niedziela (03.08)
Brak pozycji do wyświetlenia
06:00 W ogrodowej kuchni Marcusa 2
serial dokumentalny odc. 16, sezon 2
06:40 W ogrodowej kuchni Marcusa 2
serial dokumentalny odc. 17, sezon 2
07:15 Telesprzedaż
magazyn reklamowy
08:00 ABC gotowania - kuchnia polska
magazyn kulinarny
08:30 ABC gotowania - kuchnia polska
magazyn kulinarny
09:00 Jakubiak rozgryza Tajlandię i Kambodżę
serial dokumentalny odc. 1
09:30 Jakubiak rozgryza Tajlandię i Kambodżę
serial dokumentalny odc. 2
10:00 Hiszpańskim szlakiem z Gonzalo
serial dokumentalny odc. 18
11:00 Mistrzowie przekąsek w akcji - Nowa Zelandia
program rozrywkowy
12:00 Jamie Oliver: 5 składników po śródziemnomorsku
magazyn kulinarny
13:00 Kulinarne szlaki: Południowa Afryka
serial dokumentalny odc. 7
13:30 Włoska kuchnia Gino: Dla rodziny
serial dokumentalny odc. 7
14:00 Włoska kuchnia Gino: sekrety południa
serial dokumentalny odc. 1
14:30 Mistrzowie przekąsek w akcji - Nowa Zelandia
program rozrywkowy
15:30 Jakubiak rozgryza Włochy
magazyn kulinarny
15:55 Jakubiak rozgryza Włochy
magazyn kulinarny
16:20 Jakubiak rozgryza Włochy
magazyn kulinarny
16:50 Bosacka daje radę 2
magazyn poradnikowy
17:20 Bosacka daje radę 2
magazyn poradnikowy
17:50 U sąsiadów w kuchni
serial dokumentalny odc. 11, sezon 1
18:20 U sąsiadów w kuchni
serial dokumentalny odc. 12, sezon 1
18:55 M jak mięso 4
serial dokumentalny odc. 6, sezon 4
19:20 M jak mięso 4
serial dokumentalny odc. 7, sezon 4
19:50 Jamie Oliver - łatwe przepisy na co dzień
magazyn kulinarny
20:15 Jamie Oliver - łatwe przepisy na co dzień
magazyn kulinarny
20:50 Wyjątkowe smaki miast 2
program rozrywkowy
21:55 U sąsiadów w kuchni 11
serial dokumentalny odc. 4, sezon 11
22:25 U sąsiadów w kuchni 11
serial dokumentalny odc. 5, sezon 11
23:00 U sąsiadów w kuchni 11
serial dokumentalny odc. 6, sezon 11
23:30 U sąsiadów w kuchni 11
serial dokumentalny odc. 7, sezon 11
00:00 Anthony Bourdain: miejsca nieznane
serial dokumentalny odc. 5, sezon 1
00:50 Anthony Bourdain: miejsca nieznane
serial dokumentalny odc. 6, sezon 1
01:45 Nie bój ryby! 2
magazyn kulinarny
02:10 Nie bój ryby! 2
magazyn kulinarny
02:45 Nie bój ryby! 2
magazyn kulinarny
03:20 Nie bój ryby! 2
magazyn kulinarny
03:55 Jakubiak rozgryza...
magazyn kulinarny
04:20 Słodka jak Sugar 2
magazyn kulinarny
04:55 Słodka jak Sugar 2
magazyn kulinarny
05:30 Ugotuj mi, mamo!
