Władysław Pasikowski

7,5
5 637 ocen pracy reżysera
powrót do forum osoby Władysław Pasikowski

Kiedy, panie Pasikowski, nakręcisz pan jakiś film o Żydach? Np. o ich roli w NKWD, KGB, polskim SB? O tym, jak mieli gotowe listy Polaków do zsyłki 17 września 1939 roku, kiedy to Rosjanie wkraczali do Polski? A może coś o ich roli w samym Holocauście? Coś o żydowskich organizacjach wyłapujących Żydów, by ich oddać w ręce Niemców? A może coś o czasach dzisiejszych? Np. o małym holocauście na narodzie palestyńskim? Może nakręcisz pan niekoniecznie film, za pomocą którego podliżesz się pan pewnym środowiskom? Kariera w Hollywood się marzy?

użytkownik usunięty
Koper_Zielona

Może tak może nie, nie oceniaj się w złym świetle.

robokopo

Po co dyskutujesz z tymi debilami? Dziwne żeby rasistowska żydowska świnia przyznała ci rację. Kundle wszędzie widzą antysemitów, a sami nienawidzą wszystkich narodów...

mariuszlublin

Z kim dyskutuję, z tym dyskutuję... Hasbara i pożyteczni idioci dostają tylko ADEKWATNĄ odpowiedź...

robokopo

Czyli co? Twoim zdaniem nie powinno się wcale mówić o szmalcownikach albo polskich kolaborantach, pomagających w eksterminacji Żydów tylko dlatego, że w NKWD służyli agenci pochodzenia żydowskiego? Twoim zdaniem ten fakt usprawiedliwia gazowanie całych rodzin, strzelanie kobietom w tył głowy albo wrzucanie małych dzieci do ognia?
W takim razie mam dla Ciebie małą informację. Wśród bolszewików były także osoby pochodzenia polskiego. Zgodnie z twoją "logiką" nie powinniśmy mieć żadnych pretensji o drugą wojnę światową - była ona w końcu naturalną "karą" za działalność tych jednostek.

Rzygać mi się chce, gdy czytam wpisy takie, jak powyższy...

Atlantis86

Tak! Ten, kto pokazuje swoim paluchem winnych, najpierw sam powinien się rozliczyć ze swoich zbrodni. Żydzi mają ich na swoim koncie po tysiąckroć więcej niż Polacy. Sami siebie nie chcą rozliczyć, ale innych to i owszem, a szczególnie wtedy, gdy mogą na tym zarobić.

Ty mi tu nie wyjeżdżaj ze świętym Holocaustem, bo trafiłeś na kogoś, komu nie udało się wmówić, że Holocaust to największa zbrodnia pod słońcem, a skoro największa, to Żydzi powinni być świętymi krowami, którym wszystko wolno, w tym okradać i mordować innych (Polaków w komunie, Palestyńczyków dzisiaj). Holocaust to owszem zbrodnia, wielka zbrodnia, ale nie jedyna. Wmawianie, że Holocaust to istne apogeum zbrodni wynika z żydowskiej natury: oni mają się po prostu za nadludzi. A skoro zabijano nadludzi, to i mamy do czynienia z "nadzbrodnią". Nie kupuję tego.

Za II wojnę światową nie dostaliśmy żadnych reparacji od Niemców dzięki Żydom właśnie. Rządził u nas wtedy taki kat Jakub Berman i Hilary Minc, którzy się odszkodowania łaskawie zrzekli. A zrobili to po to, by Niemcy jeszcze więcej mogły wybulić ich kochanemu Izraelowi. Więc skoro Izrael tak czuje zew krwi ze wszystkimi Żydami na świecie, to niech też poczuje zew krwi z Bermanem i Mincem i niech za ich działalność nam zapłaci.

Mnie też chce się rzygać, jak czytam takich pożytecznych idiotów jak ty i jakoś żyję.

robokopo

Gdyby głupota mogła latać, fruwałbyś jak gołębica.

robokopo

ty sie podlizujsz bylym ubekom i ruskim kremlowym smieciom.

akrobatiks

Ubecja to w większości żydostwo. A im wyżej, tym ich coraz więcej. Nie ośmieszaj się, panie znawco...

robokopo

Nic nie wiesz o żydach tepa maso, tepe hasla o calym zlu, jakie wyrzadzaja sa tak żalosne, jak proces twojego myslenia.Po co sie osmieszasz w tak zalosny sposob, rzucasz tepe pisowskie formulki, dla mniej bystrych, ktorym z reszta jestes.
Jestes ruska kloaka.

akrobatiks

Prostaczku umysłowy. Przyjrzyj się lepiej filosemityzmowi PiS-u (najpierw sprawdź, co to znaczy), a dopiero potem mów o PiS-ie w tym kontekście...

robokopo

Wiem co to jest mentalny eunuchu filosemityzm, za to tyc hyba nie bardzo, bo pisuar i twoj guru w sutannie rydzol sa antysemitami.

akrobatiks

Gdybyś wiedział, co to jest filosemityzm, to nie powoływałbyś się na PiS w kontekście antysemityzmu.

