Zofia Wichłacz

7,1
14 370 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Zofia Wichłacz

Bohdan Gadomski udowodnił że jest Wichłacz zwykłą amatorką i ze plan filmowy to jest jej złe miejsce.Jest tu całe rozwinięcie
Zdaniem Gadomskiego Wichłacz to "amatorka", która nie dość, że nie potrafi mówić składnie, to w swoim zachowaniu jest mało profesjonalna.

"Panna Zosia zażądała autoryzacji, ale czytając tekst doszła do wniosku, że wypadła w nim fatalnie" - przybliża na swoim blogu kulisy pracy nad tekstem do "Angory".

"Chciała zrezygnować, ale machina prasowa ruszyła, nie można jej było zatrzymać. Gdy chciała go opóźnić, zagroziłem publikacją 'nieautoryzowany w ustalonym terminie', najpierw rzuciła słuchawkę, a po pół godzinie odesłała tekst wywiadu z adnotacją autoryzowany".

Dziennikarz jednak dalej nie był usatysfakcjonowany. Aktorka nie zgodziła się bowiem na inną niż poprawioną przez siebie wersję wywiadu.

"Nie udało się aktorce-amatorce zostać redaktorką-amatorką i całe szczęście, bo jej pierwotna wersja byłaby z pewnością nie do przebrnięcia.
Oto maile panny Zosi do autora wersji ostatecznej jedynej, którą możecie przeczytać w tygodniku ANGORA:

'Wysyłam wywiad po mojej autoryzacji. Czerwone skreślenia oczywiście oznaczają wykasowane przeze mnie fragmenty. Pogrubione ciemne fragmenty, słowa to fragmenty które dopisałam aby sens i styl tego wszystkiego był zadowalający.

Wysyłam też drugą wersję już bez skreśleń. TEKST DOKŁADNIE TAKI JAKI MA SIĘ UKAZAĆ W PUBLIKACJI! POD ŻADNYM POZOREM NIE ZGADZAM SIĘ NA INNĄ WERSJĘ TEKSTU, NAWET O PÓŁ SŁOWA ZMIENIONĄ.
AKCEPTUJĘ TYLKO I WYŁĄCZNIE ZAŁĄCZONĄ WERSJĘ POD TYTUŁEM: ZOFIA WICHŁACZ WERSJA DRUGA 2".

Jak widać, młode pokolenie nie boi się "wpływowego" dziennikarza. Myślicie, że Gadomski po tak nieprzyjemnej współpracy powinien w ogóle zrezygnować z publikacji wywiadu?

Czytaj więcej na http://www.pomponik.pl/plotki/news-zofia-wichlacz-w-ogniu-krytyki-bohdana-gadoms kiego-to-amator,nId,1848313#utm_source=paste&utm_medium=paste&utm_campaign=firef ox

zegan333

Gadomski powiedział tylko prawdę o niej Ja się z nim zgadzam Wichłacz powinna poszukać innej pracy.