http://www.tvn.pl/kontakt.html Tutaj podalem adres linka gdzie mozna napisac maila lub cos w ten styl do TVN'u!!!! wszyscy fani łączcie się i sprawmy by nasza ulubiona stacja puscila nasz serial o normalniej porze moze tak o 15.00 albo o 16.00 albo nawet o 22.00 bo dla niego warto wieczorem posiedziec troche dluzej ;D ;P
heJJ, późno macie bierzmowanie ja miałam 2 maja:) ale że mateusz za 2 lata??? przecież Ty już masz 16...., w każdym razie dlaczego tak późno???
Co do O.C. to z siorą przed chwilą obejrzałysmy 3 odcinek 4 sezonu, jak narazie jest super:)
Noo właśnie strasznie późno te wasze bierzmowanie, ja miałam rok temu, czyli w 2 klasie gimnazjum i to w środku maja, jakos 24 cos takiego. Ale i tak nie było to najgorsze. Najgorsze było to, że ksiądz wyznaczył mnie do czytania:/ Ale to już za mną, a więc sie ciesze i współczuje wam, że macie tak późno.
Ja tez jeszcze nie oglądałam 4 sezonu, jak wytrwam to obejrze dopiero w tv, a jak nie to ściągne:P:D
A jakie imiona mieliście? :> bo ja nawet nie wiem jakie zabrac, chociaz mam juz jedno ;) w środe mam spotkanie z księdzem i musze sie nauczyc jakis modlitw i cos o tym imieniu, masakra O.o
A ja wam powiem że olałem bierzmowanie, bo mi się do kościoła chodzić niechciało (choć na początku) kilka razy byłem to potem olałem tą sprawe jak większość osób z klasy. Od nas bierzmowanie rok temu dostało dokładnie pięc osób na 28 w klasie, niezły wynik co???? A do 4 sezonu to ja niewiem co robić , ściągać czy nie ?? Bo jak niebędzie napisów to lipka troche... Muszę się nad tym zastanowić , ale to dopiero w wakacje ( jeśli oczywiście zdam) ,.... Ech ta zasrana szkoła i jeszcze bardziej posrani nauczyciele niech ten zły sen już się skończy i to jak najszybciej!!!!!!!
Ja wziełam imie Agnieszka. To ja nie wiem co wy za animatora i księdza macie Damiano hehe. U nas moja koleżanka to sobie byla z 7 raz na cały rok i tak ją przepuścili bo miała szczęście, że nasza grupa wylosowała ks. Adamka to był typo hehe tylko szkoda, że go przenieśli i zostawili tego posranego Dżeja, ale on to pewnie już czeka na posadke proboszcza hehe:P:D
Nasza grupa tez ma niezlego księdza =] nie ma takiego drugiego xD dla mnie takie bierzmowanie jest bez sensu, musisz co niedziele chodzic do kościoła, zbierać podpisy, do spowiedzi co miesiac O.o nie trzeba tego wszystkiego robic, wystarczy po jakims czasie isc do ksiedza, powiedziec ze chce sie przyjac sakrament bierzmowania, trzeba miec akt chrztu gdzie sie miało, ksiądz zapyta sie kilka modlitw, zaliczasz 3-4 niedziele i podchodzisz do bierzmowania =] Damiano tak samo zastanawiam sie nad 1 seria, nie wiem skad napisy ;/ naszczescie 1 i 2 serie mozna kupic, gorzej z 4.. sa nawet z lektorem..
heYY, ja pamiętam ,ze wzięłam imie Justyna:)
I zgadzam sie z tymi napisami to do dupu< nie ma do wszystkich odcinków i jak oglądam to coś rozumiem ale i tak gówno z tego, więc skoro już gadamy o napisach to ....Paulli mogłabyś mi przesłac nnapisy do odcinka 8 ? :) wiesz jak Cie lubi:) i dosłownie jak tylko dostane w swoje ręce tych od napisy.org to chyba zabije za to że zamknęli strone...
