6,6 113 tys. ocen
6,6 10 1 113048
5,3 13 krytyków
Świat według Kiepskich
powrót do forum serialu Świat według Kiepskich

ocena stopniowo

ocenił(a) serial na 9

idzie w dół przez te zalosne nowe odcinki

damianho15

Ooo, jaka konstruktywna krytyka :) To ja ripostuję - moim zdaniem odcinki są równie dobre, czasem nawet lepsze. Doceniam zmiany jakie zaszły w bohaterach i ich graniu, serial ewoluuje.

ocenił(a) serial na 9
krzykros

nom na gorsze,widocznie mozgu brak u cb skoro podoba ci sie nowy chlam.

damianho15

osoba pisząca 'nom' i 'cb', zarzuca komuś brak mózgu. się porobiło.

ocenił(a) serial na 9
Goglik

i co z tego jak pisze,widze tez brak.

damianho15

następny którego w środę o 20:00 starzy przysznurowują do fotela. nowe odcinki mają swoją widownię, ty już nie jesteś potrzebny. oglądaj sobie powtórki i nie truj dupy.

ocenił(a) serial na 9
damianho15

Wystarczy spojrzeć na twoje oceny,żeby zobaczyć,że oglądasz tylko i wyłącznie komedie i akcje-sensacje czyli de facto tylko dwa gatunki filmowe.Jesteś bardzo ograniczony i masz bardzo wąskie horyzonty.Gdybym zobaczył wśród twoich ocenionych filmów dramaty,obyczajowe,psychologiczne to wtedy bym się zdziwił,że nowe odcinki ci nie odpowiadają,ale tutaj o żadnym zdziwieniu nie ma mowy.Po prostu te nowe odcinki nie są dla ciebie.Może za 10 lat ci się spodobają.Ja też wolałem stare odcinki z Babką,Edziem,Waldkiem,który pił browara z tatusiem,ale zrozumiałem,że te odcinki nie wrócą i przestawiłem się na te nowe.Za bardzo kocham ten serial,który jest dla mnie najlepszym serialem wszech czasów,żeby strzelić focha i się od niego odwrócić.Ja osobiście lubię dramaty,obyczajowe,oglądam też bardzo dużo filmów polskich i ogólnie takich życiowych,więc nie trudno było mi się przestawić.

ocenił(a) serial na 9
Znawca kina

ale to ma byc komedia a nie jakis obyczaj! jak ma sie niby przestawic jak tego chlamu nie da sie ogladac to jest zalosne nie smieszne.

damianho15

komedia ma wiele twarzy, o czym może się kiedyś dowiesz, jak zaczniesz się wyrabiać intelekttualnie.
istnieje nawet termin "komedia obyczajowa".
do Kiepskich nie pasuje, ale istnieje, dla twojej wiadomości.

mnie jakoś te stare odcinki nie denerwują, tak jak niektórych nowe.

oglądałem wczoraj "W kamasze" i uśmiechałem się tak samo szeroko, jak przy np. "Psychuszkinie".
tylko jakoś tak czułem, że przy "Psychuszkinie" moje szare komórki były lepiej odżywiane i bardziej
usatysfakcjowane, a "W kamasze", to po prostu sprawna śmiechawa, z paroma błyskotliwymi tekstami
i luźną atmosferą.

stwierdzam po latach, że obie formuły mają coś w sobie. jedna ma przewagi w prawo, druga w lewo, ale
obie przynoszą określone korzyści dla widza.

wyobraźcie sobie, że macie kobietę, która jest dobra w łózku i do tego ma ciekawą osobowość i umysł.
powinno się docenić takie szczęśćie.

a tymczasem, jedni kochają ją za łózko, a nienawidzą za osobowośc, a drudzy kochają za osobowośc i
nienawidzą za łóżko. czy w tym jest jakaś logika ?

face it, stare odcinki bywają świetne, ale to nieprawda i bzdura, że nowe są tylko "denne"
face it, nowe odcinki bywają denne, ale to nieprawda i bzdura, że stare są tylko świetne.