magazyn kulinarny
{ "seances":{ "159382000": { "type" : "2", "ser_episode": "16, sezon 2", "type_descr": "serial dokumentalny", "synopsis": "Doświadczony brytyjski szef kuchni ma już okazały warzywnik, a także kury, świnie, krowy i owce, lecz ani myśli na tym poprzestać. Zachęcony tymi sukcesami rozwija swoją farmę. Wciąż podróżuje po południowo-wschodniej Anglii i odwiedza rolników, szukając roślin i zwierząt, które chciałby hodować u siebie. Zdobywa coraz to nowe składniki, serwując pyszne i zdrowe rodzinie, przyjaciołom i sąsiadom. Wszystko to w sielskiej scenerii swojego ogrodu.", "duration": " 40 min.", "age_rating": 12 }, "159382001": { "type" : "2", "ser_episode": "17, sezon 2", "type_descr": "serial dokumentalny", "synopsis": "Doświadczony brytyjski szef kuchni ma już okazały warzywnik, a także kury, świnie, krowy i owce, lecz ani myśli na tym poprzestać. Zachęcony tymi sukcesami rozwija swoją farmę. Wciąż podróżuje po południowo-wschodniej Anglii i odwiedza rolników, szukając roślin i zwierząt, które chciałby hodować u siebie. Zdobywa coraz to nowe składniki, serwując pyszne i zdrowe rodzinie, przyjaciołom i sąsiadom. Wszystko to w sielskiej scenerii swojego ogrodu.", "duration": " 35 min.", "age_rating": 12 }, "159382002": { "type" : "4", "type_descr": "magazyn reklamowy", "synopsis": "Prezentacja produktów przydatnych w każdym domu.", "duration": " 45 min.", "age_rating": 0 }, "159382003": { "type" : "4", "type_descr": "magazyn kulinarny", "synopsis": "Marieta Marecka bierze na warsztat szlagiery rodzimej kuchni, od gołąbków po żurek i sernik. W każdym odcinku przygotuje trzy potrawy, opierając się jednym składniku, który często gości na polskich stołach. Zaproponuje przepisy na chrupiące placki ziemniaczane, kruche paszteciki z grzybami, krupnik, schab ze śliwkami, ciasto z truskawkami, leniwe czy domową kiszoną kapustę. Pokaże, jakie przysmaki można wyczarować z grzybów, twarogu czy kaszy.", "duration": " 30 min.", "age_rating": 12 }, "159382004": { "type" : "4", "type_descr": "magazyn kulinarny", "synopsis": "Marieta Marecka bierze na warsztat szlagiery rodzimej kuchni, od gołąbków po żurek i sernik. W każdym odcinku przygotuje trzy potrawy, opierając się jednym składniku, który często gości na polskich stołach. Zaproponuje przepisy na chrupiące placki ziemniaczane, kruche paszteciki z grzybami, krupnik, schab ze śliwkami, ciasto z truskawkami, leniwe czy domową kiszoną kapustę. Pokaże, jakie przysmaki można wyczarować z grzybów, twarogu czy kaszy.", "duration": " 30 min.", "age_rating": 12 }, "159382005": { "type" : "2", "ser_episode": "1", "type_descr": "serial dokumentalny", "synopsis": "Znany szef kuchni wyrusza do pełnej wyrazistych smaków i egzotycznych krajobrazów południowo-wschodniej Azji. Na jego kulinarnym szlaku znajdzie się m.in. gwarny, barwny i pełen kontrastów Bangkok, wraz ze swoim oszałamiający bogactwem bazarów. Tomasz Jakubiak dotrze też do odległej wioski rybackiej i zazna uroków wyspiarskiego życia. Na koniec uda się do sąsiedniej Kambodży, by odwiedzić stolicę, Phnom Penh, a także miasteczko Kampot na południu kraju, słynące z uprawy pieprzu.", "duration": " 30 min.", "age_rating": 12 }, "159382006": { "type" : "2", "ser_episode": "2", "type_descr": "serial dokumentalny", "synopsis": "Znany szef