Kiedy, panie Pasikowski, nakręcisz pan jakiś film o Żydach? Np. o ich roli w NKWD, KGB, polskim SB? O tym, jak mieli gotowe listy Polaków do zsyłki 17 września 1939 roku, kiedy to Rosjanie wkraczali do Polski? A może coś o ich roli w samym Holocauście? Coś o żydowskich organizacjach wyłapujących Żydów, by ich oddać w ręce Niemców? A może coś o czasach dzisiejszych? Np. o małym holocauście na narodzie palestyńskim? Może nakręcisz pan niekoniecznie film, za pomocą którego podliżesz się pan pewnym środowiskom? Kariera w Hollywood się marzy?
Jak ci się nie podoba to nie pisz. Ciekaw jestem jak długo będę czekał teraz na kolejną produkcję, zawiodłem się na ,,Pokłosiu'' i ,,Jack Strong''.
"Jak ci się nie podoba, to nie pisz"... A dlaczego to się do ciebie ma nie odnosić? Dlaczego jak tobie się nie podoba moja wypowiedź, to piszesz, a mnie, jak Pasikowski produkuje syjonistyczne paszkwile, już nie wolno?
Może ci się film nie podobać i możesz pisać o nim źle, ale nie rób sobie żartów z reżysera.
Przepraszam idź i zabij Pasikowskiego nie będzie filmów i będzie lepiej dla mnie.
Ależ mnie to w ogóle nie obchodzi. A ty i twój kochany Pasikowski musicie się pogodzić z faktem, że ludzie ślepi nie są, patrzą, widzą i oceniają... antypolskie syjonistyczne paszkwile...
Dlaczego uważasz, że mój? Nie jest to mój ojciec, ani syn, ani kolega, ani przyjaciel. To reżyser. Uważam, że robił dobre filmy, a w tej chwili ,,Pokłosie'' i ,,Jack Strong'' są słabe. Straszysz mnie? Co za ludzie? Jacy oni? Co znaczy antypolskie syjonistyczne paszkwile? Nie wiem czy Cię nie obchodzi skoro pisałeś pierwszy na temat reżysera na forum.
Dzieciątko boże! Dokształć się najpierw, przynajmniej terminologicznie, a potem zabieraj głos w takich sprawach. Twoje wypowiedzi tutaj są żenująco infantylne (to też musisz sobie sprawdzić w słowniczku).
odwal sie od malolata moze i polowy filmow o ktorych pisze nie widzial . moze i ich nie kuma ale ma racje , a co do filmu to ze tak delikatnie powiem nie przepadam za pejsami , a jesli chodzi o jego ocene to uwazam ze jest to dobrze zrobiony film a czy to zydzi ,faszysci czy komunisci to kogo to? to jest Filmweb a nie forum polityczne
Ale film jest polityczny. To polityczny, syjonistyczny paszkwil i dostaje to, na co zasłużył. Tak jak "Heimkehr".
mnie dziadek powtarzal zyd potrafi sprzedac ojca i tak wlasnie zrobil Urban tyle ze go "sprzedal" ale sluzbom , jesli utozsamiasz sie z nietolerancja to nie nadajesz sie do zycia w XXI wieku ,a kij ma dwa konce ,no chyba ze mieszkasz w dziurze zabitej dechami gdzie kazdy chce sobie zrobic fotke z murzynem i wstawic na NK a w domu nawijac ze te czarnuchy itd wracajac do zydow to co chcesz z nimi zrobic ? bojowki? skinheads jak w latach 70 a u nas w 80 tym sie wlasnie utozsamiasz z nazistami , mnie jesli sie ktos nie podoba to ga wale , a nie oznacza ze rumun,bulgar czy inny kmiotek nie pomoze ci w codziennym zyciu a zycie plata figle nie mam na mysli patriotycznych uniesien czy spraw miedzynarodowych
A to chcę z nimi zrobić, że nie ma zgody na złupienie Polski. Oni dobrze o tym wiedzą, dlatego sondują, judzą. Na pewno nie ustąpią. Ale Polacy też nie mają zamiaru.
Ty w ogóle nie rozumiesz, co ja piszę.
Nie muszę się z niczym pogodzić. "Większości się spodobał" O tak... Większości agentów Hasbary tudzież miejscowych pożytecznych idiotów...
Sugerujesz, że, w katolickim (poniekąd) kraju, tylko syjoniści i idioci głosują na filmwebie? Twój antysemityzm wyparł rozum totalnie.
Sugeruje (każdy nie-idiota by to dostrzegł), że WYSOKIE oceny dają tylko agenci Hasbary i pożyteczni idioci.
