http://www.tvn.pl/kontakt.html Tutaj podalem adres linka gdzie mozna napisac maila lub cos w ten styl do TVN'u!!!! wszyscy fani łączcie się i sprawmy by nasza ulubiona stacja puscila nasz serial o normalniej porze moze tak o 15.00 albo o 16.00 albo nawet o 22.00 bo dla niego warto wieczorem posiedziec troche dluzej ;D ;P
Super. Ja wlasnie siedze po uroczystym zakonczeniu roku z klasa w plenerze.... xD
heh...widze, że Wam też było trudno opuścic gimnazjum, pamiętam jak było u mnie, zaśpiewaliśmy 2 super piosenki, takie na zakończenie ( moja klasa zawsze lubiała śpiewac), tak więc zaśpiewaliśmy super piosenki, wszyscy prawie się popłakaliśmy( nawet nauczyciele i nasz kochany wychowaca), tak,mojej klasie wycho się udał, naprawde wyjątkowy nauczyciel, nawet trudno mi go opisac, poprostu wyjątkowy, takiego to z świeczką szukac:)
To super... moja klasa z gimnazjum to chyba moja ulubiona klasa... poszlismy wczoraj w plener i mielismy impreze tak udana jakiej jeszcze nie mielismy... kocham ich... bedzie trzeba ten wypad powtorzyc... xD
A Damiano nie przejmuj się ja tez nie zawsze bede oglądać "Życie na fali", ponieważ załatwiłam sobie prace i będe czasmi pracowac na popołudnie:/ Ale i tak sie nie przejmuje, bo jak wszystko pójdzie po mojej mysli to może kupie sobie 3 sezpby na DVD:P:D Bardzo bym chciała hehe:D
Ooo a wy co nic nie piszecie? Jak tam mijają wam wakacje? Mi to nie bardzo, bo u mnie w mieście czasmi deszcz pada. Szczególnie tak koło 18:/ jak chce się wyjść z domu.
No ja tam ostatnio niepisałem bo niemiałem po co ... Pisaliście o gimnazjum i ja nic niepisałem bo z tamtych lat za dużo miałem konfliktów i tym podobnych. Szkoła była denna , klasa też( tylko pare osób było tam naprawdę spoko) i tyle.... Wakacje mijają a ja sie nudze na podwórku zdominowanym przez meneli,, fajne wakacje niema co ... Nawet niemam się gdzie wyrwać bo kumple albo już gdzieś wyjeżdżają, albo nikomu sie spotkać niechce....
no to kiszka :P
Ja dziś odsypiam i sie lecze bo wczoraj byłam na osiemnastce u koleżanki, impra wymiatała jak nigdy,tak że w końcu wracałam do domu kiedy sie dzień zaczynał, w domy mało co mówili bo spali:) wieć póki co to głowa boli :/ :)
Eee nie przejmuj się Damiano. Ja cały weekend spędziłam w domu, ponieważ moja kumpela wyjechała. Ale mam nadzieję, że wróci jeszcze dzisiaj i sobie wyjdziemy, chociaż na troche. Bo przez cały weekend moją najlepszą rozrywką było oglądanie siatkówki, ale bardzo się ciesze bo wygraliśmy:P:D. Chociaż nawet jakby była w mieście to i tak w czasie meczu bym nie wyszła hehe:P:D
Ja tez caly weekend w domu przesiedzialem a w moim przypadku to naprawde trudne siedziec w jednym miejscu i nic nie robic... mam jedno pytanie CZY KTOS WIDZIAL PAULLI?????
W omim też. Zaraz jak zaczynam się nudzic, to zaczyna mnie cos boleć(ręka, noga) i zaczynam jęczyć, że mi się nudzi i, że boli mnie hehe:P:D. Dobrze, że jest siatkówka, albo czasmi cos ciekawego w tv. Wtedy trzyma mnie ta myśl, że zaraz cos ciekawego bedzie:D. A Paulli mówiła, że ma zepsutego kompa i, że żadko bedzie pisać:/.
Hahahaha. Dokładnie ten temat istnieje już kilka miesięcy i gadamy tu już o różnych rzeczach i wydaje mi sie że osoby w to Niewtajemniczone niepowinny się wtrącać do naszych rozmów -- jeśli oczywiście niewiedzą o co chodzi..
nie no, dawno się tak nie uśmiałam przez tą sare285 :DDDD Ha ha ha - dokładnie- jak filip z konopii :DDD %-D
Czasem uwielbiam to polskie nasze społeczeństwo bo jak coś powiedzą ni w tą ni we wtą to sie uśmiac można jak nie wiem... xD %)
Ej nie no nie śmiejscie się hehehe. Tak można ściągnąć?? Ale jak to sie robi? Ty bo ja nie wiem. Buhahahaha:P:D To po prostu jest piękne=] Oj Mateusz w tamtym roku też całe wakacje sie przenudziłam. Tylko tydzień byłam u ciotki, ale przynajmniej "Życie na fali" było i sie z tego powodu bardzo ciesze:D bo poznałam swój ulubiony serialik=]
Nom wiem tyle ze w tym roku nie ma zycia tzn. chodzi mi o 4 sezon. puszczaja i powtarzaja 1 ale o godzinie 19 to malo kto w domu siedzi... a niby miala byc juz w miare normalna pora xD
wydaje mi się, że idealną godziną ( przynajmniej dla mnie) byłaby 16.00 lub nawet 15.30. Wtedy to zazwyczaj jeszcze jestem w domu.