kuchni wyrusza do pełnej wyrazistych smaków i egzotycznych krajobrazów południowo-wschodniej Azji. Na jego kulinarnym szlaku znajdzie się m.in. gwarny, barwny i pełen kontrastów Bangkok, wraz ze swoim oszałamiający bogactwem bazarów. Tomasz Jakubiak dotrze też do odległej wioski rybackiej i zazna uroków wyspiarskiego życia. Na koniec uda się do sąsiedniej Kambodży, by odwiedzić stolicę, Phnom Penh, a także miasteczko Kampot na południu kraju, słynące z uprawy pieprzu.", "duration": " 30 min.", "age_rating": 12 }, "159382007": { "type" : "2", "ser_episode": "18", "type_descr": "serial dokumentalny", "synopsis": "Kucharz z Buenos Aires, Gonzalo D'Ambrosio, od 2007 roku mieszka w Madrycie. Hiszpania stała się jego nowym domem, który próbuje jak najlepiej poznać. W tym celu przemierza kraj wzdłuż i wszerz, od Asturii i Kraju Basków po Andaluzję, a także od Galicji, przez Kastylię i León, po Katalonię. Poznaje bogatą kulinarną tradycję tych regionów i odkrywa charakterystyczne dla nich potrawy i przysmaki.", "duration": "1 godz.", "age_rating": 12 }, "159382008": { "type" : "6", "type_descr": "program rozrywkowy", "synopsis": "Kulinarni mistrzowie Tom Sainsbury i Kim Crossman rzucają wyzwanie najlepszym szefom kuchni w Nowej Zelandii. Zamierzają odkryć sekrety najpopularniejszych przekąsek kraju. Ich cel to odtworzenie ulubionych przysmaków mieszkańców malowniczych wysp. Muszą dokładnie przeanalizować smak, konsystencję, wygląd i zapach chipsów, burgerów, frytek, batonów, ciastek, lodów i słodkości z lukrecji. Efekty starań ocenią pracownicy fabryk, w których powstają te produkty.", "duration": "1 godz.", "age_rating": 12 }, "159382009": { "type" : "4", "type_descr": "magazyn kulinarny", "synopsis": "Brytyjski mistrz kulinarny inspiruje się kuchnią śródziemnomorską, by zaserwować potrawy, które nawet początkujący kucharz przyrządzi bez trudu. By przywołać klimat gorącego lata, wystarczy pięć łatwo dostępnych i niedrogich składników. W nowych przepisach królują warzywa, owoce, oliwa z oliwek, ser feta i aromatyczne zioła. Jamie Oliver udowadnia, że nie potrzeba wiele czasu i wysiłku by zrobić pyszne dania.", "duration": "1 godz.", "age_rating": 12 }, "159382010": { "type" : "2", "ser_episode": "7", "type_descr": "serial dokumentalny", "synopsis": "Warren Mendes, australijski szef kuchni i gospodarz programów telewizyjnych, wyrusza na kulinarną wyprawę od Kapsztadu po Johannesburg. Przemierza ojczysty kraj w poszukiwaniu charakterystycznych smaków i potraw. Spotyka się z kucharzami, odwiedza producentów żywności i poznaje lokalne zwyczaje związane z jedzeniem. Wszystko to w malowniczych i różnorodnych plenerach RPA - od gęsto zaludnionego wybrzeża po dziki interior.", "duration": " 30 min.", "age_rating": 12 }, "159382011": { "type" : "2", "ser_episode": "7", "type_descr": "serial dokumentalny", "synopsis": "Gino D'Acampo, włoski szef kuchni, restaurator, gospodarz programów kulinarnych i autor książek, od lat mieszka w Londynie. Zawsze jednak czuł silną więź z ojczystym krajem i jest zafascynowany jego kuchnią. Teraz zabiera żonę i troje dzieci w sentymentalną podróż do miejsc, które są mu bliskie. Razem odwiedzają Neapol, Sardynię, Kalabrię i wybrzeże Cilento. Będą się cieszyć włoskim stylem życia i delektować smakiem miejscowych