PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=112367}

Życie na fali

The O.C.
2003 - 2007
7,6 37 tys. ocen
7,6 10 1 37272
6,0 3 krytyków
Życie na fali
powrót do forum serialu Życie na fali

http://www.tvn.pl/kontakt.html Tutaj podalem adres linka gdzie mozna napisac maila lub cos w ten styl do TVN'u!!!! wszyscy fani łączcie się i sprawmy by nasza ulubiona stacja puscila nasz serial o normalniej porze moze tak o 15.00 albo o 16.00 albo nawet o 22.00 bo dla niego warto wieczorem posiedziec troche dluzej ;D ;P

ocenił(a) serial na 10

Boże, zamiast ja wkurzac TVN to oni wkurzają jeszcze barzdeij mnie ( nie wiedziałam nawet że to jet możliwe:P) cały czas jako odpowiedzi przsyłają mo to:
"Obecnie zakończyliśmy emisje serialu "Życie na fali".
Trudno przewidzieć kiedy serial powróci na naszą antenę.
Będziemy informować Państwa w zapowiedziach programowych.

Pozdrawiam
Dział kontaktów z widzami"

No normalnie już ich nie stac na więcej....!

użytkownik usunięty
Ivona

Bu hahaha kocham ten tvn..... jacyz oni sa (hmmmm....) orginalni w swoich odpowiedziach... ;D

ocenił(a) serial na 10

Pewnie jak tylko przeczytaja takiego meila to kopiują z Worda odpowiedź, którą napisali już jak ludzie pisali w sprawie 3 seri:D Można im powysyłać meile o 4 sezon, ale wiecie co trzeba dopisać: "Prosimy tylko, żeby nie znalazła się taka odpowiedź:(i tu wkeljamy odpowiedź, którą uzyskała Ivona:P)".

użytkownik usunięty
mery_m1

Mery dobrze myslisz .... a probowalas juz????

ocenił(a) serial na 10

Jeszcze nie, ponieważ nie mam na razie do tego głowy:(. W ogóle od wczoraj nie mam do niczego głowy. Ale postaram się to zrobić dzisiaj lub jutro.

ocenił(a) serial na 10

Już napisałam jednego, później postaram się napisać więcej.

ocenił(a) serial na 10
mery_m1

wysłałam takiego maila o jakim mówiła mery m - niezły pomysł:D
Ciekawe co mi przyślą, hehehe

ocenił(a) serial na 10
Ivona

sorry * mery m1 :P

.
.........................
...

ocenił(a) serial na 10
Ivona

Eeee nic się nie stało, te m1 to poprostu tak w meilu mam bo nie moglam samego mery i tak jakoś zostało:P:D Zobaczymy na razie to nic mi nie odpisali, może na razie ich zatkało i nie wiedzą co mają napisać:)

ocenił(a) serial na 10
mery_m1

no mi też nie odpisali a zawsze szybko przysyłali odp., He He He - fakt chyba ich zatkało :D

użytkownik usunięty
Ivona

nie przejmujcie sie 4 seria :D jak starszy mi kuppi nagrywarke to przegram wszystkim i przesle pocztą, ale czekam na cos w zamian xD ;)

użytkownik usunięty

Hmmmm....... cos w zamian????? buzi w policzek od kazdego wystarczy.... jednakowoz da sie co innego wymyslic ;P ;D xD

ocenił(a) serial na 10

Hehe przysłał mi TVN meila, ale o Magdzie M. jakąś głupote:P

ocenił(a) serial na 10
mery_m1

Fajnie, że chcesz przegrać dla nas:P:D Dziekujemy:* A masz jeszcze 1, 2 i 3 serie??

użytkownik usunięty
mery_m1

Mam 3 :D, bo 1 i 2 ogladałam w tv, ale szczerze to juz mało pamietam, moze sobie sciągne.. łee tylko buziak xD cos malo sie wysilacie :D

ocenił(a) serial na 10

A co byś wolała dostać?? Hehe:P:D...............