Wiem, wiem... Cały świat dzieli się na
1) dobrych, czyli Żydów i tych, którzy chcą im dać, co im się tylko podoba i
2) złych, czyli antysemitów, czyli wszystkich pozostałych; ewidentnych zbrodniarzy wojennych (których wśród Żydów oczywiście nie ma, bo Żydzi są przez Holocaust niepokalani) i tych, którzy nie mają ochoty padać na ryja przed Żydami, uznawać ich bezkarności i im bulić bez końca...
Gówno mnie to obchodzi.
koles wrzuc na luz ,bo jakbys zobaczyl ile pejsow a w szczegolnosci ortodoksow chodzi po ulicach w londynie to zylka pierdzaca poszlaby ci szybko, a w Polsce przed wojna tez ich bylo od groma, my Polacy stajac sie antysyjonistami stajemy sie w tym momencie faszystami czyli mozna powiedziec stajemy sie przyjaciolmi nazistow a jak wiemy z historii nigdy nie bylismy przyjaciolmi nazistowskich niemiec tak wiec stajesz sie wrogiem Polski popaprany jaskiniowcu lol
Nie. Może ty się zgadzasz na wersję świata suflowaną przez Żydów w ich interesie, że ten, kto nie ma ochoty dać Żydom, na co tylko mają ochotę, stawia się w jednym szeregu z nazistami. Ale ja się nie zgadzam. I jak się domyślasz, wielu jest takich w Polsce, a w Europie Zachodniej to już szczególnie, bo bardzo dobrze Żydów poznali przez wieki.
a skad masz tyle nienawisci np do nich skoro ich nie znasz osobiscie ,konkretnie zgwalcili cie? ograbili itp bo mnie oni zwisaja ,starzy ci to wpoili ? kosciol ? gorszym zagrozeniem sa islamisci tylko po co ja sie wciagam ?! to jest filmweb chlopie
To nie jest nienawiść, choć oni by bardzo chcieli, by wszyscy tak myśleli i byli potulni w stosunku do ich żądań. To jest znajomość życia, świadomość istnienia INTERESÓW, perfidii, podstępnej manipulacji i propagandy.
I ciekawe, skąd ty wiesz, że ja żadnego nie znam osobiście...
Powtarzam: "Pokłosie" to polityczny, syjonistyczny paszkwil. Dlatego w tym aspekcie jest oceniany. Tak samo jak jego reżyser.
I jeszcze jedno: oni ci zwisają, ale im nie zwisa nasz majątek narodowy, z którego chcą nas w biały dzień okraść i nawet się z tym specjalnie nie kryją (poczytaj sobie o próbach wyłudzenia majątku bezpsadkowego, pomocne hasła: przemysł Holocaustu, Izrael Singer, Dawid Peleg, Szewach Weiss, zespół HEART itp.).
cos tam czytalem ale uciekam od polityki jest tyle ciekawszych tematow niz te przyziemne tematy ktore sa tluczone od lat ,a tak w ogole to czyja to wina ??? chyba nas Polakow , zawsze bylo haslo nasze ulice wasze kamienice, z reszta fabryki itp skoro nie masz lba do interesu a zyd ma i kase tez to sorry stary to jest krotkie przeslanie : placz i walcz na filmwebie i moze przeczyta je wlasnie taki malolat jak ten ktory ci odpisal przedtem ktory nawet nie zrozumial o czym piszesz tak wiec zycze powodzenia Don Kiszocie
nie tylko zydzi rzadza w swiecie ale islam ,ruskie i wiele innych nacji a rownowaga musi byc w naturze i musisz sie z tym pogodzic
Widzę, że ty w ogóle nie widzisz pewnych spraw. Żydzi od stuleci usiłują przechwycić władzę polityczną nad światem. To jest właśnie przyczyną ich wypędzeń zewsząd i w każdej epoce. A ty mi tu wyjeżdżasz z równowagą tak, jakbym był jej przeciwnikiem. Jestem jej zwolennikiem, co się rozumie samo przez się, gdy ktoś krytykuje arogancję Żydów. Ty pewnych spraw w ogóle nie widzisz.
1. Uciekasz od polityki, ale ona od ciebie nie ucieka. Ona się tobą interesuje, a jak raz się ZAinteresuje, to się możesz zdziwić.
