Zofia Wichłacz

7,1
14 370 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Zofia Wichłacz

Wydawać by się mogło, że podjęcie się takiej roli nie było akurat wielkim wyzwaniem...
Podczas czytania samego scenariusza można dojść do wniosku, że postać Biedronki w Mieście 44 jest komiksowa, co najwyżej dwuwymiarowa.
Ileż jednak trzeba kunsztu i wrażliwości, by z takiej "papierowej laleczki" wykrzesać osobę z krwi i kości! Nie trzeba być wielkim znawcą kina, by dostrzec, że Zofia Wichłacz wykonała kawał dobrej roboty przy powoływaniu do życia tej postaci. Można nawet powiedzieć, że "zrobiła coś z niczego". Nie wyobrażam sobie innej osoby w tej roli.
Takim talentem warto się dzielić! Oby nigdy nie został ten talent wyświechtany w jakiejś marnej produkcji...
Wielka też szkoda, że większość ludzi zapamięta tę aktorkę jedynie ze względu na sceny rozbierane. Tutaj należą się srogie baty scenarzyście.

mikolaj_lajming

Tylko czekać na następne filmy z jej udziałem :)

mikolaj_lajming

Ja sie absolutnie zakochalem w tej dziewczynie. Zerknijcie na dorobek tzw. "aktorek" polskich w stylu jak to sie zwalo? ogniem i mieciem? skorupko czy jakos tak, chyba tak sie zwala, ale kto ja pamieta. No poprostu zenada. Patrzac na Zofie ... wole nie pisac co sie dzieje. Dziekuje Zofiu ze istniejesz. Zofiu jesli tak bedziesz grac oczami i cala soba to normalnie nie wiem. Uwielbiam Cie. Zakladasz strone prosze. W sumie sam ci ja zrobie.

macdavido

"Zofiu"?