Zofia Wichłacz

7,1
14 370 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Zofia Wichłacz

Wspaniala rola w filmie "Miasto 44" , obejrzalem go dwukrotnie w kinie tylko i wylacznie ze wzgledu
na Zosie, mloda i utalentowana POLSKA nasza aktorka :) Zycze jej jak najwiecej takich rol i samych
sukcesow....

Nietoperz_3

Popieram moim zdaniem najlepsza rola w tym filmie - będę śledził losy tej aktorki, bo może być petarda. Zdrówka i powodzonka życzę :)))

Dziaduuu

Bardzo trudno jest pokazać emocje na twarzy podczas gry, a Zosi genialnie się to udało. Do tej pory pamiętam jej smutną twarz z filmu. Zagrała tak, że nieustannie o niej myślę.

CH4

A myślałem że tylko ja tak mam, ja również nieustannie o niej myślę.

Malin7

Nie powiem co czuje bo to moja prywatna sprawa, film z jej udzialem "Miasto 44" obejrzalem 3 razy i na tym nie koniec, mamy wspaniala Polska aktorke.... Jej smutna twarz tez mam przed oczami i jej sliczny usmiech... Zosiu kochamy cie za aktorstwo, usmiech i za setki wylanych lez :**

Nietoperz_3

Zgadzam się, obejrzałem również film 3 razy i nadal mam ją przed oczami, ta smutna mina, jej oczy twarz ogólnie nie wiem co mam ze sobą zrobić, śni mi się praktycznie cały, jak bym się zakochał. POMÓŻCIE

Malin7

Milosc w czasach apokalipsy :) Piekne uczucie a z Zosia byloby lepsze ...

Nietoperz_3

Tylko że ja nie mogę przestać o niej myśleć ...

Malin7

Obejrzałeś film 3 razy i się dziwisz? Przecież sam się nakręcasz.

Dziaduuu

Tak to prawda ja tez nie moge przestac myslec o tym w jak swietny sposob zagrala swoja role :)

Bagon

Mysle o nie ciagle :) Do czasu tego filmu nawet nie wiedzialem ze istnieje taka osoba a teraz... Ciagle siedze w domu i ogladam wszystko co jest z nia zwiazane :)

Bagon

Mam tak samo kolego... Nie wiem co robic :)

Nietoperz_3

Panowie mam dokładnie to samo, nie wiedziałem kto to w ogóle jest, a po obejrzeniu filmu oglądam czytam wszystko co z nią związane, nie mogę normalnie żyć ...

Malin7

To jest takie mile ze wiecej slow mi brak na ta chwile :) Poprostu ja Kocham

Nietoperz_3

Od 3 tygodni depresja kolego, nie chcę żadnej innej kobiety, nie wiem co zrobić.

Malin7

Dziwne,bo mam to samo.Może taki jej urok.