Vitali Klitschko

Vitali Wladimirowitsch Klitschko

7,7
37 ocen występów osoby
powrót do forum osoby Vitali Klitschko

Przykro mi to stwierdzić, ale on manipuluje boksem. Dobiera sobie najsłabszych rywali i emerytów, obija ich za wielką kasę. Dla siebie zgarnia miliony € a im daje resztki z pańskiego stołu. Oprócz zaciętej walki z Lennoxem Lewisem u schyłku kariery i wygranej z Samuelem Peterem nie zaliczył tak naprawdę żadnej dobrej walki. Jego styl jest nudny i przewidywalny. On rozbija wagę ciężką i doprowadził do kryzysu w boksie. Myślę że Tyson, Ali, Foreman nie daliby mu szans co udowodnił już mu Lennox Lewis w zaawansowanej fazie swojej kariery.

Hitek

Szkoda ze nie doszło do jego walki z Valuevem moze by troche waga ciezka sie ozywiła ale bedzie walczył 19 marca z Solisem mozliwe ze bedzie ciekawie ale watpie po tym co pokazał Solis w walce z Austinem.

użytkownik usunięty
Hitek

Mial farta ze Solis skrecil noge bo by stracil swoj pasek

Jestem zdania ze Klitschko wygrałby na punkty gdyby nie kontuzja Solisa

użytkownik usunięty
Goracy

Ja stawialem Solis na punkty wyraznie : ) Mam nadzieje na rewanz ale zanim Solis dojdzie do siebie to Kliczko pewnie na emeryturze juz bedzie :

Teraz bedzie Klitschko vs Adamek watpie ze dojdzie do rewanzu

użytkownik usunięty
Hitek

Lubię boks, lubię bokserów, nie znoszę manipulatorów żerujących na zawodnikach.
W związku z Kliczkami bardzo, bardzo, BARDZO spodobała mi się rezygnacja ze 'współpracy' z Donem Kingiem.
Takiej manipulacji to życzyłabym sobie jak najwięcej wśród bokserów.

Wiedział ze King to oszust

Hitek

"Przykro mi to stwierdzić, ale on manipuluje boksem. Dobiera sobie najsłabszych rywali i emerytów, obija ich za wielką kasę." Hahaha...ha...ha... tośmy się pośmiali... Jutro walczy z Adamkiem. No to sobie dobrał emeryta ;p Adamkowi będzie przykro gdy to zobaczy.

pati150285

Walczy z takimi waga ciezka ma kryzys chciał waczyc z Valuevem ale ten sie nie zgodził a inni mowili ze walka o mistrzostwo to za wczesnie

Hitek

On walczy z tym kto jest do dyspozycji. Wielu dobrych bokserów po prostu nie chce z nim walczyć. Np taki Powietkin juz od 3 lat wymiga się od walki z braćmi.

Mroovkoyad

Povetkin bedzie musiał walczyc z Władkiem bo inaczej straci pas WBA:)