dziś przeglądając gazety w kiosku natknęłam się na gazetę back to black. Taki badziew dla EMO pipul xD a tam (na okładce) Ville!
Z jednej strony fajnie było Go zobaczyć a z drugiej w takim szicie?! No i na dodatek drogim. Bądź co bądź to za 10zł wolę kupić Teraz ROCK :P
back to black? wtf, nigdy nie słyszałam o takiej gazecie nawet xD u mnie tego nie ma, pisali jakieś głupoty?
widzę, że do tej gazety dodają jakieś słitaśne dodatki Oo to chyba coś jak 13nastka, tylko dla 13 letnich imoł
Widziałam to dziadostwo! Nawet miałam ochotę kupić ale jak zobaczyłam gadżety w środku i cenę to mi się odechciało xD Nie można było nic zobaczyć bo zafoliowali. :)
no właśnie, wczoraj byłam w empiku w innym mieście i przeraziła mnie ta cena, 10 zł za jakąś gazetkę i badziewne przypinki ;/
ale wy jesteście zacofane ;p to juz 3 numer tej gazety wiem bo kolezanka mi ja dala. to cos dla emo fanek zmierzchu.
Dokładnie, tak!!!xD
Ta "gazeta" jest tak "mroczna", że aż strach się bać to czytać ;D I w ogóle nie wiem, kto wpadł na pomysł, żeby tam Ville'go wstawić!xD