Witam kochani przyjaciele :D:D:D ze tak sie wyraze xD i jak cieszycie sie ze znowu jestem z wami :D:D O.o hehe ;) komputerek juz w pelni sprawny, tyle miał namieszane ze szok :d miałam nawet całego czyszczonego ;) balam sie wjesc na to forum z tego wzgledu ze zobacze kilka stron do czytania ale nie było tak zle ;) wiem mniej wiecej na czym wszystko stoi ;) troche sie rozpisze xD cos tu wyczytałam ze nie ma juz fantastycznej czwórki.. ze jak O.o to bylo tylko krotkie rozstanie i juz powracam, kazdemu sie moze zdarzyc ;P Oczywiscie na tvn7 ogladam wszystki odc. 1 serii, bo rok temu nie miałam mozliwosci obejrzec wszystkich, kuzynostwo mnie pozniej wciągło ;) no i oczywiscie jedna z nieliczych moich ulubionych telenowel leci: Gorzka zemsta xD tym razem ja wiele osob wciągłam w nia ;) jakies 3 lata temu :D powiem nawet ze ogladałam od 1 odc. i zadko zdarzało mi sie jaki kolwiek opuscic ;) papierki do szkół poskładane, juz nawet mam szkołe wybrana, troche tylko jestem zawiedziona rozmiarami szkoły xD ale mam nadzieje ze sie przyzwyczaje choc z trudem.. jak cos mi sie przypomni co miałam napisac, bo przez ten czas sie wiele działo to oczywiscie poinformuje, jesli chcecie ;>
Fajnie że znowu z nami jesteś i dobrze że w końcu doszłaś do ładu ze swoim kompem!!
Nom tak jakos podupadac zaczal moim zdaniem temat... ale skoro juz jestes to moze go rozkrecisz??? xD
Świetnie, że jesteś. Stęskniliśmy się za tobą:D. Ja też oglądam "Życie na fali" na razie tylko wczorajszy odcinek opuściłam, ale dzisiaj obejrze powtórke:P. Ja to już w piątek poskładałam świadectwa. A dzisiaj mam wyniki czy się dostałam czy nie, oo mamo, ale się boje hehe:P:D.
No dobra jakiś entuzjazm jest :D thanks Mery ;) a na co idziecie jeśli możecie powiedziec [rozkręcam temat Mateusz ;]
Ja to bym chciała do LO z rozszeżeniem historycznym, ale, że takie LO znajduje się 3km od mojego domu to ja nie mam zamiaru przez kolejne 3 lata nawalać 3km, ponieważ moje gimnazjum znajduje się niedalego tego LO, no gim jest troche bliżej. Więc ide do LO o rozszeżeniu informatyczno- matematycznym, które znajduje się jakieś niecałe 5 min od mojego domu:P:D. A ty Paulli gdzie idziesz?
Ja tez juz w tamten piatek zlozylem papiery... wybieram sie do LO z mat-fiz ^^ a listy zakwalifikowanych bedzie w ten piatek czyli jutro... czy to musi byc takie stresujace??? xD
Ja albo technikum architektury krajobrazu, czyli pozniej poszłabym jeszcze na wnętrza ;) i zajęłabym się pewnym kierunkiem, albo LO z rozszeżeniem biola gegra =] jeszcze sie zastanawiam.. co byście woleli ;>
Ooo architektura krajobrazu to wydaje się być bardzi dużo ciekawesz od bioli z gegrą. Zresztą to zależy co chcesz robić w przyszłości. Ale wydaje mi się, że technikum jest lepsze:D(znaczy ten kierunek:D).
No ciekawy kierunek ale ja jednkowoz bym wybral architekture zwiazana z budynkami i wnetrzami bo to nawet mnie ciekawi ale chyba jednak po LO bede probowal cos w stylu grafik komputerowy albo fotograf... takie artystyczne zawody sa ciekawe... xD
Ufff... dostałam się, teraz tylko musze zanieść orginał i odebrac papiery z tamtych szkół:P:D
Dzięki Damiano:P:D A jak wam mijają wakacje? Mi to beznadziejnie. Poszłam do tej pracy, okazało się, że jest strasznie ciężko. Zrezygnowałam, bo czułam, że trace wakacje i rzadko będe się widywać ze znajomymi. Ale teraz jak patrze to jak te wakacje mają być takie jakie są, czyli nudne, z okropną pogodą to troche żałuje, że zrezygnowałam:/ I teraz nie wiem już nic sama, chociaż teraz jest najlepszy wiek, żeby szaleć, a później się napracuje, ale z drugiej strony żałuje, że nie będe miała kasy:/. Ach nie mogło być gorzej.