potraw.", "duration": " 30 min.", "age_rating": 12 }, "159382012": { "type" : "2", "ser_episode": "1", "type_descr": "serial dokumentalny", "synopsis": "Znany kucharz w poszukiwaniu kolejnych inspiracji udaje się do Apulii i Basilicaty. W starożytności tereny te skolonizowali Grecy, po nich zaś władali Rzymianie i Bizantyjczycy. Do dziś zachowały się tu liczne pamiątki ich obecności. Dawni mieszkańcy tych rejonów odcisnęli także piętno na tutejszej kuchni.", "duration": " 30 min.", "age_rating": 12 }, "159382013": { "type" : "6", "type_descr": "program rozrywkowy", "synopsis": "Kulinarni mistrzowie Tom Sainsbury i Kim Crossman rzucają wyzwanie najlepszym szefom kuchni w Nowej Zelandii. Zamierzają odkryć sekrety najpopularniejszych przekąsek kraju. Ich cel to odtworzenie ulubionych przysmaków mieszkańców malowniczych wysp. Muszą dokładnie przeanalizować smak, konsystencję, wygląd i zapach chipsów, burgerów, frytek, batonów, ciastek, lodów i słodkości z lukrecji. Efekty starań ocenią pracownicy fabryk, w których powstają te produkty.", "duration": "1 godz.", "age_rating": 12 }, "159382014": { "type" : "4", "type_descr": "magazyn kulinarny", "synopsis": "Mistrz kulinarny Tomasz Jakubiak odwiedza słoneczne Włochy, aby przyjrzeć się miejscowym specjałom i pokazać, jak powstają najważniejsze składniki tamtejszej kuchni. W Toskanii bierze udział w zbiorze oliwek, a w Umbrii wybiera się na poszukiwanie trufli. Nie zabraknie wizyty w Lombardii słynącej z wybornej szynki prosciutto crudo. Kucharz zagląda też do serowarni, by zobaczyć, jak powstaje parmezan. Sam oczywiście także gotuje smakowite i aromatyczne włoskie potrawy.", "duration": " 25 min.", "age_rating": 12 }, "159382015": { "type" : "4", "type_descr": "magazyn kulinarny", "synopsis": "Mistrz kulinarny Tomasz Jakubiak odwiedza słoneczne Włochy, aby przyjrzeć się miejscowym specjałom i pokazać, jak powstają najważniejsze składniki tamtejszej kuchni. W Toskanii bierze udział w zbiorze oliwek, a w Umbrii wybiera się na poszukiwanie trufli. Nie zabraknie wizyty w Lombardii słynącej z wybornej szynki prosciutto crudo. Kucharz zagląda też do serowarni, by zobaczyć, jak powstaje parmezan. Sam oczywiście także gotuje smakowite i aromatyczne włoskie potrawy.", "duration": " 25 min.", "age_rating": 12 }, "159382016": { "type" : "4", "type_descr": "magazyn kulinarny", "synopsis": "Mistrz kulinarny Tomasz Jakubiak odwiedza słoneczne Włochy, aby przyjrzeć się miejscowym specjałom i pokazać, jak powstają najważniejsze składniki tamtejszej kuchni. W Toskanii bierze udział w zbiorze oliwek, a w Umbrii wybiera się na poszukiwanie trufli. Nie zabraknie wizyty w Lombardii słynącej z wybornej szynki prosciutto crudo. Kucharz zagląda też do serowarni, by zobaczyć, jak powstaje parmezan. Sam oczywiście także gotuje smakowite i aromatyczne włoskie potrawy.", "duration": " 30 min.", "age_rating": 12 }, "159382017": { "type" : "4", "type_descr": "magazyn poradnikowy", "synopsis": "Katarzyna Bosacka znów pokazuje, co jeść i jak robić zakupy, by nie marnować żywności, zdrowia i pieniędzy. Bierze pod lupę kolejne produkty spożywcze, uważnie czytając etykiety. Tłumaczy, jak oznaczane są konserwanty, barwniki i środki zagęszczające. Jednocześnie doradza, których substancji należy unikać.", "duration": " 30 min.", "age_rating": 