macie wazon białych i czerwonych róz, wypadałoby się cieszyć mnogością barw, a nie marudzić że
białe albo czerwone są brzydkie.

ocenił(a) serial na 9
manning

nie kompromituj sie,bo i tak nikt nie kuma twoich zalosnych dlugich tekstow,to ma byc komedia nie obyczaj jak nowe odcinki i tyle w temacie,juz calkiem zdurn.iales od ogladnia nowego chlamu.

ocenił(a) serial na 8
damianho15

Jeśli naprawdę lubisz stare odcinki to zamilcz, bo swoimi prymitywnymi postami tylko pogarszasz sytuację.

ocenił(a) serial na 9
buisnes

a co ty nie lubisz? haahah jeszcze napisz ze lubisz nowe to .........

ocenił(a) serial na 8
damianho15

Nie lubię nowych odcinków, ale twoje wypowiedzi są na poziomie meneli z pod budki z piwem.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
wiceroj_lajt

jeśli potrzebujesz ciotki-przyzwoitki, to źle trafiłeś.

użytkownik usunięty
użytkownik usunięty

jak już to liczby,poza tym polecam rozluźnić poślady bo przy was człowiek nie może rzucić przykładowej statystyki bo zaraz domagacie się potwierdzenia najlepiej na wykresie z udokumentowanym udziałem ankietowanych.nie obchodzą mnie tutejsi frustraci ja wiem swoje i nie mam zamiaru nikogo przekonywać,komentuje zachowanie tutejszych usereów bo temat tego serialu już się dawno wyczerpał.

negocjacje na zasadzie "chyba ty" nie bardzo mnie interesują także nie widzę powodu żeby dalej dyskutować na ten temat.

Czego to się człowiek dowie w internetach to już pojawiło się coś takiego jak "myślenie kalego" ... dawaj dalej,mam przedni ubaw.

użytkownik usunięty
wiceroj_lajt

Nie nie może, bo takie rzucanie jakimiś procentami bez poparcia jest śmieszne i zakrawa na przedszkole. Chcesz być poważnie traktowany to stosuj poważne argumenty.

,,komentuje zachowanie tutejszych usereów bo temat tego serialu już się dawno wyczerpał.''.

Tak, a potem płaczę, bo ktoś mi śmiał posta usunąć, bo był nie na temat. Od komentowania userów są odpowiednie tematy. Racz się do tego dostosować, nie będziesz potem musiał płakać, że jesteś źle traktowany.

,,Czego to się człowiek dowie w internetach to już pojawiło się coś takiego jak "myślenie kalego" ... dawaj dalej,mam przedni ubaw.''.

Tak, Kali. Bohater książki w Pustyni i w puszczy. Jakbyś przeczytał to byś wiedział na czym jego rozumowanie polegało i dlaczego go przypominasz. Z czego masz ubaw? Z tego, że się skompromitowałeś swoją niewiedzą? Spoko. Umiejętność śmiania się z samego siebie to coś na co nie każdego stać. Przy okazji książka to jest... jakby ci to wyjaśnić abyś zrozumiał...? Taki zbiór papierów do czytania. Piszę to, bo mam wrażenie, że o czymś takim jak książka również nie słyszałeś i zaraz zacznie cię to słowo także śmieszyć.

o przedszkole to zakrawa twoja histeria i ryk,że ktoś w normalny sposób przybliża ci postrzeganie zachowania przez pewnych użytkowników na bazie procentów których nikt nie jest w stanie zweryfikować a ty jak dzieciak liczysz na to,że podam ci "badania rynku"

jaki płacz?normalne pytanie bo skoro ja spamuje i robi to druga strona,to konsekwencje powinniśmy ponieść obaj.

brawo przebrnąłeś przez 5 kl szkoły podstawowej,poza tym że z marnym skutkiem bo podajesz jakieś bzdury o "myśleniu kalego" to i tak dostarczasz mi wiele radości swoim tupaniem i siłowym kreowaniu się na inteligenta.