Dzięki Damiano:P:D A jak wam mijają wakacje? Mi to beznadziejnie. Poszłam do tej pracy, okazało się, że jest strasznie ciężko. Zrezygnowałam, bo czułam, że trace wakacje i rzadko będe się widywać ze znajomymi. Ale teraz jak patrze to jak te wakacje mają być takie jakie są, czyli nudne, z okropną pogodą to troche żałuje, że zrezygnowałam:/ I teraz nie wiem już nic sama, chociaż teraz jest najlepszy wiek, żeby szaleć, a później się napracuje, ale z drugiej strony żałuje, że nie będe miała kasy:/. Ach nie mogło być gorzej.
HeYY Paulli, miło cie znów widziec:)
widze, że rozpisaliście się o szkołach, gratulacje dla Mery :) no ale napewno nie tylko dla Mery bo reszta też się napewno dostanie, wybraliście ciekawe profile:) a Ty Mateusz wybrałeś ten, który zawiera przedmioty, których najbardzeij nie lubie czyli fiza i matma, choc matm,a jeszcze obleci ale fizyka....koszmar :/
Ja też Mery opuściłam tylko wczorajszy odcinek, ale niestety nie obejrzałam dzisiejszej powtórki:(
niewiem co więcej pisac, jakoś nic mi do głowy nie wpada, narka:P
Teraz tak obserwuuje i widze że temat się troche oderwal od O.C. ;) to ja go naprostuje :D Jak pierwszy raz zobaczyłem Życie na Fali -pomyślałem ..Jezu co za głupi serial, a teraz myśle że bedzie konkretna zwała jak nie obejrze następnego odcinka bo tak mnie Waiągnął :D:D:D A co do 7 odcinka .... ale sie nażarła tych tabletek .
Ale i tak najlepsze jest to jak ludzie na mnie się patrzą jak mówie do znajomych...Ty oglądałeś O.C. na tvn7 ?? Patrzą na mnie jak byłby to jakiś argentyński syf ;)
Pzdr. Saabwagoon
Wiekszosc nie docenia tego serialu olewaja go poprostu... a u mnie wlasnie fiza i matma to lekko ida... xD ja dopieru jutro sie dowiem czy sie dostalem...
hmm...na mnie nigdy się tak nie payrzy, gdy mówie o The Oc, wprost przeciwnie nawet wciągłam pare osób, a pozatym niech tylko ktoś spróbuje mi coś powiedziec negatywnego o tym super serialu to zarobi w dupe:)
ten serial wg mnie rozśmiesza i nawet uczy i popłakc prezy nim można:P często wynosze z niego jakiś morał.
Ja np. nieznam jeszcze osoby która oglądałaby równie chętnie i z przyjemnością O.C jak ja. Serial jest naprawdę fajny, wciągający , przyjemnie się go ogląda i dzięki niemu można odciąć się od szarej rzeczywistości choć na chwile... JA nienawidze przedmiotów ścisłych!!
Z moich znajomych to chyba nikt tego nie oglada =/ naszczęscie mam osoby w rodzince ;) oglądam te pierwsze odc. tak jakbym nigdy ich nie oglądała, chociaż kilka z 1 serii widziałam :D kurde pokłocilam sie ostro ze starszymi i mam niezłe bagno ;/ chociaz to ich wina.. nie wiem o co im chodzi.. ale looz..
Z moich znajomych to chyba nikt tego nie oglada =/ naszczęscie mam osoby w rodzince ;) oglądam te pierwsze odc. tak jakbym nigdy ich nie oglądała, chociaż kilka z 1 serii widziałam :D kurde pokłocilam sie ostro ze starszymi i mam niezłe bagno ;/ chociaz to ich wina.. nie wiem o co im chodzi.. ale looz..
Ja wciagnalem jedna kolezanke w ten serial... z nia to w mojej paczce to tylko mi serialowi ludzie jestesmy... ja ja wciagme w rozne seriale a ona mnie... narazie i tak wygrywam bo wcagnalem ja w 3 seriale wiecej niz ona mnie... pozatym w mojej grupie to juz toleruja to ze ogladam seriale i to ze THE O.C. jestem zafascynowany... xD
Aha aha yeah.... dostalem sie... yeah... mat-fiz-inf welcome to.... xD a wy???? jak tam dostaliscie sie????
No dzięki. Na pewno wszyscy się dostaną. A co do The O.C. to ja od razu go polubiłam, ale dopiero później tak go zaczełam uwielbiać. Jak się skończył to myślałam, że niewyrobie, ale luz udało się:P. Ja to nikogo nie wciągnełam w ten serial, poniewaz u mnie sami zaczeli oglądać niektórzy moi znajomi. Chociaż jest jedna taka panna co jak się dowiedziała, że ja i moja koleżanka to oglądamy to zaczeła oglądać od 3 sezonu mimo, że nie widziała co się wcześniej wydarzyło. Chociaż ona zawsze tak robiła, że jak się dowiedziała, że my coś ciekawego oglądamy to i ona zaczynała. Ja i moja kumpela nawet nie wiedziałyśmy, że to oglądamy tylko później jakos tak zaczełam gadac o tym i ona powiedziała, że też to ogląda:D.