Vitali Klitschko

Vitali Wladimirowitsch Klitschko

7,7
37 ocen występów osoby
powrót do forum osoby Vitali Klitschko

Nic się nie stało Tomek! 10 rund to świetny wynik.
Co do tego Ukraińca, on sie rusza jak goryl!!!

kaakaa

Walka trwała 10 rund, bo Kliczko przeciągał czas reklamowy, z czego trzepie ciężką kasę. Tak samo było z Sosnowskim. Gdyby chciał to skończyłby o wiele wcześniej. Już w pierwszej rundzie jak mocno trafił Adamka, to miał szansę go dobić, ale go oszczędził.

Mroovkoyad

Racja ostatnie walki wygrywa od 8 runy w gore

kaakaa

to jest właśnie to nic się nie stało przy każdej polskiej porażce ... to chyba już będzie narodowe motto......... a mimo to Adamek przegrał...... obiecywał, miał wygrać, zawiódł... napewno nic się nie stało...? To co się właściwie stało...?
świetny wynik byłby jakby ,,goryl,,oberwał choć raz porządnie.Polacy tacy jak kaakaa bez urazy powini nauczyć się szacunku do rywala...

danielpiw23

Mam do niego szacunek, świetny z nigo pięściarz, ale czy nie zauważyłeś w jego ruchach czegoś z człowieka prymitywnego xD

użytkownik usunięty
kaakaa

nie rozumiesz tego facet ma 202 cm wzrostu i nie ma takiej koordynacji jak osoba średnim wzroście

kaakaa

heh no nie zauważyłem........ wiesz on się ruszał na tyle na ile pozwolił mu Adamek.........co tak naprawde było w tym prymitywnego....?

danielpiw23

Ruchy, jego ruchy.. wyraz twarzy. Wszystko to oznajmiało.

kaakaa

Poprostu na braci Kliczko nie ma teraz godnego rywala.
A Adamek to świetny bokser,tylko z Kliczką nie dało się wygrać.To dopiero druga porażka w karierze Tomasza,on wiele razy już udowadniał,że umie dobrze boksować.Jestem pewny,że jeszcze wiele zdziała w boksie.

xxKasiurkaxx

Mógłby wiele zdziałać w wadze juniorciężkiej. W wadze ciężkiej nic nie osiągnie poza obijaniem kelnerów i emerytów.

Mroovkoyad

Mroovkoyad i to jest swieta racja Amen.

xxKasiurkaxx

Ciekawa walka Klitschki bedzie z Heleniusem

zegan333

podobno adamek ma wrocic i moze wtedy pokona klitsche

speedcube

Adamek ich nie pokona