Sorry ale to trzeba zrobic napad na policje a nie na tych od napisy.org Co ich wina ze dali sie zlpac i nic poradzic nie moga? A co do tego ze mam bierzmowanie w 2 klasie licemu to przez moja parafie. Oni powiedzieli ze w 3 klasnie gim nie jestesmy na tyle dorosli i ze mamy za duzo nauki do egzaminu na glowie (jakby ktokolwiek sie uczyl). Moja cala klasa miala bierzmowanie juz w marcu a ja ze do innej parafi chodze to nie moglem miec. Gdy poszedlem do proboszcza sie zapytac czy moge w innej parafi brac bierzmowanie to on na to "badz cierpliwy i poczekaj" Nom ale coz.... tak bywa...
Ja mam caly pierwszy sezon a napisy da sie znalezc choc do nie wszystkich odcinkow.... chamstwo.......
No właśnie z tymi napisami to chamsko zrobili. Ja to nie wiem policja zamiast szukać pedofilów w sieci to się przyczepia do napisów do filmów. Sory, ale nie każdego stać, żeby kupywac sobie cały czas orginalne filmy czy seriale na DVD, a do kina co z tego, że pójdziesz i wydasz tylko ok. 10 zł, ale film obejrzysz tylko raz, a jak ściągniesz to mozesz wiele razy oglądać:P:D
Taki mamy kozacki kraj w którym już nic niemożna , bo się jakieś prawa łamie których chyba tylko ludzie z rządu przestrzegają.... Oni po prostu przeginają i tyle... "piractwo w sieci" no ludzie śmiech na sali.... Ej a zdarzyło wam się spotkać osobę (w szkole, na podwórku czy gdziekolwiek indziej) która niejest z wami spokrewniona a ma takie samo nazwisko jak wy???? Ja właśnie niedawno się dowiedziałem że taki lamus odemnie ze szkoły ma takie samo nazwisko jak ja... Ale pech co??
No dokładnie z tymi napisami to już przeginają, ale cóż taki mamy kraj gdzie wszystkiego się broni a piractwo w sieci będzie zakazane -- śmiech na sali.. Ej zdarzyło wam się spotkać osobę ( w szkole, na podwórku, czy gdziekolwiek indziej) która nie jest z wami spokrewniona a ma takie same nazwisko??? Ja całkiem niedawno dowiedziałem się że taki lamus odemnie ze szkoły ma takie same nazwisko jak ja... Zbieg okoliczności co??
Dobra sorki ale byłem pewien że to pierwsze mi sie nie wysłało!!!! Ale mam zasrany komputer , po prostu go nienawidze!!!
No ja własnie zamierzam ściągnąć wszystki sezony Życia na fali, ale nie wiem skąd wezme napisy:/
A co do kompa to właśnie jak czytałam to co napisałeś Damiano to zawiesił mi się dwa razy, kur... mam już serdecznie go dosyć:/
Ja zaraz wyrzuce go przez okno ale to przez to ze mam zly humoer a na dodatek mnie wnerwia... Bedzie tak pieknie spadal z 4 pietra, napierw monitor, potem klawiatura, a na koncu rzuce w niego myszka... ;/
Wczoraj obejrzalem pierwszy odcinek 4 sezonu, masakra i zalamnka, nie jestem na tyle zdrowy narazie emocjonalnie by to ogladac. Wogole jak zobaczylem co Seth i Summer robia to wogole mnie tak wkurzylo (ale rozumiem ze zachowanie Summer spowodowala smierc Marissy). A Julie to przez nia sie prawie rozryczec mozna, jedyna ktora naprawde przezywa smierc Marissy... A Ryan to tyulko wkurza na poczatku i jest taka mala przeszkoda, ale licze ze sie zmieni.... A Kaithlin to wogole dno, w 3 sezonie byla lepsza bo przynajmniej nie prowadzala sie z tymi kolesiami.... bracmi czy kims tam Luke.....