12 }, "159382018": { "type" : "4", "type_descr": "magazyn poradnikowy", "synopsis": "Katarzyna Bosacka znów pokazuje, co jeść i jak robić zakupy, by nie marnować żywności, zdrowia i pieniędzy. Bierze pod lupę kolejne produkty spożywcze, uważnie czytając etykiety. Tłumaczy, jak oznaczane są konserwanty, barwniki i środki zagęszczające. Jednocześnie doradza, których substancji należy unikać.", "duration": " 30 min.", "age_rating": 12 }, "159382019": { "type" : "2", "ser_episode": "11, sezon 1", "type_descr": "serial dokumentalny", "synopsis": "Kulinarna wyprawa dookoła globu. Autorzy ukazują ludzi z różnych strony świata, którzy zajmują się produkcją żywności i gotowaniem w duchu slow food. Przyglądają się, jak powstają najlepsze lokalne dania. Śledzą codzienne wysiłki rolników, rybaków, producentów serów, oliwy czy wina. Obserwują też pracę miejscowych kucharzy i gospodyń domowych.", "duration": " 30 min.", "age_rating": 12 }, "159382020": { "type" : "2", "ser_episode": "12, sezon 1", "type_descr": "serial dokumentalny", "synopsis": "Kulinarna wyprawa dookoła globu. Autorzy ukazują ludzi z różnych strony świata, którzy zajmują się produkcją żywności i gotowaniem w duchu slow food. Przyglądają się, jak powstają najlepsze lokalne dania. Śledzą codzienne wysiłki rolników, rybaków, producentów serów, oliwy czy wina. Obserwują też pracę miejscowych kucharzy i gospodyń domowych.", "duration": " 35 min.", "age_rating": 12 }, "159382021": { "type" : "2", "ser_episode": "6, sezon 4", "type_descr": "serial dokumentalny", "synopsis": "Kulinarni eksperci Andrzej Andrzejczak i Jurek Sobieniak przygotowują potrawy pochodzące z krajów słynących z mięsnej kuchni. Na ich stole znajdą się dania z Turcji, Wielkiej Brytanii, Japonii, Brazylii, Włoszech, Belgii czy Stanów Zjednoczonych. Tradycyjnie okraszą gotowanie charakterystycznym dla siebie humorem i ciekawostkami dotyczącymi tradycji z różnych zakątków globu.", "duration": " 25 min.", "age_rating": 12 }, "159382022": { "type" : "2", "ser_episode": "7, sezon 4", "type_descr": "serial dokumentalny", "synopsis": "Kulinarni eksperci Andrzej Andrzejczak i Jurek Sobieniak przygotowują potrawy pochodzące z krajów słynących z mięsnej kuchni. Na ich stole znajdą się dania z Turcji, Wielkiej Brytanii, Japonii, Brazylii, Włoszech, Belgii czy Stanów Zjednoczonych. Tradycyjnie okraszą gotowanie charakterystycznym dla siebie humorem i ciekawostkami dotyczącymi tradycji z różnych zakątków globu.", "duration": " 30 min.", "age_rating": 12 }, "159382023": { "type" : "4", "type_descr": "magazyn kulinarny", "synopsis": "Popularny mistrz kuchni zaprasza do swojego domu w Essex. Prezentuje przepisy dla całej rodzin, pokazując, jak przygotować smaczne, proste, kreatywne i zdrowe dania. Co ważne, ich przyrządzenie nie zajmuje wiele czasu. Widzowie będą mogli zobaczyć kulinarnego pasjonata w jego własnej kuchni w otoczeniu rodziny.", "duration": " 25 min.", "age_rating": 12 }, "159382024": { "type" : "4", "type_descr": "magazyn kulinarny", "synopsis": "Popularny mistrz kuchni zaprasza do swojego domu w Essex. Prezentuje przepisy dla całej rodzin, pokazując, jak przygotować smaczne, proste, kreatywne i zdrowe dania. Co ważne, ich przyrządzenie nie zajmuje wiele czasu. Widzowie będą mogli zobaczyć kulinarnego pasjonata w