Przykro mi to stwierdzić, ale on manipuluje boksem. Dobiera sobie najsłabszych rywali i emerytów, obija ich za wielką kasę. Dla siebie zgarnia miliony € a im daje resztki z pańskiego stołu. Oprócz zaciętej walki z Lennoxem Lewisem u schyłku kariery i wygranej z Samuelem Peterem nie zaliczył tak naprawdę żadnej dobrej walki. Jego styl jest nudny i przewidywalny. On rozbija wagę ciężką i doprowadził do kryzysu w boksie. Myślę że Tyson, Ali, Foreman nie daliby mu szans co udowodnił już mu Lennox Lewis w zaawansowanej fazie swojej kariery.
Szkoda ze nie doszło do jego walki z Valuevem moze by troche waga ciezka sie ozywiła ale bedzie walczył 19 marca z Solisem mozliwe ze bedzie ciekawie ale watpie po tym co pokazał Solis w walce z Austinem.
Ja stawialem Solis na punkty wyraznie : ) Mam nadzieje na rewanz ale zanim Solis dojdzie do siebie to Kliczko pewnie na emeryturze juz bedzie :
Lubię boks, lubię bokserów, nie znoszę manipulatorów żerujących na zawodnikach.
W związku z Kliczkami bardzo, bardzo, BARDZO spodobała mi się rezygnacja ze 'współpracy' z Donem Kingiem.
Takiej manipulacji to życzyłabym sobie jak najwięcej wśród bokserów.
"Przykro mi to stwierdzić, ale on manipuluje boksem. Dobiera sobie najsłabszych rywali i emerytów, obija ich za wielką kasę." Hahaha...ha...ha... tośmy się pośmiali... Jutro walczy z Adamkiem. No to sobie dobrał emeryta ;p Adamkowi będzie przykro gdy to zobaczy.
Walczy z takimi waga ciezka ma kryzys chciał waczyc z Valuevem ale ten sie nie zgodził a inni mowili ze walka o mistrzostwo to za wczesnie
On walczy z tym kto jest do dyspozycji. Wielu dobrych bokserów po prostu nie chce z nim walczyć. Np taki Powietkin juz od 3 lat wymiga się od walki z braćmi.