http://www.tvn.pl/kontakt.html Tutaj podalem adres linka gdzie mozna napisac maila lub cos w ten styl do TVN'u!!!! wszyscy fani łączcie się i sprawmy by nasza ulubiona stacja puscila nasz serial o normalniej porze moze tak o 15.00 albo o 16.00 albo nawet o 22.00 bo dla niego warto wieczorem posiedziec troche dluzej ;D ;P
Nie jest ażą tak bardzo idiotyczny. Seth to w ogóle ma wyczesane teksty. Zawsze jak on cos powie to normalnie płacze ze śmiechu. I właśnie dlatego lubie Setha. A Summer za te jej ataki furii:P:D no i oczywiscie za wiele innych rzeczy ich lubie, ale nie będe się rozpisywać=].
oyy Setha bardzo lubie, ale powiem szczerze że Ryan ma cos w sobie takiego co mnie bardzo przyciąga i wydaje mi sie fajnym 'modelem' na chłopaka :D ;)
A mnie bardziej przyciaga Setha. Te jego wygłupy to jest świetne hehe:P:D. Ale każdy ma swój gust i typ:P:D.
Rayn...hmmmm mi jakos nie przypadl do gustu jest taki nijaki for me... za to Seth, ja go uwielbiam czlowiek ten rzadzi... a co do Summer to ja ja kocham ze wsyztsko i pozatym ma w sobie cos takiego ze przyciaga wszystkich uwage.... xD
chyba ktoś mnie źle zrozumiał :D wiadomo ze Seth lepszy i go wole xD ale [zwracam sie tu do dziewczyn] Seth zawsze jest śmieszny sie wygłupia i mało czuly jest w pewnych sytuacjach, pamietacie jak Sum chciala kiedys zrobic romantyczna atmosfere i zaczęła go wąchać i mówi że ładnie pachnie a on musiał zepsuć no wiesz jadłem bułke z salami :D jakoś tak było =] jako kumpel i do oglądania go to cool =] do you understand? :> :D xD
Ja tam lubię ich obu, ale jednak trochę bardziej Ryana. Seth pewnie że jest śmieszny i wogule , ale chciałbym mieć takiego kumpla jak Ryan. Od zawsze bardziej przepadałem za nim niż za Sethem , ale oni obaj razem są kapitalni mimo że mają inne charaktery. Bez któregoś z nich ten serial niebyłby tym czym jest teraz, to by już niebyło to samo.
Zmieniam temat: wiecie ze od 3.07. na tvn o godz. 14:20 puszczą Pogode na miłość ;] tylko w tym problem że w tych godzinach olądam Gorzką zemste ;/ a jestem ciekawa tego serialu, a powótrki rano o 6:20 O.o na bank będe wtawać w wakacje o tej godzinie xD
Ee ja tam "Pogody na miłość" nie oglądam. Jak widziałam pare odcinków to wydawała mi się głupia. Tak jakby ten serial chciał na siłe przyciagnać taką samą ogladalność jak The O.C., ale to może tylko moje zdanie. I nie podoba mi się ten Chad:/ Jak się dowiedziałam, że miał grac Ryana to myslałam, że padne. W ogóle nie pasował mi do tej roli. I bardzo się cieszyłam, że zrezygnował i dali zagrać Benowi:P.
Jak dobrze pamietam to juz wspominhalem ze ogladalem Pogode na Milosc tylko dla dwoch glownych bohaterek czyli Payton i Brooke... one sa swietne, super wygladaja, super sie zachowuja jak sa przyjaciolkami, a jak raz sie poklocily i zaczely sie bic to jedo wielkie ach.... (poprostu spelnienie meskich marzen, tylko gdzie w tym czasie byl kisiel????) xD A co do meskiej obsady to najbardzie podoba mi sie postac Dana ojca Nathana i Lucasa... wraz ze swoja zona w 3 sezonie wymiataja, prowadzac ze soba to "zimna wojne" xDDDDD ;P
Pogoda na miłość ? niesłyszałem ale jak będą fajne laski to Napewno bede oglądał :D
..aa wracając do wcześniejszych wypowiedzi to Mateusz.Pb ten tekst jest The Best.Kurde jak go usłyszałem i w połączeniu z tą sceną to nie mogłem sie podnieść z ziemi przez 2 min.(a domownicy myśleli że oglądam jakiś maraton uśmiechu czy coś xD).Seth i jego teksty są najlepsze, beka jak Nic ! Ale jak ktoś wcześniej wspomniał Seth bez Ryana nie mógłby istnieć i na odwrót.To sie potwierdzi na końcu I serii ..ale nie wyprzedzajmy Faktów ;)
Pzdr.