jego własnej kuchni w otoczeniu rodziny.", "duration": " 35 min.", "age_rating": 12 }, "159382025": { "type" : "6", "type_descr": "program rozrywkowy", "synopsis": "Fred Sirieix podróżuje w towarzystkie znanych brytyjskich smakoszy, którzy pokazują mu swoje ulubionych miejsca, gdzie mogą razem jeść i poznawać okolicę. Czeka go wyprawa do Marrakeszu z Andi Oliver, odkrywanie uroków Wiednia z Rachel Khoo, Bristol z Michelem Roux Juniorem czy Yorkshire z Nadiyą Hussain.", "duration": "1 godz. 5 min.", "age_rating": 12 }, "159382026": { "type" : "2", "ser_episode": "4, sezon 11", "type_descr": "serial dokumentalny", "synopsis": "Dalszy ciąg pełnej ciekawych spotkań i inspiracji podróży szlakiem lokalnych smaków. Autorzy przedstawiają ludzi prowadzących firmy produkujące żywność według tradycyjnych receptur. Sprawdzają, jakie dania królują na stołach mieszkańców różnych stron świata i jak wygląda tam gotowanie zgodnie z zasadami slow food.", "duration": " 30 min.", "age_rating": 12 }, "159382027": { "type" : "2", "ser_episode": "5, sezon 11", "type_descr": "serial dokumentalny", "synopsis": "Dalszy ciąg pełnej ciekawych spotkań i inspiracji podróży szlakiem lokalnych smaków. Autorzy przedstawiają ludzi prowadzących firmy produkujące żywność według tradycyjnych receptur. Sprawdzają, jakie dania królują na stołach mieszkańców różnych stron świata i jak wygląda tam gotowanie zgodnie z zasadami slow food.", "duration": " 35 min.", "age_rating": 12 }, "159382028": { "type" : "2", "ser_episode": "6, sezon 11", "type_descr": "serial dokumentalny", "synopsis": "Dalszy ciąg pełnej ciekawych spotkań i inspiracji podróży szlakiem lokalnych smaków. Autorzy przedstawiają ludzi prowadzących firmy produkujące żywność według tradycyjnych receptur. Sprawdzają, jakie dania królują na stołach mieszkańców różnych stron świata i jak wygląda tam gotowanie zgodnie z zasadami slow food.", "duration": " 30 min.", "age_rating": 12 }, "159382029": { "type" : "2", "ser_episode": "7, sezon 11", "type_descr": "serial dokumentalny", "synopsis": "Dalszy ciąg pełnej ciekawych spotkań i inspiracji podróży szlakiem lokalnych smaków. Autorzy przedstawiają ludzi prowadzących firmy produkujące żywność według tradycyjnych receptur. Sprawdzają, jakie dania królują na stołach mieszkańców różnych stron świata i jak wygląda tam gotowanie zgodnie z zasadami slow food.", "duration": " 30 min.", "age_rating": 12 }, "159382030": { "type" : "2", "ser_episode": "5, sezon 1", "type_descr": "serial dokumentalny", "synopsis": "Anthony Bourdain jest amerykańskim szefem kuchni. By odkryć niepowtarzalne smaki i zgłębić zwyczaje żywieniowe odległych kultur, przemierza cały świat. Nie interesują go typowe destynacje turystyczne. Wybiera nieznane, oryginalne miejsca. Na jego szlaku znalazły się m.in. Tokio, Kopenhaga, Sycylia, Kongo czy Meksyk.", "duration": " 50 min.", "age_rating": 16 }, "159382031": { "type" : "2", "ser_episode": "6, sezon 1", "type_descr": "serial dokumentalny", "synopsis": "Anthony Bourdain jest amerykańskim szefem kuchni. By odkryć niepowtarzalne smaki i zgłębić zwyczaje żywieniowe odległych kultur, przemierza cały świat. Nie interesują go typowe destynacje turystyczne. Wybiera nieznane, oryginalne miejsca. Na jego szlaku znalazły się m.in. Tokio, Kopenhaga, Sycylia, Kongo czy