PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=103187}

Święty

The Saint
1962 - 1969
7,6 4,3 tys. ocen
7,6 10 1 4260
Święty
powrót do forum serialu Święty

Ile jeszcze będzie płyt Świętego?

ocenił(a) serial na 8
VNM 27

Kolekcja Amercomu ze''Świętym'' będzie liczyć 40 płyt (38 to odcinki a ostatnie dwie z filmami ''Twórca fikcji'' i ''Święty kontra mafia'')

ocenił(a) serial na 10
Jack_Napier

Serial Święty ma 118 odcinków a Amercom wyda 116 więc jakie 2 odcinki(tytuły odcinków) będą brakować??? odp pozdro

ocenił(a) serial na 10
boninho87

Kolekcja Świętego będzie miała 48 płyt, z tym, że jak napisał Jack_Napier 38 płyt to serial Święty, 39 i 40 to kolejno dwa filmy (a wg. filmwebu, zaliczają się one do odcinków), potem serial Partnerzy.

Boninho87, trudno na to odpowiedzieć, gdyż numeracja Amercomu nie pokrywa się z listą odcinków na filmwebie.

ocenił(a) serial na 10
loginnuss

Odpowiadam sam sobie (z racji limitu czasu na edycję).

Otóż posprawdzałem odcinki, które mamy na płytach od 1 do 35 (wliczyłem też płytę 36) no i wyszło mi, że na płytach jest już cały pierwszy sezon, cały drugi sezon, cały trzeci sezon i cały piąty.

Brakuje tylko 5 (wcześniej była tu liczba 8, ale na 36 płycie będą trzy odcinki z sezonu czwartego) odcinków czwartego sezonu i jednego z szóstego sezonu oraz dwóch filmów (po dwa odcinki na sezon). 6 odcinków na dwie pozostałe płyty to daje po 3 na jedną.

Z obliczeń wyszło mi, że wydanych zostanie 114 odcinków serialu. Teraz dodać dwa filmy, które normalnie są rozbite na dwie części, czyli aż 4 odcinki. Wychodzi więc liczba 118 :)

Odnośnie filmów: Vendetta for the Saint Part I i Vendetta for the Saint Part II to inaczej "Święty kontra mafia" a The Fiction Makers Part I i The Fiction Makers Part II to "Twórcy Fikcji".