No dziewczyny z Pogody są łade i wydają się byc dobrymi aktorkami:P:D.
Moim zdaniem The O.C. nie mogło by istniec bez Adama, Bena i Rachel. Mischa czyli Marissa nigdy mi się nie podobała. Przez te jej głupie problemy. Kurde zamiast się cieszyć, że ma przyjaciółke, której może się zwieżyć to idzie pić i prawie się zabija. To było dla mnie głupie:/ Niektórzy wiele by dali, żeby mieć takich przyjaciół, a ona prawie się zabiła.
Ale taki miała scenariusz xD ogolnie to gra najlepiej w 1 sezonie =] z sezonu na sezon coraz gorzej, pewnie miała już dosyć tych problemów Marissy
no, zgadzam się co do tych problemów, właśnie Marissa mnie w tym serialu najbardziej denerwowała, choc nie zawsze ale jakoś tak....no wiecie:P
a co do " pogody na miłośc", to spróbuje obejrzec, wprawdzie oglądałam dawno pare odcinków, ogólnie to serial obleci, ale oczywiście jak każdy z nas wie-on nie pobije " życia na fali"
:)
No wiem, że taki miała scenariusz, ale właśnie z sezonu na sezon grała gorzej:/. Widziałam ja kiedys w jednym filmie. Tak przypadkiem go obejrzałam. Bo znalazłam go latajac po kanałach:P:D. I tam zagrała nawet nawet.
Wiadomo, że "Pogoda..." nie pobije naszego ukochanego serialiku:P:D. Ale życze wam miłego oglądania "Pogody na miłość".
ja oglądam kilka seriali Amerykański m.i.n : One Tree Hill,Desperate Housewives,Smallville,Prison Break,Heroes,Grey's Anatomy,Monk'a Noi Oczywiście The.O.C i chodzlubie wszystkie,to uważam że O.C jest równi świetny co OTH,Tylko że OTH ma lepszą obsade...
ja oglądam kilka seriali Amerykański m.i.n : One Tree Hill,Desperate Housewives,Smallville,Prison Break,Heroes,Grey's Anatomy,siostrzyczki,Monk'a Noi Oczywiście The.O.C i chodzlubie wszystkie,to uważam że O.C jest równi świetny co OTH,Tylko że OTH ma lepszą obsade...
"Pogoda na miłość" ??? No jak będzie na TVN to zobacze co to jest , ale Mery ma rację Ben w roli Ryana jest najlepszy i dobrze że to on dostał tą rolę. No i oczywiście O.C jest najlepsze i nic go nieprzebije..
Hehe:P wiadomo, że nic nie przebije The O.C. A sądy na forum Weroniki Mars są zbedne:/ Widziałam sąde, który serial jest lepszy, oczywiscie wiadomo, że na tamte forum mało ludzi wchodzi, którzy lubia The O.C., tam wchodza fani WM, a więc taka sąda nie ma sensu.