użytkownik usunięty
mery_m1

omg nie wiem o czym ty myślisz :D sama nie wiem :D lubie byc zaskakiwana ;P xD ale oczywiscie na dobre :]

ocenił(a) serial na 10
mery_m1

Ludzie!! Ale mnie tu długo nie było to jak teraz sprawy wyglądają??? O czym teraz gadamy?? Słyszałem że Paull ma nam 4 serię przegrać i wysłać ( dobry pomysł :D :D ) . A przy okazji ja e-maila wysłałem już chyba z tydzień temu i jeszcze TVN mi nieodpisał ( boże co za ludzie..) .... Czekajcie to może wymyślmy coś aby przekonać Paulii aby sie z nami niedroczyła albo niech powie co mamy jej dać lub zrobić w zamian za przesłanie nam O.C?? Pozdro !!!

użytkownik usunięty
DAMIANO_7

Złużcie sie i przeslijcie money na przegrywarke :D:D:D ;P

ocenił(a) serial na 10

Hahahahhaha !! Dobre. Ale ile to może być taka dobra przegrywarka to kosztuje ze 160 zł podzielić to na 4 osoby = = = to na łebka wychodzi 40 zł... Boże to za dużo na moją kieszeń!!!!

ocenił(a) serial na 10

Kasa na nagrywarke hmmm... ile każdy z was ma kasy? Ja to ostatnio cienko z nią stoje hehe:P:D

ocenił(a) serial na 10
mery_m1

heh..., mi to się ostatnio właśnie nagryarka zepsuła i też trzeba będzie kasy na nową, więc dla mnie też składke zróbcie ;P ;);D Hre He He
Paulli- 4 seria albo śmierc !! co wybierasz ???? :);P;D;)

użytkownik usunięty
Ivona

Ej no odrazu z linczem na nia wyskakujecie.... pogadajmy po pertraktujmy... moze bedzie sei dalo tak ze nic w zamian nie trzeba bedzie dawac ;P co??? hehehe ;D A co do kasy to u mnie tez cienko.... jakis zastrzyk mamony by sie przydal...
A tak btw to pamietacie Ane (Samarie Armstrong?)z OC to bedzie grala w nomwym serialu i to jakos taka glowna role podobno, serial sie nazywa "dirty sexy money". ;P
Nom to Paula pomysla co chcesz dostac w zamian.... xD

ocenił(a) serial na 10

a niewiesz kiedy ten serial pójdzie i na jakim kanale ????
Fajna jest Samaire , ładna i sympatyczna ( jestem hetero ):P tylko głupio wyglądała w tyhc przedłużonych włosach w THe OC

ocenił(a) serial na 10
Ivona

Ja też potrzebuje nagrywarki hehe:P:D Mam stara, ale ostatnio sie cos psuje no i nie nagrywa na DVD:/ Ale w tych przedłużonych włosach nie wygląda, aż tak źle chociaż w krótkich jest jej lepiej:P:D

użytkownik usunięty
mery_m1

Jednym slowem (nm moze troche wiecej) to z wygladu to ona byla moja ulubiona postacia... w tyhc dlugich wlosach jeszcze tak zle jej nie bylo chociaz okropnie widac bylo ze przedluzane no i do tego zmienila troche styl ubierania ale to da sie przezyc...
Kiedy wyjdzie to nie wiem a bedzie lecialo na ABC (czyli nie bedzie jednak produkcja FOX a szkoda troche) xD

ocenił(a) serial na 10

Moim zdaniem dobrze, ze zmieniła styl ubierania się, ponieważ tak jak kiedyś się ubierała to wyglądała jak 2 Seth, a to nie było za fajne, więc teraz jest lepiej:P:D

użytkownik usunięty

coś musicie wymyślić, nie ma tak dobrze :D a czy przyapdkiem Amstrong nie wystąpiła w teledysku Daniela Powtera ;>? bo chyba tak :] ogolnie fajny ma styl ;]

ocenił(a) serial na 10

Hmmm... no nie moge nic wymyślić co by można było Ci dać. Poprostu może coś z "Życiem na fali" związanego:P lub Veronicą