AAA i Pauli mam prosbe, podrzuc mi na maila napisy do 4 seozonu od 1 do 8 odcinka.... a i mozesz dac tez do 1 sezonu wszystkie.... xD
Eee ja to już w ogóle mam kłopoty z moim kompem:/ Nawet ściągac nie moge, bo zaraz się zacina i wyłańcz się ściąganie.:/ I właśnie się zastanawiam jak będe ściągać Życie na fali, chociaż do tego czasu to może zrobie formata, bo na razie to mi się nie chce:P:D hehe
Kurde no wiecie co się stało jakis sukces, znalazłam napisy do 23 odcinków 1 sezonu "Życia na fali", jeju wczoraj wcale nie mogłam znaleść, a dzisiaj są, aż 23 jak jeszcze troche sie postaram to może znajde do wszystkich:P:D
A mateusz oglądałeś 1 odcinek 4 sezonu z polskimi napisami?? Ja szukałem i czasem tak jak u mery są a czasem niema nic!!
Eee ja to na razie ściągam 1 sezon. 4 sezon zdąże ściągnąć i obejrzec pewnie z 10 razy zanim puszczą go na TVN hehe:P:D
Mateusz juz wiele razy pisałam jak bedzie w 4 seroznie, wiec nie masz co panikowac :] a Ryan bedzie najlepszy za kilka odcinków i te wyobrazenia Taylor z gąbką :D zaczełam sciągac 1 sezon, ale tez nie mam napisu ;/ jak narazie to tylko mam 1 odc. i to z dubbingiem chyba hiszpanskim O.o bo czekam az napisy sie sciagna xD
P.S. zapraszam na www.the-oc-4.blog.onet.pl ;)
To ściągni bearshare, ja mam na juz 23 odcinki do 1 sezonu, ale oczywiście na razie ściągnełam napisy do 1 odcinka, bo jeszcze nawet 1 odcinek mi się nie ściągnął:/
A ten blog to twój??:P:D
Ale bearshere to taki kosz na wirusy przez niego sciaga sie tylko wirusy. Wiem ze pisalas co bedzie ale ja i tak bede przezywal wszystko na nowo.... i za kazdym raze inaczej. Do damiano: tak z napisami ogladalem ale chujnia bo sa tak zwalone ze szok np. Taylor mowi po francusku cos do Summer a tlymaczenie jest takie: "[cos po francusku]" i wlasnie jak Pauli masz napisy do odcinka 01-08x04 to przyslij mi na maila xD....
tak it's my blog :D mam jeszcze www.prisoon-break.blog.onet.pl ;) tez serdecznie zapraszam :D Mateusz nie ma tak dobrze :D ja chce wzamian teksty do 1 serii ;))
Wiem, że bardzo dużo wirusów ściąga i dlatego tak komp mi się wali:/ Ale ja tam na to nie patrze, jak dla ulubionego serialiku to wiesz moge wiele zrobić, nawet format hehe:P:D
heh... dziś były wyniki egzaaminu:) ile macie??? Ja mam 84, sama w to nie wierze, to jakiś cud chyba:) z humana mam 48 a z matematycznego gorzej...36 :)
Ale napewno chcecie wiedziec ile mam..... ja was chce tylko uchronic przed zawalem serca.... Dobra Pauli ale moje napisy doi 1 serii sa troche zwalone, ale wysle ci...
Co do bearshera to sciagnij se emule i na emulaku mozna z lektorem sciagac te serie ktore poszly w tvn... ale troche zdupczone sa....
Sorry przypomnialo mi sie Pauli ze ja tez poszukuje napisow do 1 sezonu... ale jak znajde to wysle odrazu do ciebie...
Mam bershare od jakiegos roku i emule od kilku lat :D i nie ma nic ciekawego o pierwszej serii the O.C. oczywiscie cos tam jest ale napisów kompletnie mało.
Ja tam mam emulika i jakoś się tak dziwnie do niego przyzwyczaiłem mimo iż czasami jest wolny jak cholera. Ej ludzie przykra wiadomośc :
Uuu to kiepskoo, a ty jesteś w 3 gim?? My to dzisiaj normalnie brawa biliśmy dla mojego kolegi bo po raz pierwszy w gimnazjum nie będzie miał poprawki:P:D A co na to twoi rodzice?? Bedziesz miał przewalone??