Ja wogole ogladalem mnostwo tych seriali amerykanskich ale i tak najbardziej podoba mi sie The O.C. potem stawiam smallville i potem heroes... to sa moi faworyci chociaz nie wiem dlaczego z tych miejsc zniknal Lost... no ale tak jakos wyszlo.... xDDD
może dlatego zniknął, bo teraz zrobiło się o nim cicho:) Noi ja też mousze powiedziec, że oglądałam wiele amerykańskich seriali i wiele przypadło i do gustu ,m.in. The OC :D, Gotowe na wszystko, LOSt, PB, Detektyw Monk:P, Smallville a Herosów nawet nie oglądam bo boje się, że mnie wciągnie i znowu mama będzie mi do ucha krzyczec, że oglądam jakiś horrory :P
może dlatego zniknął, bo teraz zrobiło się o nim cicho:) Noi ja też mousze powiedziec, że oglądałam wiele amerykańskich seriali i wiele przypadło i do gustu ,m.in. The OC :D, Gotowe na wszystko,Weronika Mars, LOSt, PB, Detektyw Monk:P, Smallville a Herosów nawet nie oglądam bo boje się, że mnie wciągnie i znowu mama będzie mi do ucha krzyczec, że oglądam jakiś horrory :P
no Boże i znowu 2 razy, ale w drugim poście jeszcze mam Weronike, bo zapomniałam jej zapisac w 1 :P
Ja tez oglądam duzo amerykanskich seriali: The O.C., Detektyw Monk, Dowody zbrodni, Gotowe na wszystko, Bez śladu, Weronike Mars, Chirurdzy, Skazany na śmierć. Ale i tak najmiej lubie WM. A PB i The O.C. to wręcz uwielbiam.
Ja z tych amerykańskich seriali najbardziej lubię O.C , Heroes , Prison Break , Smallville i LOST ....
Skoro juz tak je wszystkie wymieniacie to i ja tez se powymieniam... ;P Detektyw Monk, Bez śladu, Gotowe na wszystko, Krok od domu, Veronica Mars, Tajemnice Smallville, Dowody zbrodni, Przyjaciele, Inwazja, Dwoch i pol, HEROES, LOST, Prison break, Battlestar galactica, THE O.C., Chirurdzy, How i met your mother, Joey, Bones, Pogoda na milosc, Gilmore Girl's(kochane klopoty), no i oczywiscie jak mojaj mama ogladala to i ja-Magda M. ;P, to chyba wszytsko ale jak cos mi sie przypomni to bede dopisywal xDDDD ;)
O jeszcze zapomnialem napisac o Roswell:w kregu tajemnic, Asy z klasy, Boston Public... narazie tylko tyle se przypomnialem... xP
a mam jeszcze do was takie pytanie: czy ktoś oglądał Joan z Arcadii, bo oglądałam kiedyś i jak dla mnie był warty uwagi.
No ja tez oglądam Tajemnice Smallville, Magde M., czasmi oglądam M jak miłość, ale jak to oglądam to tak się z tego śmieje, że jest to za bardzo przesłodzony serial. A Joan z Arcadii oglądałam czasmi, tez uważam, że jets godny uwagi.
Przypomniało mi się Krok od domu też ogladam. Właśnie widziałam reklame na tvn, że ma byc od 2 lipca o 20.55 fajnie:P:D.
A właśnie teraz ściagam Shreka 3, mam nadzieję, że ściągnie mi się dobry, a nie jakis głupi film:/. A czy ktoś z was widziała juz Shreka 3? Moja siostra była w Białym na nim i powiedziała, że fajny.
Ja na niego sie wybieram do kina a sciagac nie chce mi sie bo zawsze sa jakies lewe filmy... A co do Krok od domu to slyszalem, dzis natomiast tvn zaczyna takze emitowac 4 sezon Tajemnic Smallvill o 23, slaba pora ale sa wkacje wiec ogladac bede... ;P
Sama z checią poszłabym na Shreka 3 do kina. Tylko o to chodzi, że u mnie w mieście zamkneli kino, poniewaz nikt do niego nie przychodził i nie mieli zarobków. Zreszta teraz wydaj mi sie, że je wyburza, bo budują drogę, która ma jakos przebiegac obok kina, a więc nie wiem jak to będzie. Ale jakos sobie poradze z tym filmem:P:D.