użytkownik usunięty
mery_m1

hmm.. ale co dokładnie.. z Veronika.. hmm.. :D

ocenił(a) serial na 10

Kupimy Ci koszulke lub poduszke lub kubek ze zdjęciem Veroniki:P:D hehehe nie no to jeszcze pomyśle i jak coś wymyśle mądrego to napisze. Ale na razie i tak za bardzo nie myśle bo ciesze się, że będzie na TVN7 powtórka 1 seri "Życia na fali"

ocenił(a) serial na 10
mery_m1

no super, że będzie I seria:0 nie oglądałam początkowych odcinków i poprostu super że puszczą:D
Kurcze no nieweim coo by Ci przesłac Paulli.......a może byś chciała żeby Ci przesłac jakieś piosenki, tylko mailem bo nagrywarka mi sie popsuła :) Ja już naprawde niewiem....a powiedz co byś chciała :)

ocenił(a) serial na 10
Ivona

He He no widze ze moja siora bojuje forum, jak ktoś mnie jeszzce nie zna to jestem siostrą Ivony( tą lepszą i wogóle, choc to ona ma chłopaka a ja nie , ale co z tego, głupi ma zawsze szczęście;P) no dobra jak ona to przeczyta to mnie zabije ale co tam.
To życie na fali nawet fajne było, też nie oglądałam o 14.00, a rano to tylko czasem, nie to co Ivona, Bosh myślałam że w TV wejdzie jak to oglądała......ok, to moja śmierc jest już pewna, no to kończe,,,,,

ocenił(a) serial na 10
Gabriela_2

Hehe ze mnie też siostry się śmieją, że tak namiętnie oglądam "Życie na fali", ale ja poprostu uwielbiam ten serial:P:D Zawsze rano oglądałam powtórki, niby troche się spóźniałam do szkoły, ale jak miałam na 8.00 to zawsze pierwszy był w-f a mamy taką spoko nauczycielke, że sama się spóźnia na lekcje:P:D

użytkownik usunięty
mery_m1

A ja nie mam rodzeństwa i jest cool :] chociaż nie.. chciałabym miec bliźniaczke :D Jeśli chodzi o piosenki to mam wszystkie które mi sie odobają a jak nie to ściągam, teraz największym problemem jest przegrywarka =]

użytkownik usunięty

O wlasnie tam kiedys mialem sie zapytac o siostre ivony dlaczego tu nie pisze czy co... ;D (zbieg okolicznosci??)
Kubek z podobizna kogos z serialu to nawet ciekawy pomysl - koszulka tez. A odrabianie za Ciebie lekcji Ci pasuje?? ;D

ocenił(a) serial na 10

Hehe zadania z matmy będziemy rozwiązywać i przesyłać je meilem:P:D

ocenił(a) serial na 10
mery_m1

no mów za siebie, bo ja i matma to jak ogień i woda :P ale kubki są nawet ciekawe:) Hej Paulli ale ty masz tą 4 serie z napisami???? bo ściągnęłam sobie pierwsze 2 odcinki a napisów nigdzie znaleźc nie moge( pewnie wiecie dlaczego:/)

P.S. co do mojej " kochanej" siory to już ją potrąciłam autem i narazie będzie " spokojna";P ;) ;D obiecała że będzie często wpadac ( właśnie mi dyktuje co mam pisac, Bosh czemu mamy tylko jeden komp ??!!! .....:P)

ocenił(a) serial na 10
Ivona

Hehe, u mnie z matmą nie jest tak źle z polkiem było by tez lepeij, ale ja i moja wycha sie nie lubimy więc wiadomo, ale i tak najlepsza jestem z histori:P:D
Też bym chciała mieć chociaż ze 2 kompy jeden dla mnie drugi dla moich sióstr, ale i tak ja najczęściej siedze na kompie:P:D

ocenił(a) serial na 10
mery_m1

no ja Ci z matmy raczej nie pomoge, bo ja i matma to jak ogień i woda :) ale kubki to niezły pomysł :) Paulli a ty masz tą 4 serie z napisami ??????? bo ściągnęłam sobie 2 odcinki i rozumiem tylko 1/3 :/

P.S. siore potrąciłam autem;P;);D i każę przekazac że będzie często wpadac :) nawet tu wepchała swój ryj ;P ;P ;P

heh...pozdrawiam

ocenił(a) serial na 10
Ivona

kurde wysłało mi 2 razy !!!!

