Vitali Klitschko

Vitali Wladimirowitsch Klitschko

7,7
37 ocen występów osoby
powrót do forum osoby Vitali Klitschko

Ogladałem ta walke na żywo u kumpla i jestem pozytywnie zaskoczony postawa Alberta dotrwał do 10 rundy,inni np.Samuel Peter, Juan Carloz Gomez ,Danny Williams przegrywali z Vitalijem wczesniejszych rundach.Widziałem wypowiedz Klitschki o Sosnowskim jak wypowiadał sie ze jest zadowolony z Alberta poniewaz cały czas napierał i do konca wierzył w zwyciestwo a nie co Kevin Jonhson który uciekał i nie chciał zaliczyc desek i przyjechał tylko po pensje(...).Czekam na kolejne walki Żelaznej pięści,najlepszym widowiskiem byłaby walka z Valuevem lub Haymekerem.

sador1991

Dobra walka w wykonaniu Sosnowskiego został rzucony na głeboka wode i pokazał sie z dobrej strony.

Goracy

Teraz bedzie we wrzesniu walczył z Adamkiem dwa rozne style zapzowiada sie bardzo ciekawie.Jak walka bedzie w PPV napewno poswiece te pare złoty

sador1991

Klitschko nie chciał kończyć szybko Sosnowskiego bo wiedział że im walka dłużej trwa to jest więcej reklam między rundami i z tego ma forsę w walce mało używał prawej ręki a jak już używał to tak aby tylko dotknąć dopiero w końcowych starciach ładował prawą na całego.Dużo osób chwaliło Sonowskiego ale nie zmienia faktu że żadnej rundy nie wygrał i ani na chwilę nie zagroził Klitschce.