Ja ściągałam shreka 3 2 razy i zamist tego filmu ściągnęły mi się jakiś szmiry, więc ostrzegam :)
No tez ściągałam go 2 razy i też ściągneły mi się jakieś inne film. Hmmm... no trudno troche poczekam i znowu zobacze:P:D.
U mnie byly dwa kina... jedno zamnkneli a drugie nadal dziala ale puszczaja tylko jakies naprawde juz dobre filmy takie jakies mniejsze filmiki to olewaja... puszczaja same hity na ktore choc jedna osoba przyjdzie... pozatym buduja multikino u mnie wiec to co teraz jest to tylko tak przejsciowo jest dopóki multikina nie postawia... xD
No ja też oglądałem wczoraj Smallville i fajnie że w końcu wrócił do TVN-u , bo już zaczynałem tracić nadzieję. Kurcze też bym sobie poszedł do kina na Shreka ale mi sie niechce narazie, a z sieci to niema co ściągać , bo trafić na dobrą wersję albo wogule na Shreka 3 graniczy wręcz z cudem....
Swietna bylo Smallville.... no nie????? szczegolnie mi sie podobal moment jak Lois Lane go spotkala i dala mu ten CZERWONY koc... potem w szpitalu ona mial go tak na ramiona zarzucony i caly czas do kamery stal tylem i sie zdawalo tak jakby juz mial na sobie te cale rajtuzy i ogolny stroj superman'a i ten czerwony koc idealnie imitowala peleryne... xD
Albo jak ona powiedziała a jeśli niedam ci przejść?? On ją tak złapał i przestawił w bok. No jak ona go spotkała to też było dobre , on tak wstał i był cały goły a ona tak do siebie powiedziała " Patrz mu w twarz".. Super ten pierwszy odcinek!
a ja oglądałam Gotowe na wszystko =] wole to bo tamtego tak szczerze to nigdy nie gladałam xD no bo nie przepadam za fantasyka ;P
a kino to u nas jest jedno, po przebudowie, ale to tylko taka jedna, średnia sala..
kurcze wszyscy tak tu pisza o amerykańskich serialach, a ja dla odmiany napisze że uwielbiam oglądać 'robinsonów' =] i 'wyścig' też mi sie podoba =] nawet chciałabym tam wziąść udzial xD co wy na to :D
A to w niedziele są "Tajemnice..."?? Ja myslałam, że w tygodniu i tez oglądałam "Gotowe...". No cóż trudno się mówi hehe:P:D.
To byl jeden odcinek narazie. Pierwszy odciek 4 sezonu, jak kcesz to z Damiano mozemy ci go strescic. Choc naprawde warto bylo by go zobaczyc na wlasne oczy. Wyrazam taka chec by ci go opowiedziec bo chce by wiecej osob dostrzegolo te serial bo on naprawde jest dobry... ;P xD
No mozecie opowiedzieć. Wiesz ja zawsze ogladałam, ale myslałam, że to będzie jak w poprzednie wakacje. Bo z tego co pamietam to rok temu serial był we wtorki. Więc sie zdziwiłam, że teraz jest w niedziele. Ale nastepnym razem nie przegapie:P:D.
Ah jak ja uwielbiam streszczać seriale... xD wiec... far far away... in far galaxy... ;P
WSZYSTKO DZIEJE SIE 3 MIESIĄCE PÓŹNIEJ
Na początku poznajemy Lois Lane, która okazuje sie być kuzynka Cloe Sullivan. Przyjechała ona do Smallvill by dowiedzieć sie z jakich powodów Cloe umarła (została zamordowana). Jej pierwszym planem jest rozmowa z Clarkiem Kentem. Jedzie przez pola podczas burzy, piorun trafia obok jej samochodu, ten wjeżdża w pole kukurydzy, tam w jednym miejscu łącza sie 3 pioruny a na miejscu znajduje ZUPEŁNIE nagiego Clarka. Choć ona nie wie ze to on. Odwozi go do szpitala. On ma zanik pamięci, nic nie pamięta, i zachowuje sie jakby nic nie kumał. Tam spotyka Marthe, która siedzi przy mężu. Johnnatan do tej pory nie odzyskał przytomności i lekarze chcą go odłączyć od przyżądów ale Martha sie nie zgadza. Clark mówi coś tam jej "szukam znaku" ona mówi ze pokaże mu. Uciekła z nim do domu i tam próbowała by odzyskał pamięć.