to dlatego ,że pierwszy post jak sie wysyłał to go zatrzymałam i zniknąl i napisałam jeszcze raz.........

użytkownik usunięty
Ivona

Taa ja mam z napisami =] a kubków mam dużo :D z mamty żadko robie zadania, bo u nas mało kto robi xD no i matme rozumiem :D

ocenił(a) serial na 10
Ivona

To fajnie że będzie sie też tu teraz twoja siora wypowiadać Ivona, mi tam miło poznać ! Rany ludzie a jeśli chodzi o szkołe tak ogólnie to zdajecie wszyscy??? Ja tam mam przewalone z chemii , matmy i fizy najbardziej i coraz mniej się tu wypowiadam chociaż tego niechce!!!!

użytkownik usunięty
DAMIANO_7

Nom wszyscy chyba zdaja.... ja to tam zdam bo jestem czloweik wszechstronnie uzdolniony i wszystko jak narazie czaje.... dzis siedzialem i robilem 2h biznes plan na wos, kolo nam kazal zalozyc firme... :/ ale jakos wybrnalem i przezylem.... ;D
Mi tez milo poznac siostre Ivony... xD niech wpada bedzie nas wiecej ;)

ocenił(a) serial na 10

No ja jakoś zdam hehe:P:D Też mam troche problem z chemi, ale ostatnio był sprawdzian chyba na tą 2 to coś napisałam, dowiem się w piątek. Ale i tak moje największe zmartwienie to spr. z histy w środe:P Matma tam dla mnie nie jest trudna, ale chemia, fiza no i biologi nie lubie za bardzo, zreszta zależy co jest, jeśli ekologia to leże:/, a jesli jakieś układy i genetyka to nie jest źle:D

ocenił(a) serial na 10
mery_m1

A tak w ogóle to zostało 20 dni nauki u mnie w szkole, oczywiscie bez weekendów, 7 i 8 czerwca no i bez czwartku kiedy mam zakończenie, ale jak się założe to ja tam będe mniej niż 20 dni, może wybiore sie na waksy pod koniec:P:D Oczywiście jak zwykle z 2 kumpelami, bo nawet na koniec u mnie w klasie się boją uciekać:D

ocenił(a) serial na 10
mery_m1

No mi też się wydaje że jakoś tam zdam, ale dobrze że to już końcówka tej szkoły no i te męczarnie kiedy jest tak gorąco... U mnie to będzie pewnie tak, że już po wystawieniu ocen w klasie będzie góra 10-15 osób.. Planuję tak akurat na Dzień Dziecka jakiś wypad z kumplami ( bo u mnie wtedy w szkole niema lekcji tylko jakieś głupie zawody sportowe) zrobić... Ale potem to już nam wszystkim z górki zleci.... Pozdro dla wszystkich!

użytkownik usunięty
mery_m1

Ja tam jestem jakos obczajony w kazdym przedmioce ale biologi zabardzo nie lubi. Dzis w szkole to mi glowa pekala taka ladna pogoda a ja musze siedziec w budzie... u mnie w klasie to sie uciekac nie da wszyscy jakos sie boja pojsc i nigdy cala klasą sie nie mozemy ruszyc....

ocenił(a) serial na 10

U nas zerwanie się całą klasą graniczy wręcz z cudem!! Zawsze zostają najlepiej uczące się dziewczyny które za nic sie nie zerwą i tak oto chyba wszędzie wygląda to podobnie... Już wiele razy próbowaliśmy im przemówić do rozumu aby uciekły chociaż z 1 lekcji, ale nie one dalej swoje!! Jestem ciekaw czy zdecydują się na to dopiero jak będą wystawione oceny czy może do końca będą chciały mieć 100% - ową frekwencję..

użytkownik usunięty
DAMIANO_7

heh.. ja to pewnie odpuszcze sobie school po wystawieniu ocen, czyli po 10 czerwca ;P a jeśli chodzi o ucieczki to jak naprawde chcemy zwiać to prawie wszyscy prawie, ale ja tam sie nie przejmuje i tak ide od razu do chaty moze czasami na zakupy :] chociaz tego nie lubie xD ale od czasu do czasu :)