Jestem w liceum.. Wiesz Mery mama wie no i powiedziała że mi jakieś zajęcia skombinuje prawdopodobnie. Ojciec wie ale on to mnie potrafi tylko dobijać i dosyć często się z nim kłóce...
no to moja siora ma tak samo ale z mamą, istna wojna, czasem wytrzymac nie można i wstyd mi przyznac ale to Iwona ma zazwyczaj racje:)
Noo to bardzo dobrze Damiano. Wiesz czasami tak jest i to nawet nie z winy ucznia tylko nauczyciela, może źle tłumaczyć lub jak się wkurzy raz, a porządnie na ciebie to już nie masz z nim szans. Moja siostra miała taką sytuacje i jej koleżanka, ledwo je z matmy przepuścił, ale za to, że ich nie lubi troche mu podpadły:/, a ja właśnie wybieram się do tej szkoły, mam nadzieję, że nie trafie na tego sorka:P:D Jeszcze gorzej moja sis miała bo to był jej wychowawca:/ Ale za to ja mam bardzo fajna panią z matmy, wszytskich traktuje na równi:P no i oczywiście jest bardzo dobrą matematyczką. U niej wszyscy chodzimy do tablicy, ale ona nie jest taka jak moja nauczycielka z polaka z podstawówki tamta to cały czas się darła jak czegoś nie rozumiałeś, a ta każdy może podchodzić do tablicy i nierozumieć ona wytłumaczy jeszcze raz na spokojnie jemu i całej klasie. I właśnie to mi się w niej podoba:P:D
Super matematyczka... my mamy taka sama do tej pory jeszcze siedzi i nieukow poprawia, ale po to by zdali jak najszybciej. Widze ze duzo osob z 3 gm tu pisze wiec niech podadza punkty z egzaminu. Pauli licze ze ty powalilas w szkole wszystkich swoim wynikiem (w tym pozytywnym sensie) xD
U nas sa wyniki ale nie chca podac, juz od wczoraj.. ;] musisz z rodzicem przyjsc i cos ma podpisac ;| poprostu śmiac sie chce ;] w innym gimn. w naszym miescie juz sa i dowiedzieli sie bez zadnych problemów.. nasza szkoła niedosyc ze głupia to glupi nauczyciele ;] i tyle powiem na ten temat
Ja tez sie czesto kłoce z ojcem bo mam podobny charakter do niego.. a z mama to sie dobrze dogadujemy ;) czesto z nia gadam na przerózne tamaty chociaz czasami sa spięcia ale i tak ja zawsze przepraszam nawet jak mam racje... musze to zmienić :D
tak wogole to nieznosze takich nauczycieli ktorzy kogos nie lubia i zle go oceniaja ;/ lub kogos wywyższaja, najlepiej na równi i nie przykłowaja zbytniej uwagi do danego ucznia, najbardziej mnie wkurza moja zastepcza wychowawczyni, chce wiedziec wszsytko o jakims uczniu nawet prywatne sprawy ;| i o rodzicach O.o ;/ lepiej sie nie wdawac w dalsze konwersacje z nia..
Lepiej się nie chwalić hehe 57 z polaka 33, a z matmy 24, chociaż wydaje mi się, że powinnam mieć więcej z matmy:P:D
A co do rodziców to mało kiedy się z nimi kłóce, ale i tak jak coś to zaraz godze się z mamą.:P:D
Lepiej się nie chwalić hehe 57 z polaka 33, a z matmy 24, chociaż wydaje mi się, że powinnam mieć więcej z matmy:P:D
A co do rodziców to mało kiedy się z nimi kłóce, ale i tak jak coś to zaraz godze się z mamą.:P:D
Czyli Mery , Paulli i Mateusz kończycie w tym roku gimnazjum??? No cóż wracając do tej matematyki to babka mnie i jeszcze parę osób na koniec roku oceniła tak "przykro mi ale braki z gimnazjum musicie nadrobić w wakacje aby jakoś zdać tą poprawke..." Głupia czy jak??? Skoro już wcześniej wiedziała że mamy braki z gimnazjum to niemusiała nas tak surowo oceniać a tłumaczyć niektórych lekcji niezamierzała bo była pewna że pamiętamy to z gimnazjum... No sorry z takim podejściem do ucznia który ma zaległości z gim. trudno o jakąś lepszą ocene na koniec roku.... To że ona to umie nieznaczy że wszyscy to będą perfekcyjnie robić i rozumieć..
