Ville Valo

Ville Hermanni Valo

7,7
14 ocen występów osoby
powrót do forum osoby Ville Valo

dziś przeglądając gazety w kiosku natknęłam się na gazetę back to black. Taki badziew dla EMO pipul xD a tam (na okładce) Ville!
Z jednej strony fajnie było Go zobaczyć a z drugiej w takim szicie?! No i na dodatek drogim. Bądź co bądź to za 10zł wolę kupić Teraz ROCK :P

humalassa

A ja nie znam tej gazety, nie widziałam jej nigdy w sklepie :)

Hilarious2

ja tez pierwsze slysze:D a jest tam jakis ciekawy artykuł o nim?:)

użytkownik usunięty
MariaWu

back to black? wtf, nigdy nie słyszałam o takiej gazecie nawet xD u mnie tego nie ma, pisali jakieś głupoty?

http://www.back2black.pl/

Strona tej gazety. A tam na dole gdzieś Ville.

użytkownik usunięty
Hilarious2

widzę, że do tej gazety dodają jakieś słitaśne dodatki Oo to chyba coś jak 13nastka, tylko dla 13 letnich imoł

humalassa

nie wiem o czym tam napisali bo cholerstwo było w foli, żeby imo przypinki się nie rozsypały xD

humalassa

Widziałam to dziadostwo! Nawet miałam ochotę kupić ale jak zobaczyłam gadżety w środku i cenę to mi się odechciało xD Nie można było nic zobaczyć bo zafoliowali. :)

użytkownik usunięty
elliv_

no właśnie, wczoraj byłam w empiku w innym mieście i przeraziła mnie ta cena, 10 zł za jakąś gazetkę i badziewne przypinki ;/

Hehe nie wiedziałam że taka gazetka istnieje xD. Biedny Ville, gdzie on trafił xD

villemaniaxD

ale wy jesteście zacofane ;p to juz 3 numer tej gazety wiem bo kolezanka mi ja dala. to cos dla emo fanek zmierzchu.

bloodecode

Nawet jakby był 100 numer to bym nie wiedziała że istnieje xD

Hilarious2

Dokładnie, tak!!!xD
Ta "gazeta" jest tak "mroczna", że aż strach się bać to czytać ;D I w ogóle nie wiem, kto wpadł na pomysł, żeby tam Ville'go wstawić!xD

elliv_

noo włos na głowie się jeży xD

humalassa

Ja dziś też ją zobaczyłam ale niestety nie kupiłam bo troche droga.Kupiłam sobie Teraz Rock z Ville x]