Meksyk.", "duration": " 55 min.", "age_rating": 16 }, "159382032": { "type" : "4", "type_descr": "magazyn kulinarny", "synopsis": "Bartosz Lisek Kucharz okrętowy, Bartosz Lisek, dzieli się z widzami przepisami, nad którymi pracował przez lata. Podpowiada też, które ryby są najzdrowsze.", "duration": " 25 min.", "age_rating": 12 }, "159382033": { "type" : "4", "type_descr": "magazyn kulinarny", "synopsis": "Bartosz Lisek Kucharz okrętowy, Bartosz Lisek, dzieli się z widzami przepisami, nad którymi pracował przez lata. Podpowiada też, które ryby są najzdrowsze.", "duration": " 35 min.", "age_rating": 12 }, "159382034": { "type" : "4", "type_descr": "magazyn kulinarny", "synopsis": "Bartosz Lisek Kucharz okrętowy, Bartosz Lisek, dzieli się z widzami przepisami, nad którymi pracował przez lata. Podpowiada też, które ryby są najzdrowsze.", "duration": " 35 min.", "age_rating": 12 }, "159382035": { "type" : "4", "type_descr": "magazyn kulinarny", "synopsis": "Bartosz Lisek Kucharz okrętowy, Bartosz Lisek, dzieli się z widzami przepisami, nad którymi pracował przez lata. Podpowiada też, które ryby są najzdrowsze.", "duration": " 35 min.", "age_rating": 12 }, "159382036": { "type" : "4", "type_descr": "magazyn kulinarny", "synopsis": "Najciekawsze fragmenty podróży Tomka Jakubiaka po Europie i Azji. Eskapady wypełnione były spotkaniami z interesującymi ludźmi, posiłkami w lokalach dla miejscowych i przystankami na degustację. Nie brakowało czasu na wykorzystanie domowych przepisów i gotowanie potraw inspirowanych daniami typowymi dla regionu.", "duration": " 25 min.", "age_rating": 12 }, "159382037": { "type" : "4", "type_descr": "magazyn kulinarny", "synopsis": "Agata Stankiewicz, czyli blogerka i influencerka oraz założycielka kanału Sugarlady, powraca z kolejną porcją przepisów na niesamowite słodkości. Tym razem proponuje m.in. klasyczne francuskie desery i ciastka. Pokaże, jak zrobić eklery na dwa sposoby i przygotować wuzetkę. Na stół trafią też delikatny mus czekoladowy; tort bezowy i ciasto z kruszonką oraz azjatyckie słodkości i desery wegańskie.", "duration": " 35 min.", "age_rating": 12 }, "159382038": { "type" : "4", "type_descr": "magazyn kulinarny", "synopsis": "Agata Stankiewicz, czyli blogerka i influencerka oraz założycielka kanału Sugarlady, powraca z kolejną porcją przepisów na niesamowite słodkości. Tym razem proponuje m.in. klasyczne francuskie desery i ciastka. Pokaże, jak zrobić eklery na dwa sposoby i przygotować wuzetkę. Na stół trafią też delikatny mus czekoladowy; tort bezowy i ciasto z kruszonką oraz azjatyckie słodkości i desery wegańskie.", "duration": " 35 min.", "age_rating": 12 }, "159382039": { "type" : "4", "type_descr": "magazyn kulinarny", "synopsis": "Wyjątkowy program kulinarny, w którym gotuje autorka bloga Smakoterapia Iwona Zasuwa, a pomagają jej mamy z dziećmi. Oprócz zaskakujących pomysłów na dania przygotowywane z myślą o najmłodszych gospodyni programu podzieli się też wieloma praktycznymi radami na temat tego co, jak i kiedy gotować dla dzieci. Eksperci wytłumaczą, dlaczego pewne produkty szkodzą, a inne mają zbawienny wpływ na zdrowie dorosłych i ich pociech.", "duration": " 30 min.", "age_rating": 0 } }, "dayInfo": { "lastOfType":{ "film": false, "series": [2025,8,4,1,45], "sport": false } } }