Potem pokazują Lex'a który jest tam gdzieś na wykopaliskach. Znajduje figurkę jakiegoś bożka egipskiego a na tyle było wypisane coś tym jeżykiem z kryptonu. Lex zaczyna mieć jakieś dziwne objawy jak jedzie na samolot. Tam sie okazuje ze został czymś otruty i jak nie będzie miał wymienianej krwi co jakiś czas to umrze.(otruty w tej 3 miesięcznej przerwie). Samolot wpada w turbulencje, figurka upada i sie rozbija a ze środka wypada tajemniczy kamień który zaczyna piszczeć. Clark na farmie słyszy ten pisk i nagle sie wyraz twarzy jego zmienia i zaczyna mówić "czas wypełnić moje przeznaczenie", Martha krzyczy "Clark nie idź" a on na to "Clarka już tu nie ma, jestem Cal-el" i ODLECIAŁ... odleciał a to było świetne. Poleciał do samolotu Lex'a zabrał kamień i uciekł do jaskiń tam wszedł do jakiegoś pomieszczenia i włożył ten kamień w jakieś takie dziwne wyżłobienie... Lois probuje porozmawaić z Kentami ale w końcu zamiast z nimi rozmawia z Lionelem Luthorem, który siedzi w wiezieniu.
Potem Francja, Lana, jej chłopak. Ona ma jakaś prace do narysowania idzie do kościoła by ja przerysować i nagle z tej figury dziwne światło. Lana budzi sie w swoim pokoju a na plecach ma dziwny tatuaż, ten znak znajdował sie tez na tarczy tej płaskorzeźby którą miała przerysować.
Martha zadzwoniła do tego kolesia (ten taki co grał kiedyś supermana i miał kontuzje i na wózku jedził i teraz miał jakaś rólkę w smallville) zamiast niego przyjechała jakaś panna. Ona dala jej czarny kryptonit. Martha poszla z nim do jaskini tam spotkała Cralka dała mu go a on zaczął sie jakoś tak rozdwajać... nogi miał jedne a dwa tułowia... Jednym byl Cal-el a drugim Clark i wiadomo ze Clark wygrał. W momencie jak wrócił prawdziwy Clark to Johnnatan obudził się w szpitalu ze śpiączki. No i ona potem porozmawiał z Lois i powiedział ze pomoże jej ze śmiercią Cloe... byli na cmentarzu i prześwietlił grob i okazało sie ze jest pusty....
Sorry ze tak dużo ale nie chciałem niczego pominąć a jak coś pominąłem to niech Damiano napisze.... xD
Ja wyjeżdżam i przez pewien czas nie będę nic pisał... Mam nadzieje ze jak wrócę to będę miał co czytać ale zarazem sie tego boje... W pewnym sensie to ciekaw jestem jak wy sobie beze mnie poradzicie... xD <hahahaha>
Ja tam sie nie przejmuje bo jakis kontakt zawsze jest [wiesz xD] chociaz troche forum moze stracic, bo bedzie mniej stron ale to sie nadrobi w pózniejszym czasie =] moze kiedys nawet przejdziemy z tym tematem do historii FW =] dobra mykam na 'Bez śladu' a pozniej [szkoda ze powtórki] K.Wojewodzkiego :D pzdr.
Dzięki wilekie za streszczenie:*:P:D. No szkoda, że wyjeżdzasz, ale jakos sobie poradzimy hehe:D. No, a ja zaraz lece na Kube, ale na pewno sie spóźnie, wiedząc, że to powtórki zawsze się spóźniam:P:D.