A jeżeli chcesz moje zdanie znać na temat antysemityzmu, to się dowiedz, że to zaklęcie na mnie nie działa. Nie uważam żydostwa za szczególnie poszkodowane, nie przyznaję im przywilejów, nie uznaję ich za święte krowy. Nie uważam niechęci do tego parszywego plemienia za zbrodnię w przeciwieństwie do niechęci np. do Polaków, od czego aż bucha w Izraelu. Nie mam zamiaru udawać, bo taka jest teraz mądrość etapu, że żydostwa nie ma. Żydostwo jest, żydostwo ma swoje interesy, żydostwo chce Polskę okraść. Po to kręcone są takie paszkwile.

robokopo

hahah nie no zdejmij ten blaszany łeb, bo ci widac siadlo na mozg.

Co to jest filosemityzm? Nie ejst to przypadkiem postawa polegająca na pozytywnym stosunku do Żydów ?
PISUAR to znani antysemici, popierajacy naczelnego antysemite Rydzola, wiec sie baranie doedukuj, co znacza niektore terminy, bo chciales byc madry, a wyszlo odwrotnie.
Zydzi to tacy sami ludzie jak biali, czarni, zolci, czerwoni itd, Lepsi na pewno od arabow, bo to wieszkosc smiecie.

"Nie uważam niechęci do tego parszywego plemienia za zbrodnię w przeciwieństwie do niechęci np. do Polaków, od czego aż bucha w Izraelu."

hahhaha, poslugujesz sie slowami nienawisci do tego narodu i jeszcze masz czelnosc pisac, ze nie zywisz nienawisci i niecheci. Wpierw tępa ruska dziwko pisz ze zrozumieniem, bo sam nie wiesz co piszesz.

Durne slogany o zlu, ktore wyrzadzaja zydzi, sprzedawaj innym idiotom twojego pokroju, to nie oni wymyslili holokaust, tylko bialy kretyn, a Izrael nie ma zadnego wplywu na Polske. Doedukuj sie intelektualna miernoto.

akrobatiks

Nie, dziwko! Ja nie sugeruję, że ja nie żywię do żydostwa niechęci. Ja mówię to wprost: ja żywię do nich niechęć i nie mam zamiaru się z tego tłumaczyć. Oni żywią niechęć, jeżeli nie nienawiść, do całego świata i nigdy się przed nikim z tego nie tłumaczą.

1. PiS to partia jawnie wchodząca w dupę żydostwu.
2. Rydzyk ma prawo mówić to, co chce. Żydostwo nie jest żadną świętą krową.
3. Żydzi nie są tacy sami jak inni. Żydostwo to podła, rasistowska rasa mająca się za nadludzi, którym reszta winna służyć. Druga taka rasa, która miała taką ideologię to Niemcy. Trafiła kosa na kamień.
4. Tak, to żydostwo wymyśliło holocaust. Holocaust gojów w ZSRR był przez nich na długo przed wybuchem II wojny światowej opracowany teoretycznie, sfinansowany i przeprowadzany.

Takie intelektualne dno, które nawet pisać poprawnie nie umie, ma czelność ten argument w stosunku do mnie podnosić.

robokopo

Dziwką to jest osoba ktora cie wychowala, bo nauczyla widac tylko nienawisci do kazdego, kto sie czyms różni.
Zywisz niechec, bo nie znasz historii, a do tego takie prymitywne scierwa jak ty, sa karmione przez innych nacjonalistycznych, ultra prawiciowych smieci, ktorym jedynem celem, jest zalapanie sie do koryta poprzez wciskanie tego belkotu nienawisci.

1. Pis wiele raz udowadniala ze sa antysemitami.
2.Rydzyk nie ma prawa mowic tego co chce, to nawet nie jest duchowny, tylko zlodziej w sukience.
3. Ty nie jestes swieta krowa, za ktora sie uwazasz, nawet nie jestes bialym czlowiekiem, tylko zwyklym scierwem, odpadem i chwastem. Twoje uprzedzenia wynikaja jedynie z masy kompleksow, masz malego, jestes nic nie wartym zerem, wyalienowanym ze spoleczenstwa, nikt cie nie lubi i w tak desperacki sposob probujesz podbudowac swoja nic nie warta w swiecie kreature.
4. hahhah, Holokaust i wynalazek żydów hahahha, ty tłuku wez zaczerp troche histori z poza propagandy nacjonalistycznej, ktora sie zywisz w tej swojej patologii myslenia.

Pisze o niebo lepiej od ciebie. Ty masz elementarne braki w budowaniu poprawnie zdan, jestes synem rynsztoku i patologii slowno-kulturowej.

Zglaszam cie za rasizm, konto ci zablokuja.

akrobatiks

Już nie takie groźby tu się sypały pod moim adresem, prostaczku. Ja też cię mogę zgłosić... Za obrażanie wprost: "ścierwo, odpad, chwast, dziwka"...

robokopo

Tylko, ze ja znam glownego admina,wiec pozegnaj sie z kontem, Juz mu zglosilem.
Kazdy rasista to scierwo, wiec napisalem jedynie prawde. Polecam film American History X, chociaz ze swoja patologia myslenia, mozesz nie zrozumiec istoty tego obrazu.
Ty wolisz bawienie sie w kowboi w Broukback Mountain, ktorym dales 10 hahahhah

akrobatiks

Strasznie się przeląkłem ciebie, twoich enuncjacji i znajomości. Już w gacie narobiłem, bohaterze internetowy...

Aha! Ja ciebie też zgłosiłem...

robokopo

podaj adres to zostane bojaterem nie tylko w necie :)

akrobatiks

Podobno masz taaakie znajomości, że na twoje zawołanie usuwają konta... Jakoś do tej pory mi nie usunęli, bohaterze!