2. Oni nie mają żadnego specjalnego "łba" do interesów. Oni po prostu żerują na innych. Jak jest jakaś instytucja i pojawi się w niej na kierowniczym stanowisku żyd, to po jakimś czasie są tam sami żydzi (przykład: polskie MSZ, gdzie Berele Lewartow (pseudonim konspiracyjny Geremek) powsadzał samych żydów). To jest właśnie ich "sukces". Promowanie swoich, nepotyzm, rugowanie gospodarzy, pasożytnictwo, działanie na szkodę państwa.
sluchaj po pierwsze bardzo dobrze rozmumiem o co ci chodzi i oczym piszesz , po drugie zaznajom sie ze slowem apolityczy i nie mieszaj X muzy z polityka /choc wiem ze trudno to rozdzielic/ bo to sztuka, a po trzecie widac ze nie znasz zydkow bo wiekszosc z nich potrafilaby cie kupic i sprzedac nawet dwa razy/ Polacy np potrafia kombinowac od dziecka taka zaleta narodowa PMSL !!!/ a na koniec chcialem dodac,ze masz lekkosc piora no i konkretnie i zwiezle piszesz pzdr cu later
1. Właśnie widać, jak bardzo dobrze rozumiesz, o co chodzi, powtarzając bezmyślnie żydowską nawijkę skomponowaną pod ich interesy, że ten, kto nie chce Żydom dać tego, na co oni mają ochotę, stawia się w jednym szeregu z nazistami. To bardzo ciekawe, że Żydzi ani nie zająkną się o swojej aktywnej roli w Holocauście (Żagiew, Abraham Gancwajch), o wiele większym ludobójstwie w ZSRR, czy też mniejszym (ale jednak) ludobójstwie w Palestynie.
2. To z "potrafieniem kupna dwa razy" to są jakieś szczeniackie brednie.
3. To, co ty tak wychwalasz, czyli pasożytnictwo Żydów, jest przyczyną ich niemałych problemów od wieków w Europie. Widać, że nie zmienili się nawet minimalnie, co upoważnia przypuszczenie, że będą nadal mieli problemy.
szkoda ze nie stac cie na dziekuje /patrz: ostatnie zdanie / rozumiem,ze w ferworze nie zauwazyles,wybaczam brak taktu, i wez czleku bujaj sie na drzewo z tymi zydami, cala palestyna i innymi posrancami szkoda mi czasu na to, i ciesze sie ze nie widze i nie chce widziec co sie dzieje z zydami, zyje bardziej szczesliwy i nie mam zrytego beretu a takze nie nakrecam sie tematem zydow i nie truje k...a dupy na forach innym no i na koniec nie pisze pzdr bo to obcy dla ciebie skrot , pamietaj arbeit macht frei na pewno cie podniesie na duchu
Tobie szkoda czasu, ale Żydom nie szkoda. Będą tu konsekwentnie ryli, aż wyłudzą od nas cały kraj. Wtedy będziesz bardzo szczęśliwy...
Nikt cię nie zmusza do czytania, do odpowiadania. Możesz to po prostu zignorować.
nie pisz bzdur koles ,ze bede szczesliwy bo takie gowniarskie prowokacje prowadzili wlasnie m.in komunisci, zydo-komunisci i inne barachlo a ja do nich nie naleze a odpowiadam bo chyba piszesz do mnie a nie do siebie lol
najwieksi wrogowie danej nacji pochodza od niej moze jakis pejs cie skrzywdzil ,nasraj w synagodze i ci przejdzie
i uwazaj zebys ktoregos dnia sie nie obudzil i dowiedzial sie ze masz w rodzinie ickow ,nie takie bajery w zyciu sie zdarzaja hehe
Tę śpiewkę też znam... Wszyscy ludzie są tacy sami, więc nie krytykuj naszej zachłanności, bo krytykujesz samego siebie. Mnie to gówno obchodzi. Mnie interesują interesy mojego plemienia a nie plemienia spod Gwiazdy Dawida. A jeżeli będą w konflikcie, to na pewno się im przeciwstawię.
Ty mały zakompleksiony chłopcze ,czy Ci sie to podoba czy nie,ŻYDZI rządzą swiatem i Twój bełkot tego nie zmieni,co zrobisz??? Bedziesz machał rączką i tupał nóżkami?? HAHAHAHAHAHAHHAH,ależ jestes żałosny
Czy ci się to podoba, żałosny pożyteczny idioto, czy nie, nie ma na to zgody i w końcu się doigrają.
A kto Im zabroni??Kto sie na to nie zgadza?? Ty ??hahahahahhahaha nie pajacuj,proszę.Kim Ty jestes?Czy Ci sie to podoba czy nie Żydzi rządzą i beda rządzić swiatem i taka miernota jak Ty nie ma na to zadnego wpływu,bo co zrobisz no co,??Napisz cos konkretnego a nie bełkoczesz jak opóźniony
Ty nie jesteś miernotą, rozumiem. Ten bełkotliwy styl jest całkowicie zamierzony... Taka licentia poetica...
niestety reżyser bardzo sprawny i w kinematografii i w produkcji paszkwili ... począwszy od psów na pokłosiu kończąc ot takie komusze pokłosie z talentem...