użytkownik usunięty

myślisz,że nie mam nic ciekawszego do roboty niż wyczekiwanie i odpisywanie na twoje denne posty?jesteś dla mnie anonimowym pionkiem w dodatku strasznie infantylnym i mało kumatym.

rany człowieku, weź się napij melisy albo zrób sobie kuracje z użyciem relanium bo tyle piany z pyska i bólu dupy dawno tu nie widziałem.a te mizerne porównania i beznadziejna stylistka wypowiedzi klasyfikują cie do miana żenady tego forum. "musiałeś je chlać na hektolitry".. chyba jednak nie przebrnąłeś przez 5 klasę.

widocznie magister nakablował.

może dlatego,że wszyscy wyżej wymienieni kopią ci zadek a ty z uśmiechem na twarzy dajesz nam dokładkę swoimi pościkiami,szczurku?

użytkownik usunięty
użytkownik usunięty
użytkownik usunięty
ocenił(a) serial na 9
damianho15

Zasób słownictwa też masz ograniczony.Zdania typu:"To ma być komedia a nie obyczaj" lub "To jest żałosne a nie śmieszne" napisałeś już na tym forum kilkadziesiąt razy.Jesteś jak zacięta płyta.Postaraj się napisać coś nowego.Wiem,że proszę o wiele,ale wysil się troszeczkę.

ocenił(a) serial na 9
damianho15

Miałeś pan wymyślić coś nowego.Co jest kurde ? Zatkało kakao ?

ocenił(a) serial na 9
Znawca kina

szkoda klawiatury na takich gimbus.ow hahaha

ocenił(a) serial na 9
damianho15

Synku,gimnazja powstały dopiero po zakończeniu mojej edukacji,więc z tym tekstem to nie do mnie.

P.S Twoja inwencja twórcza miażdży.

ocenił(a) serial na 9
Znawca kina

gimnazja a gimbus widze ze nie rozrozniasz hahahha zalosne,twoja glupota miazdzy

ocenił(a) serial na 9
damianho15

Nie posługuję się takim młodzieżowo-gówniarskim językiem.W moim środowisku nie spotkałem się nigdy z tym,żeby ktoś użył słowo "gimbus"

ocenił(a) serial na 9
damianho15

Czyli jeśli ktoś nie zna prostackiego młodzieżowo-gówniarskiego języka to według ciebie jest głupi...gratuluję dedukcji.

ocenił(a) serial na 9
Znawca kina

haha ja tez nie znam takiego slowa jak dedukcja,posluguje sie prostym jezykiem i tyle.

damianho15

niestety musze się zgodzić z przedmówcami, najwyraźniej jesteś po prostu troszkę taki głupkowaty i tyle. ale nie martw się takich tez nam potrzeba pzdr

pawel1234zg

słusznie.
egzotyczni userzy tez się potrzebni, dodają kolorytu, a że kolor jego brązowawo-żółtawy... ;]

ocenił(a) serial na 9
damianho15

No, jak się ogląda te stare odcinki, to aż dziw bierze, że taką amatorszczyznę puszczali w TV... Nowe odcinki są profesjonalne i w większości zabawne. Stare to amatorszczyzna, dłużyzny, nudy.

ocenił(a) serial na 9
robokopo

haha kolejny deb.il,skoro wolisz nowe od tych starych to rzeczywiscie zle z tb,kondolencje.

ocenił(a) serial na 9
damianho15

"Haha" i dalej... Od razu widać po ortografii, z kim się ma do czynienia... Z jakim poziomem...

ocenił(a) serial na 9
robokopo

gow.no mnie obchodzi ortografia

ocenił(a) serial na 9
damianho15

To widać, słychać i czuć... Twój poziom jest nie do ukrycia... Będzie z tobą zawsze i wszędzie, choćbyś się nie wiem jak maskował...

ocenił(a) serial na 9
robokopo

wiem ze twoj poziom jest zalosny skoro ogladasz nowe odcinki haaahahah