No kończymy nareszcie:P:D Już mam dosć chodzenia do tej budy. teraz szkołę będe miała ok. 5 min. od domu, a do gimnazjum to muszę chodzic 3 km w jedną stronę. Ja bardzo lubię chodzić na długie spacery lub cos takiego, moge pare razy dziennie chodzic w stranę szkoły, ale nie do szkoły. Strasznie wkurza mnie ta szkoła i moja wycha, teraz to wszyscy po niej jadą ile się da i bardzo dobrze bo to wredna i głupia suka:P:D
A jak ktos chce napisy do 1 sezonu to niech poda e-mail bo ja mam do 23 odcinków, jak znajde do roszty to wam napisze:P:D
mateusz.pb@wp.pl xD
Wiem ze jestem kujon i wogole takie inne (wiec juz ego pisac nie musicie) ale dostalem 94 pkt. A i takim kujonem nie jestem ja poprostu jestem zdolny.... Moje gim ma wyjechanych nauczycieli, juz raz wspominalem o chemiczce ktora takimi zartami sypie ze szok.... a matematyczka jest cool... publicznie mi gratulowala 50 pkt. z matematycznej czesci ..... xD xD xD
Wysłałam Ci już Mateusz. Wysłałam Ci z meila siostry, bo ja mam na onecie, a tam tak poczta chamsko chodzi, że szkoda gadać:/
Mój kolega z klasy ma 49pkt z matematyki, a z całości 92. On się wcale nie uczy, on po prostu ma taką głowę. Ostatnio tak sobie pomyślałam, że on to po prostu jak Scofild(nie wiem jak się pisze, bo nie ucze się anglika:/) taki dobry jest z matematyki i chemi.
To tak samo jak ja.... Mozna powiedziec ze taki Scofield... w szkole wlasnie mowili ze cala klasa pojdziemy cos zrobimy kogos okradniemy ukryjemy kase a potem ja ich z wiezienia wyciagne....... xD
No są takie osoby które niemuszą się uczyć bo im to wszystko w głowie zostaje bez powtarzania, geniusze i tyle.. Chciałbym mieć taki dar a tak to się musze teraz męczyć niepotrzebnie...
Eee nie przejmuj się Damiano, ja też nie mam takiego daru i też musze się uczyć. Ale powiem Ci jedno ja tam nie musze mieć takiego daru, ciesz się z tego co masz, a przynajmniej się staraj, ja tak robie, staram się cieszyć i ostatnio jakos dobrze mi to wychodzi:P:D
Ja jak sie nie ucze to mam najczesciej 4 ;) chociaz zdarza sie ze mam nawet 5 z matmy ;] teraz pisze z kompa kuzynek bo mam u siebie wira ze nawet nie moge wejsc do siebie do windowsa O.o wiec zadko bede pisac, jedynie jak u kogos bede =] pzdr.
Ooo to cienko. Też miałam coś podobnego. Ten wirus co ja miałam zjadał mi dane i dlatego nie mogłam wejść nawet na kompa:/ Ale to było dawno na szczęście:P:D
To kurde zalamka.... odeszla jedyna dusza towarzystwa... nomi zostala nas Fantastyczna Trojka ale ia tak jakos duzo osob z ten Fantastycznej Grupy tu juz nie wpada.... nom ja, damiano, pauli... ale coraz rzadziej jestesmy.... ;(