Wspaniala rola w filmie "Miasto 44" , obejrzalem go dwukrotnie w kinie tylko i wylacznie ze wzgledu
na Zosie, mloda i utalentowana POLSKA nasza aktorka :) Zycze jej jak najwiecej takich rol i samych
sukcesow....
Popieram moim zdaniem najlepsza rola w tym filmie - będę śledził losy tej aktorki, bo może być petarda. Zdrówka i powodzonka życzę :)))
Bardzo trudno jest pokazać emocje na twarzy podczas gry, a Zosi genialnie się to udało. Do tej pory pamiętam jej smutną twarz z filmu. Zagrała tak, że nieustannie o niej myślę.
Nie powiem co czuje bo to moja prywatna sprawa, film z jej udzialem "Miasto 44" obejrzalem 3 razy i na tym nie koniec, mamy wspaniala Polska aktorke.... Jej smutna twarz tez mam przed oczami i jej sliczny usmiech... Zosiu kochamy cie za aktorstwo, usmiech i za setki wylanych lez :**
Zgadzam się, obejrzałem również film 3 razy i nadal mam ją przed oczami, ta smutna mina, jej oczy twarz ogólnie nie wiem co mam ze sobą zrobić, śni mi się praktycznie cały, jak bym się zakochał. POMÓŻCIE
Mysle o nie ciagle :) Do czasu tego filmu nawet nie wiedzialem ze istnieje taka osoba a teraz... Ciagle siedze w domu i ogladam wszystko co jest z nia zwiazane :)
Panowie mam dokładnie to samo, nie wiedziałem kto to w ogóle jest, a po obejrzeniu filmu oglądam czytam wszystko co z nią związane, nie mogę normalnie żyć ...