of hearts tam go zobaczyłam 1 raz i normalnie doznałam szoku :D

użytkownik usunięty
marta_102

Mi się najbardziej podoba w "Join Me" ale lodowym, nie tym nowym wydaniu ;)

Ciara w 4 postach napisałas tylko o "Join me" nie to żebym sie czepiała ale znasz jakieś inne piosenki HIM? ;]

użytkownik usunięty
Poison_Girl

Znam dużo, ale ta jest moją ulubioną :) Zresztą jakoś inne mi się nie za bardzo podobają. No może kilka, ale inne mu nie wyszły. Mogę wymienić ;)
ps. Faktycznie głupio to wyszło :/

Nie no jasne w sumie każdy zespół ma jakies nieudane piosenki ja też nie przepadam za niektórymi szczególnie z płyty DL no ale mniejsza:p
pzdr^^

użytkownik usunięty
Poison_Girl

Oj tak. Jakoś mu nie wychodziło ;) Ale "Wings of a butterfly" jest całkiem całkiem, więc może ma znowu wene chłopak ;)

marta_102

kocham facetów podobnych do Johnnego Deppa i tym samym do Ville:P

jaga_10

A ja nadal nie widze podobieństwa między Deppem a Valosem:/